Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ethereum είπε

καλή πολύ καλή entry level  , στον κόσμο της φωτογραφίας γίνεται χαμός για την καινουργια Black Magic pocket cinema camera 4k που θα κυκλοφορήσει αυτήν την εποχή , μιλάμε για επανάσταση , στα 1200 $ 

bmpcc-at-nab-1.jpg

BMPCC-at-NAB-2.jpg

BMPCC-at-NAB-4.jpg

BMPCC-at-NAB-7.jpg

BMCC-.001.jpeg

διάβασα οτι σου δίνουν και κλειδι για το resolve studio αξιας 300ευρω!

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι μαζί με τα νούμερα στα μοντέλα (D3100,D3200,D330 κτλ)αυξάνουν αντίστοιχα και την τιμή (100 δολλάρια ή ευρώ στην περίσταση).

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, AggelosTz είπε

Σωστές φωτογραφίες βγάζει ο φωτογράφος όχι η κάμερα . Ξεπεραστε κάποια στιγμή το σύνδρομο του εξοπλισμού. Την εποχή του φιλμ δηλαδή δεν υπήρχαν καλές φωτογραφίες γιατί δεν είχαν οι κάμερες autofocus ,καλά iso , πολλά FPS και βίντεο 4Κ ;;; 

Σιγουρα οτι τον πρωτο λογο τον εχει ο φωτογραφος αλλα για αυτο που θελει να κανει πρεπει να εχει και τα σωστα εργαλεια. Δεν μπορω εγω που ειμαι τεχνικος υπολογιστων να κανω ρεμπαλινγκ με κολλητηρι απο τα lidl

Μου εχει τυχει και εμενα να βγαλω φωτογραφια με το κινητο μαπα σε ποιοτητα λογω κινητου αλλα με τοσο ωραιο θεμα και σωστα καρδαρισμενο που να λεω βλαμενε γιατι δεν πηρες την mirrorless μαζι σου.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, vsterg είπε

Μια χαρά είναι η μηχανή, η τιμή δεν είναι μια χαρά γιατί θα χρειαστείς και φακούς οπότε...
κάθε ένας πια με τα ίδια χρήματα παίρνει mi8  και κάνει ακόμα περισσότερα.

Μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη μηχανή, είναι αυτή που την έχεις μαζί σου όταν την χρειάζεσαι

Δεν υπάρχει λόγος για να μπούμε στην διαδικασία σύγκρισης dslr με κινητό,οι φωτογραφίες από dslr και οι δυνατότητες ρυθμίσεων που υπάρχουν κατευθείαν ακυρώνουν την σύγκριση,το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις ανάλογα τον τύπο της φωτογραφίας στον κινητό δεν υπάρχει σαν σκέψη 

Δημοσ.

Κάτοχος D3400. Το καλό σώμα προσφέρει κυρίως focus points για moving subjects και ανοχή στο θόρυβο. Η D3400 μέχρι iso 1600 και βαρια βαρια μέχρι 3200 είναι πολύ καλή.

Ο 18-55 είναι ένας εξαιρετικό φακός για βίντεο επειδή έχει εντελώς αθόρυβο focus αλλά και για long exposure. Γνώμη μου είναι όποιος πάρει τη μηχανή αυτή να ψάξει στα μεταχειρισμένα για τον sigma 17-50 f/2.8 που πωλείται περίπου στα 250€. Και αν ψάχνετε τηλεφακό, ο kit έχει used κάτω απο 200€ used αν και θα πρότεινα την αγορά του Full Frame Tamron SP 70-300 f/4-5.6 με ενα 50ρικο ακόμα.
Με αυτούς τους 2 φακούς θα βγάλετε απο αστροφωτογραφίες μέχρι tele-portraits. Ακόμα και αν φαίνεται μικρή και αδύναμη στην πραγματικότητα η σειρά αυτή απο d3200 και μετά αλλα κυρίως μετά την d3300 δίνουν απίστευτα ωραία χρώματα και λήψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μ' αυτά και μ' αυτά, φτάσαμε το "entry-level" kit να πωλείται στα 500€...

Στα 580€ πήρα προχτές την 77D (gray market, βέβαια). :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggelhs4 είπε

Κάτοχος D3400. Το καλό σώμα προσφέρει κυρίως focus points για moving subjects και ανοχή στο θόρυβο. Η D3400 μέχρι iso 1600 και βαρια βαρια μέχρι 3200 είναι πολύ καλή.

Ο 18-55 είναι ένας εξαιρετικό φακός για βίντεο επειδή έχει εντελώς αθόρυβο focus αλλά και για long exposure. Γνώμη μου είναι όποιος πάρει τη μηχανή αυτή να ψάξει στα μεταχειρισμένα για τον sigma 17-50 f/2.8 που πωλείται περίπου στα 250€. Και αν ψάχνετε τηλεφακό, ο kit έχει used κάτω απο 200€ used αν και θα πρότεινα την αγορά του Full Frame Tamron SP 70-300 f/4-5.6 με ενα 50ρικο ακόμα.
Με αυτούς τους 2 φακούς θα βγάλετε απο αστροφωτογραφίες μέχρι tele-portraits. Ακόμα και αν φαίνεται μικρή και αδύναμη στην πραγματικότητα η σειρά αυτή απο d3200 και μετά αλλα κυρίως μετά την d3300 δίνουν απίστευτα ωραία χρώματα και λήψεις.

Επίσης έχω την D3400 αρκετά ευχαριστημένος στα αποτελέσματα που δίνει, έχει πολύ καλή απόδοση και το λένε όλοι αυτό επίσης συμφωνώ για βίντεο και μακρά έκθεση που είπες,επίσης πήρα τον 35 για ποιο γρήγορο και ποιο φωτεινό 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tollisth είπε

Επίσης έχω την D3400 αρκετά ευχαριστημένος στα αποτελέσματα που δίνει, έχει πολύ καλή απόδοση και το λένε όλοι αυτό επίσης συμφωνώ για βίντεο και μακρά έκθεση που είπες,επίσης πήρα τον 35 για ποιο γρήγορο και ποιο φωτεινό 

Εξαιρετική επιλογή ο 35ρης για πορτραιτα και βίντεο επίσης. Εγώ για prime διάλεξα Nikkor 50mm AI f/1.8. Είναι ένας πολύ παλιος φακός(1978 περίπου κατασκευή) αλλά είναι ίσως ο πιο οξύς 50ρης και απο τους πιο sharp που έχει βγάλει η Nikon ever. Μπορείς να τον βρεις φθηνά και να πειραματιστείς με αυτόν

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fivdis είπε

Έχει καταλάβει κανείς τι διαφορές έχει με την D3400; Μου φαίνονται ίδιες.

Πέρα την εξωτερική εμφάνιση αλλαγή θέσης κουμπιών,αύξηση διάρκειας μπαταρίας και από ότι λένε αναβάθμιση στον ίδιο αισθητήρα και επεξεργαστή,θα δούμε στην πράξη αν όντως υπάρχει κάτι 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggelhs4 είπε

Εγώ για prime διάλεξα Nikkor 50mm AI f/1.8. Είναι ένας πολύ παλιος φακός(1978 περίπου κατασκευή) αλλά είναι ίσως ο πιο οξύς 50ρης και απο τους πιο sharp που έχει βγάλει η Nikon ever. 

Δεν αξίζει , όταν παίρνεις καινούργιο αυτόν με 103 ευρώ με μεταφορικά !

Δημοσ.

Τα κινητά ναι πραγματικό 4Κ τραβάνε ανάλυσης 3840χ2160... μπορεί να μην φτάνουν σε ποιότητα τις dslr αλλα μετα απο 10/20 χρόνια το 4Κ θα σου φαίνεται απείρως καλύτερο στην 8Κ tv σου σε σχεση με το 1080... 

Για το μεσο χρηστη που αγοραζει αυτες τις dslr δε προκειται να τραβηξει ποτε επαγγελματικο βιντεο.. Επισης να ξερεις οτι οι dslr ειναι πολυ δύσχρηστες στο βιντεο...(μεγαλο μεγεθος, βαριες, οι φακοι κανουν θορύβους που ακούγονται μεσα στο βίντεο λες και τραβας απο 80ε compact κλπ..) που τις καθιστά άχρηστες στη λήψη βίντεο για εναν απλό χρήστη...

Οποτε αφου δε παιζει να τραβηξει κανεις πολλα βιντεο, τουλαχιστον ας το εκαναν 4Κ να εχει ενα νοημα παραπάνω...δεν ειναι κινητο που θα την αλλαξεις σε 1-2 χρονια ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...