Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro Custom Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ελπίζω να μην επαναλαμβάνω ίδιο θέμα που να έχει δημοσιευθεί σε αυτό το forum στο παρελθόν. Θα ήθελα να αγοράσω το νέο Macbook Pro 2018 13" ιντσών αλλά με επεξεργαστή Core i7 και όχι Core i5. Επίσης θα ήθελα να περιλαμβάνει 16GB RAM αντί για 8GB. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω custom order σε κάποιο κατάστημα; Είχα ακούσει πως μπορείς να κάνεις custom order σε iStorm ισχύει; Το laptop πάντως έτσι όπως το θέλω δεν υπάρχει έτοιμο σε κάποιο κατάστημα από όσο έψαξα στο διαδίκτυο. Ελπίζω να με βοηθήσει κανείς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Λογικά όλα τα μαγαζιά που είναι apple authorised resellers μπορούν να σου φέρουν custom build.

Θα σου έλεγα να δεις και λίγο αν σε συμφέρει να το φέρεις από γερμανία. π.χ. απο www.notebook.de

Υπολόγισε έξτρα 30 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα (με DHL).

notebook.de_mbp_13_2018_custom_build.png.84d6dd813ab3b733ccb0e8db6043a689.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Λογικά όλα τα μαγαζιά που είναι apple authorised resellers μπορούν να σου φέρουν custom build.

Θα σου έλεγα να δεις και λίγο αν σε συμφέρει να το φέρεις από γερμανία. π.χ. απο www.notebook.de

Υπολόγισε έξτρα 30 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα (με DHL).

notebook.de_mbp_13_2018_custom_build.png.84d6dd813ab3b733ccb0e8db6043a689.png

Ωραίος! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Το μόνο λοιπόν που μένει να κάνω είναι να δω την διαφορά τιμής του notebook.de με πχ iStorm.

Δημοσ.

Ναι, 99% θα σου βγει πιο φθηνά από Γερμανια. Από κει έχω αγοράσει και το δικό μου. Να προσέξεις μόνο το πληκτρολόγιο να είναι αγγλικό (+40 ευρώ κόστος). Δες την εικόνα που σου έχω επισυνάψει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Ναι, 99% θα σου βγει πιο φθηνά από Γερμανια. Από κει έχω αγοράσει και το δικό μου. Να προσέξεις μόνο το πληκτρολόγιο να είναι αγγλικό (+40 ευρώ κόστος). Δες την εικόνα που σου έχω επισυνάψει.

Ναι την είδα. Τώρα το δοκιμάζω αλλά δεν μπαίνει στο καλάθι, μου λέει πως είναι άδειο. Επίσης μπορείς να αγοράσεις κανονικά με πιστωτική έτσι;

6 λεπτά πριν, mrmak94 είπε

Ναι την είδα. Τώρα το δοκιμάζω αλλά δεν μπαίνει στο καλάθι, μου λέει πως είναι άδειο. Επίσης μπορείς να αγοράσεις κανονικά με πιστωτική έτσι;

Είχε θέμα το Chrome με την ιστοσελίδα οπότε μπήκα από Microsoft Edge. Λοιπόν μου βγαίνει 2.798,99 ευρώ σύνολο με όλα μεταφορικά κλπ. Θα ρωτήσω και το iStorm και θα δω. Σε ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, πιστωτικη, PayPal κανονικα. Ακόμα και τραπεζική κατάθεση (έμβασμα).

Το πληκτρολόγιο το επιλεγεις στις extra επιλογες.

Άλλαξε τη γλώσσα του site σε Αγγλικά αν δε ξέρεις Γερμανικά .

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Ναι, πιστωτικη, PayPal κανονικα.

Όλα κομπλέ, μπήκα από Microsoft Edge γιατί ο Google Chrome δεν την φόρτωνε σωστά. Μαζί με μεταφορικά κλπ βγαίνει σύνολο 2798,99 ευρώ. Θα ρωτήσω και το iStorm που σίγουρα θα είναι πιο ακριβά και θα δω! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!

54 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Ναι, πιστωτικη, PayPal κανονικα. Ακόμα και τραπεζική κατάθεση (έμβασμα).

Ξέρεις τι σκέφτηκα τώρα; Με συμφέρει περισσότερο το iStorm γιατί εκεί θα είναι άτοκες οι δόσεις ενώ στο notebook.de νομίζω πως δεν είναι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή την περίοδο έχει -12% στα macbook. Δεν ξέρω αν ισχύει στα custom build, ρώτησε τους. Το custom πάντως που θες έχει 2.953 από istorm αρχική.

επίσης ρώτα και μεγάλη αλυσίδα (plaisio, public etc) γιατί αυτοί έχουν μέχρι 48 άτοκες.

Τέλος αν ξέρεις κάποιον που μπορεί να σου κόψει τιμολογίο θα γλιτώσεις ΦΠΑ. (αλλά δεν θα έχεις δόσεις μετά)

edit: γιατί δεν πας σε 15αρι που έχει ήδη αυτά που θες? https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Apple-Macbook-Pro-15-Mr932gra.htm
στα 2727 τελική. 1,83kg είναι, δεν είναι ότι δεν μεταφέρετε :)

Επεξ/σία από greg4
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, greg4 είπε

Αυτή την περίοδο έχει -12% στα macbook. Δεν ξέρω αν ισχύει στα custom build, ρώτησε τους. Το custom πάντως που θες έχει 2.953 από istorm αρχική.

επίσης ρώτα και μεγάλη αλυσίδα (plaisio, public etc) γιατί αυτοί έχουν μέχρι 48 άτοκες.

Τέλος αν ξέρεις κάποιον που μπορεί να σου κόψει τιμολογίο θα γλιτώσεις ΦΠΑ. (αλλά δεν θα έχεις δόσεις μετά)

edit: γιατί δεν πας σε 15αρι που έχει ήδη αυτά που θες? https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Apple-Macbook-Pro-15-Mr932gra.htm
στα 2727 τελική. 1,83kg είναι, δεν είναι ότι δεν μεταφέρετε :)

Καλημέρα έκανα έρευνα αγοράς και έβγαλα κάποια συμπεράσματα. Το iStorm κάνει custom order αλλά είναι πανάκριβα μου ζητάνε για MacBook Pro 13 ιντσών 256GB Core i7 16gb ram 2953 ευρώ ενώ στο notebook.de είχα βρει το ίδιο αλλά με 512gb στα 2798,99 ευρώ. Επισης μου είπαν ατοκες δόσεις γίνονται παντού με πιστωτική αρκεί να πληρώνεις στην ώρα σου. Το 15 ιντσών είναι τεράστιο.. 

Δημοσ.

Ρώτα μια iStorm αν ισχύει η έκπτωση για custom order. Αν ναι, το 13αρι (με i7, 16gb και 512) βγαίνει στα 2.845

Αν βάλεις και τα μεταφορικά είναι ίδια τιμή με Notebook.de

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greg4 είπε

Ρώτα μια iStorm αν ισχύει η έκπτωση για custom order. Αν ναι, το 13αρι (με i7, 16gb και 512) βγαίνει στα 2.845

Αν βάλεις και τα μεταφορικά είναι ίδια τιμή με Notebook.de

Ρώτησα μου είπαν δεν ισχύει γιατί πρέπει να έρθει πρώτα το λαπτοπ και όταν έρθει θα έχει λήξει η προσφορά 

Δημοσ.

Αν και έχω το 13", ρίξε μια ματιά στο 15" και αν μπορείς βάλε το 13 πάνω στο 15 και θα δεις ότι έχουν διαφορά ένα δάχτυλο, μικρή δηλαδή.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Αν και έχω το 13", ρίξε μια ματιά στο 15" και αν μπορείς βάλε το 13 πάνω στο 15 και θα δεις ότι έχουν διαφορά ένα δάχτυλο, μικρή δηλαδή.

Μην πηγαίνω τώρα στα Media Markt και βάζω τα λαπτοπ το ενα πάνω στο άλλο :P το έχεις δοκιμάσει;

Δημοσ.
6 minutes ago, mrmak94 said:

Μην πηγαίνω τώρα στα Media Markt και βάζω τα λαπτοπ το ενα πάνω στο άλλο :P το έχεις δοκιμάσει;

Ναι γι'αυτό στο λέω! Η διαφορά είναι μικρή, κάνε ένα κόπο να το δεις (μπορείς και Πλαίσιο Κηφισιά που τα έχουν δίπλα δίπλα).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr.Fuzzy είπε

Ναι γι'αυτό στο λέω! Η διαφορά είναι μικρή, κάνε ένα κόπο να το δεις (μπορείς και Πλαίσιο Κηφισιά που τα έχουν δίπλα δίπλα).

Καλά θα δω! Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...