CyanBlue Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 8:42 ΜΜ, aris1986 είπε Ωραίο για entry level. Λέω να πάρω μια τέτοια τα Χριστούγεννα. Δεν θέλω να σκάσω τα άντερα μου, δεν πρόκειται να γίνω και φωτογράφος αλλά πιστεύω κάνει για να βγάζεις "ανθρώπινες" φωτογραφίες. Ακόμα και την D3200 να πάρεις καλομεταχειρισμένη, στα μισά λεφτά, θα δεις πολύ καλές φωτογραφίες ακόμη και σε πολύ μεγάλες εκτυπώσεις. Με τα λεφτά που θα εξοικονομήσεις, επένδυσε σε ένα πιο σοβαρό φακό από τους απλά αποδεκτούς που δίνουν κιτ. Να δείξει ο αισθητήρας τι μπορεί να κάνει. Στις 3/9/2018 στις 11:10 ΠΜ, kundi είπε χωρισ 4κ 2018... και ποιός τραβάει βίντεο 4Κ? να το επεξεργαστεί... που? Εάν έχεις εξοπλισμό για επεξεργασία 4Κ, σημαίνει πως δεν πας σε enty level camera... Θα μείνω με την D3200. Βγάζει πολύ καλές φωτό με καλά κρύσταλλα (άλλα των βασικών φακών κιτ). Είχα την ελπίδα πως θα έβαζαν ξανά είσοδο μικροφώνου που δεν ξέρω γιατί, αφαιρέθηκε από την D3400. "Σπαστή" οθόνη δεν μπήκε επίσης. Δε βλέπω πραγματικά λόγο να την αλλάξω... Προτιμώ να κρατάω ένα σώμα μέχρι να υπάρξει λόγος πραγματικής αναβάθμισης και να επενδύω (όταν μπορώ) σε φακούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα