Leuteris.V.2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να χτίσω ένα pc. Έχω διαλέξει ήδη τα κομμάτια αλλά δεν ξέρω από ποιο κατάστημα να τα αγοράσω. Πιο πολύ φοβάμαι την διαδικασία RMA σε περίπτωση που κάποιο κομμάτι είναι ελαττωματικό.Εχω ακούσει πολλές περιπτώσεις όπου πολλά άτομα ταλαιπωρήθηκαν. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στο Σκρουτζ ή οπουδήποτε αλλού με σωστό RMA? π.χ Το COSMODATA ειναι καλό κατάστημα? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Leuteris.V.2
TsoliasGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικά από την msystems δεν έχω πάραραπονο τόσα χρόνια χωρίς να σημαίνει ότι τα άλλα μαγαζιά δεν είναι καλά.Και από το askadam έχω αποκομίσει θετικές εντυπώσεις.
Salvation81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Πλεον μπορεις να κανεις μονος σου RMA απευθειας με την καθε εταιρεια αν θελεις να ασχοληθεις φυσικα. Απο εκει και περα ειναι να μην σου τυχει. Εγω απο το Cosmodata εχω καλες εντυπωσεις (πουλανε πολυ παλιατζουρα αλλα σε θεμα service ολα καλα) αλλα πολλοι αλλοι οχι.
Leuteris.V.2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για να κάνω μόνος μου RMA θα πρέπει να δώσω ένα κάρο χρήματα στα μεταφορικά. Από το vision studio έχει κανείς εμπειρία? Είναι και στην πόλη μου οπότε βολεύει περισσότερο. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Leuteris.V.2
countass Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι είναι από τα καταστήματα που γενικά δίνουν πολύ πράμα.αλλα καλύτερα να συμπληρώσεις τη φόρμα αναβάθμισης για να σιγουρευτεις κιόλας ότι αυτά που έχεις διαλέξει είναι τα πιο value for money. Τα παιδιά που ασχολούνται συνέχεια με αυτό θα σε βοηθήσουν,όπως και για το κατάστημα.
hliastsek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Leuteris.V.2 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για να κάνω μόνος μου RMA θα πρέπει να δώσω ένα κάρο χρήματα στα μεταφορικά. Δεν ισχύει αυτό. Συνήθως πληρώνεις μονο την αποστολή. (Στην Corsair και στην dell δεν εχω πληρώσει ουτε αποστολή ουτε παραλαβή.) Τωρα οσο το ερώτημα σου, μια φορα που μου ετυχε rma απο askadam ολα πηγαν καλα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από hliastsek
Salvation81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Leuteris.V.2 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για να κάνω μόνος μου RMA θα πρέπει να δώσω ένα κάρο χρήματα στα μεταφορικά. Από το vision studio έχει κανείς εμπειρία? Είναι και στην πόλη μου οπότε βολεύει περισσότερο. Οπως ειπε και αλλος οι ΣΟΒΑΡΕΣ εταιρειες η κανουν δωρεαν pickup και delivery η απλα σου λενε να στειλεις κατι με δικια σου χρεωση (που με απλο ταχυδρομειο τα χρηματα ειναι ελαχιστα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα