Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία νέα entry-level φωτογραφική μηχανή dSLR ανακοίνωσε η Nikon, που αντικαθιστά την D3400 που κυκλοφόρησε πριν από δύο περίπου χρόνια.

Η νέα Nikon D3500 έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό από το μοντέλο που αντικαθιστά, και επομένως είναι ελαφρώς μικρότερη σε μέγεθος και ελαφρύτερη από την D3400. Η αυτονομία είναι βελτιωμένη με την D3500 να είναι ικανή για 1550 λήψεις με μία φόρτιση.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth είναι δυνατή η μεταφορά των φωτογραφιών στο smartphone ή ακόμα και το πάτημα του κλείστρου από απόσταση και ασύρματα χρησιμοποιώντας το Snapbridge app της Nikon στο smartphone.

Κατά τα άλλα, η νέα D3500 μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό της και βασίζεται σε αισθητήρα DX στα 24,2 Megapixels και υποστηρίζει εύρος ISO 100-25600. Στα πλεονεκτήματά της συμπεριλαμβάνονται το σύστημα αυτόματης εστίασης AF 11-σημείων για εντυπωσιακή ευκρίνεια και όλα τα θέματα σε τέλεια εστίαση και η υψηλή ταχύτητα συνεχών λήψεων με 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

D3500_002.jpg.997de1389829bfe718285c33d59a244f.jpg

Η κάμερα επίσης προσφέρει και δυνατότητα λήψης βίντεο με ανάλυση 1080p στα 60fps. Η νέα Nikon D3500 που διαθέτει επιπλέον μεγάλη οθόνη LCD 921k-dot για την προεπισκόπηση των φωτογραφιών, θα κυκλοφορήσει από αυτό το μήνα σε kit με το σύστημα φακών AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR με τιμή $499. Θα διατεθεί επίσης και σε kit dual-lens με τους φακούς AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR και AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED με τιμή $849.

d3500_top_angle_grip--original.jpg.5df7599572f34e28b471ec5651da47ff.jpg

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο για entry level. Λέω να πάρω μια τέτοια τα Χριστούγεννα. Δεν θέλω να σκάσω τα άντερα μου, δεν πρόκειται να γίνω και φωτογράφος αλλά πιστεύω κάνει για να βγάζεις "ανθρώπινες" φωτογραφίες.

• Like 4
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Ωραίο για entry level. Λέω να πάρω μια τέτοια τα Χριστούγεννα. Δεν θέλω να σκάσω τα άντερα μου, δεν πρόκειται να γίνω και φωτογράφος αλλά πιστεύω κάνει για να βγάζεις "ανθρώπινες" φωτογραφίες.

εχω μια ψηφιακη του 2006 compact με 12 οπτικο. οχι τις μικρες της πλακας. έκανε τοτε 300ευρω. Ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει κανείς που να ειδε φωτο της και να είπε οτι δεν ειναι ανθρώπινη. έχει και αυτη πχ Nikon D3400 Kit και άλλες παρόμοιες που είναι υπεραρκετη για το 99% των αγοραστών φωτογραφικής.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η μηχανή, η τιμή δεν είναι μια χαρά γιατί θα χρειαστείς και φακούς οπότε...
κάθε ένας πια με τα ίδια χρήματα παίρνει mi8  και κάνει ακόμα περισσότερα.

Μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη μηχανή, είναι αυτή που την έχεις μαζί σου όταν την χρειάζεσαι

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vsterg είπε

Μια χαρά είναι η μηχανή, η τιμή δεν είναι μια χαρά γιατί θα χρειαστείς και φακούς οπότε...
κάθε ένας πια με τα ίδια χρήματα παίρνει mi8  και κάνει ακόμα περισσότερα.

Μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη μηχανή, είναι αυτή που την έχεις μαζί σου όταν την χρειάζεσαι

Το θεμα ειναι αυτο που θα εχεις μαζι σου να βγαζουν σωστες φωτογραφιες και βιντεο και τα κινητα δεν μπορουν να φτασουν τις dslr ουτε καν τις mirrorless

Αν ειναι δυνατον να κανουμε συγκριση ενα κινητο  με αισθητηρα μικροτερο απο κοκο ρυζιου με μια dslr

• Like 8
Δημοσ.

LLLEFTERI

Έχεις απόλυτο δίκιο για το μέγεθος του αισθητήρα αλλά στις μέρες μας οι περισσότεροι δεν τυπώνουν φωτογραφίες κι αν το κάνουν άντε να είναι μέχρι 20χ25cm.
Στις αναλύσεις οθόνης πίστεψε με δεν θα δεις αξιόλογες διαφορές εκτός από καταστάσεις με υψηλό iso σε low light φωτισμό.

Κοιταξε τις φωτο στα social media ή στο flickr και θα καταλαβεις τι ενοώ.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το θεμα ειναι αυτο που θα εχεις μαζι σου να βγαζουν σωστες φωτογραφιες και βιντεο και τα κινητα δεν μπορουν να φτασουν τις dslr ουτε καν τις mirrorless

Αν ειναι δυνατον να κανουμε συγκριση ενα κινητο  με αισθητηρα μικροτερο απο κοκο ρυζιου με μια dslr

Σωστός .... Αν είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνεις κινητό με dslr.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, vsterg είπε

LLLEFTERI

Έχεις απόλυτο δίκιο για το μέγεθος του αισθητήρα αλλά στις μέρες μας οι περισσότεροι δεν τυπώνουν φωτογραφίες κι αν το κάνουν άντε να είναι μέχρι 20χ25cm.
Στις αναλύσεις οθόνης πίστεψε με δεν θα δεις αξιόλογες διαφορές εκτός από καταστάσεις με υψηλό iso σε low light φωτισμό.

Κοιταξε τις φωτο στα social media ή στο flickr και θα καταλαβεις τι ενοώ.

Δεν ειναι μονο το μεγεθος προβολης της φωτογραφιας παραγοντας ποιοτητας...Σε οποιονδηποτε και να δειξεις πορτραιτο με bokeh απο σοβαρο φακο dslr και κινητου θα το ξεχωρισει αμεσως οσο μικρη και αν ειναι η φωτο... (Αν και το AI πλησιαζει επικινδυνα κοντα, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας ακομη ομως)

Μετα ειναι οι διαφορες σε sharpness, χρωματα, κλπ που αναλογως την εμπειρια "χτυπανε" ευκολα στο ματι..

Ακομη 1080 60 εμεινε η νικον.. βαλτε ενα 4Κ, ελεος εστω για τους τυπους πια, βαζουν στα 100ε κινητα που τα αλλαζεις καθε 2 χρονια 4Κ και στις dslr που δεν τις αλλαζεις βαζουν σπεκς περασμενης 10ετιας...

Οκ δε τραβαει κανεις με dslr βιντεο, αλλα οταν θα χρειαστει θα πρεπει να βγαζεις το 100ε κινητο ? κοροιδια...

Επεξ/σία από cpgr
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Σωστές φωτογραφίες βγάζει ο φωτογράφος όχι η κάμερα . Ξεπεραστε κάποια στιγμή το σύνδρομο του εξοπλισμού. Την εποχή του φιλμ δηλαδή δεν υπήρχαν καλές φωτογραφίες γιατί δεν είχαν οι κάμερες autofocus ,καλά iso , πολλά FPS και βίντεο 4Κ ;;; 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AggelosTz είπε

Σωστές φωτογραφίες βγάζει ο φωτογράφος όχι η κάμερα . Ξεπεραστε κάποια στιγμή το σύνδρομο του εξοπλισμού. Την εποχή του φιλμ δηλαδή δεν υπήρχαν καλές φωτογραφίες γιατί δεν είχαν οι κάμερες autofocus ,καλά iso , πολλά FPS και βίντεο 4Κ ;;; 

Ναι επειδη δεν ειμαστε βραβευμενοι φωτογραφοι κυνηγαμε το hardware ομως μπας και βγαλουμε καμια φωτο της προκοπης..:P

Εχεις ενα δικιο, αλλα αν θες να ασχοληθεις ποιο σοβαρα πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια dslr οσο φθηνη και να ειναι...μονο και μονο για τους φακους..

To κινητο ειναι σα να κανεις ποδηλατο 100χμ τη μερα προπονηση με ποδηλατο των 150ε απο τα praktiker... 

Επεξ/σία από cpgr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

εχω μια ψηφιακη του 2006 compact με 12 οπτικο. οχι τις μικρες της πλακας. έκανε τοτε 300ευρω. Ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει κανείς που να ειδε φωτο της και να είπε οτι δεν ειναι ανθρώπινη. έχει και αυτη πχ Nikon D3400 Kit και άλλες παρόμοιες που είναι υπεραρκετη για το 99% των αγοραστών φωτογραφικής.

Και εγώ έχω μια PowerShot A3100 IS Cannon αλλά την έχω για να παίζω στις διακοπές.  Δεν  λέω  ανθρώπινες βγάζει  αλλά Κάτι πιο σοβαρό αναζητώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aris1986 είπε

Παρε μια mirrorless που ειναι πιο μαζεμενη σε διαστασεις για να την χρησιμοποιεις πιο συχνα. Η dslr μπορει να μεινει στο ραφι και να σκονιζεται (λογω μεγεθους) απο καποιον που ψαχνει απλα κατι καλυτερο απο τις φωτο κινητων.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 3
Δημοσ.

καλή πολύ καλή entry level  , στον κόσμο της φωτογραφίας γίνεται χαμός για την καινουργια Black Magic pocket cinema camera 4k που θα κυκλοφορήσει αυτήν την εποχή , μιλάμε για επανάσταση , στα 1200 $ 

bmpcc-at-nab-1.jpg

BMPCC-at-NAB-2.jpg

BMPCC-at-NAB-4.jpg

BMPCC-at-NAB-7.jpg

BMCC-.001.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...