splanis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) και γω 8ram εχω φιλε και δεν μου το χει κανει ποτε, ο ssd φταιει γι αυτο ειναι γνωστο προβλημα στα games αυτα υ.γ 1060 6gb και i5 7500 ειχε νομιζω Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από splanis
manolis940 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, splanis είπε δεν νομιζω λογικα ειχε 8 η 16, θεμα ssd ηταν αυτο Δεν αποκλείεται και GPU, CPU κτλ. Όλα μπορεί να παίξουν ρόλο και πρέπει να δεις στατιστικά εκείνη την στιγμή για ένα καλό συμπέρασμα. 3 ώρες πριν, USBDest είπε Συμφωνω εγω εχω 12 gb ram θα ειμαι καλα ? Και 3 VMs θα συκώνεις μαζί fortnight
mastoras007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, manolis940 είπε Αυτό ίσως να οφείλετε σε μία κακή σύνδεση internet ή στην μεγάλη εξάρτηση του παιχνιδιού από αυτό. Με wd black που θεωρείτε γρήγορος σκληρός και με vdsl 50άρα κάνει το ιδιο...αργει πολύ να φωρτώσει. ισος ειναι γενικα το παιχνιδι γραμμένο ετσι, 1 ώρα πριν, splanis είπε και γω 8ram εχω φιλε και δεν μου το χει κανει ποτε, ο ssd φταιει γι αυτο ειναι γνωστο προβλημα στα games αυτα υ.γ 1060 6gb και i5 7500 ειχε νομιζω Οταν λέτε φταιει ο ssd τι εννοεις φταιει ο ssd που αργει να φωρτώσει τα γραφικά? το αντιθετο θα επρεπε να γινετε.. Η συμβαινει το αναποδο?φορτωνει πολυ γρηγορα τα οιπολοιπα και σκαλώνει στα γραφικα σπιτια πετρες κτλ κανει κατα κάποιο τροπο bootleneck το συστημα?
splanis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Με wd black που θεωρείτε γρήγορος σκληρός και με vdsl 50άρα κάνει το ιδιο...αργει πολύ να φωρτώσει. ισος ειναι γενικα το παιχνιδι γραμμένο ετσι, Οταν λέτε φταιει ο ssd τι εννοεις φταιει ο ssd που αργει να φωρτώσει τα γραφικά? το αντιθετο θα επρεπε να γινετε.. Η συμβαινει το αναποδο?φορτωνει πολυ γρηγορα τα οιπολοιπα και σκαλώνει στα γραφικα σπιτια πετρες κτλ κανει κατα κάποιο τροπο bootleneck το συστημα? το οτι δεν ειχε ssd εννοουμε
mastoras007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, splanis είπε το οτι δεν ειχε ssd εννοουμε ααα οκ, Εγω πάντος δοκιμασμενο σε αρκετα pc με διαφορους σκληρους, ακομα και wd green (ναι green) ακομα και Toshiba σπανια τυχαινει αυτο, ειδικα στο fortnight στο battlegrounds ειναι συχνοτερο αλλά απο τοτε που εβαλα εξτρα ραμ και αυτο σπάνιοτερα πλεον.
USBDest Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Αρα με 12 gb ram και ssd ειμαι καλα ?
manolis940 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει κανόνας για το τι φταίει και τα textures αργούν να φορτόσουν. Βάλτε ένα msi afterburner ή κάτι παρόμοιο και δείτε στατιστικά CPU - GPU - RAM - .....- ktl - ktl . Εκεί θα δεις τι ζορίζεται άρα θα καταλάβεις και γιατί αργεί. Τώρα @USBDest πρέπει πάνω κάτω να μας πεις και τι pc έχεις ( αναλυτικά ) και ίσως να μπορούμε να βγάλουμε μια άρκη αν θα δεις διαφορά στο gaming. Και για να ασχοληθούμε και με το πρόβλημα σου, κατάφερες να κάνεις install τα windows 2 λεπτά πριν, USBDest είπε Αρα με 12 gb ram και ssd ειμαι καλα ? Από CPU και GPU πως τα πάμε ; Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από manolis940
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα