fytotech Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο forum, που να γίνεται τέτοια συζήτηση για την Ελλάδα; Ιδανικά, θα ήθελα να είχε αυστηρή επιτήρηση και moderation και να μην είναι κομματικά χρωματισμένο. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από fytotech
Aggeluska Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 και μενα θα μ αρεσε ενα τετοιο φορουμ αλλα ειναι λιγο ουτοπικο... Αν υπηρχε απλα θα μπαινανε τα κομματοσκυλα μεσα και δεν θα κανανε διαλογο απλα θα προσπαθουσανε με το ζορυ να περασουν την αποψη τους. οποτε δυσκολο να υπαρχει.. 3
fytotech Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Aggeluska είπε και μενα θα μ αρεσε ενα τετοιο φορουμ αλλα ειναι λιγο ουτοπικο... Αν υπηρχε απλα θα μπαινανε τα κομματοσκυλα μεσα και δεν θα κανανε διαλογο απλα θα προσπαθουσανε με το ζορυ να περασουν την αποψη τους. οποτε δυσκολο να υπαρχει.. Πιστεύω είναι θέμα moderation κι ενός γκρουπ με διαφορετικές απόψεις, που να σέβεται ο ένας τον άλλον ίσως κι έξω από το forum. Αυτοί θα πρέπει να είναι διαχειριστές. Τα κομματόσκυλα που προφανώς θα μπουν, θα πρέπει να σέβονται τους κανόνες. Μάλλον όμως παραείναι δύσκολο κάτι τέτοιο. 1
asinoro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Η πολιτική και οι πολιτικοί είναι το κατάντημα της ίδιας της κοινωνίας, τι θες να δεις σε ένα πολιτικό φόρουμ πόση παραπάνω κατρακύλα υπάρχει ακόμα; 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτικές συζητησεις δεν εχουν καμία αξια και κανένα αποτέλεσμα, απλά ο κάθε ένας πονεμένος βγάζει τα απωθημένα μου
torq Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 οι συζητήσεις που αποφεύγω πάντα, Αθλητικά και πολιτική. Δεν έχει νόημα να τα συζητάς. Θυμάμαι από παιδί όταν άκουγα κάποιους μεγαλύτερους να συζητάνε γι αυτά τα 2 πάντα κατέληγαν σε καυγά. Απορώ πως μπορείτε να κάνετε τέτοιες συζητήσεις που ο καθένας έχει παρωπίδες και δεν ακούει τίποτα άλλο πέρα από τη γραμμή του. Έχει πολύ γέλιο όμως να παρακολουθείς άλλους να "συζητάνε". Εκεί γελάω με την ψυχή μου
AntiCambeR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν χρειαζόμαστε τέτοιου είδους "καρκίνωμα".
talibanakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Εδω δε μπορεις να τους κανεις καλα σε πιο "νορμαλ" θεματα. Ξεκινανε να συζητησουν για το χαμενο δεμα στα ελτα και το θεμα καταληγει στο ποιος φταιει για την καταντια της χωρας ( ποιος δε φταιει βασικα ) . Σε θεμα αφιερωμενο στην καταντια της χωρας δε μπορω να φανταστω τι θα γινει,λογικα θα παιζουν διευθυνσεις για να παιχτουν οι "ψιλες". 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Ερχονται εκλογες η ειναι ιδεα μου? ερχονται μαιο εχουμε σιγουρα δγμοτικες και ευρωεκλογες και το αργοτερα σε ενα χρονο εθνικες
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Σε γενικές γραμμές, δεν συμμετέχω σε πολιτικές συζητήσεις και έχω βαρεθεί ν' ασχολούμαι. Παρόλα αυτά, δεν με χαλάει καθόλου να ανοίξει ένα thread για τις όποιες εκλογές, μόνο αν προκηρυχθούν φυσικά, το thread θα κλειδώνει όταν τελειώσει οι εκλογές, δεν θα με χάλαγε να μπω να πω απλά την γνώμη μου μια φορά και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις