Ydrochoaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Ψάχνω τρόπο να δημιουργήσω δεσμευμένο χώρο αποθήκευσης για χρήση από γνωστό μου μέσω απόστασης. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε Synology NAS; Δηλαδή ο γνωστός να έχει ένα χώρο δεσμευμένο στο NAS όπου θα αποθηκεύει τα αρχεία του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συγνώμη αν άνοιξα το θέμα σε λάθος section Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Ydrochoaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ydrochoaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Θα φτιαξεις νεο user. Φτιαχνεις επισης ενα shared folder και στο Advanced οριζεις ποσο χωρο θα δεσμευσεις. Διπλα στο Permissions δινεις δικαιωματα read/write μονο σε αυτον και στους αλλους πλην του admin no access Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ydrochoaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ θέλω ο φίλος μου να μπαίνει από το σπίτι του ανοίγοντας έναν σύνδεσμο. γίνεται αυτό με τον τρόπο που μου παρουσίασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.synology.com/en-global/knowledgebase/DSM/help/DSM/Tutorial/cloud_set_up_quickconnect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ydrochoaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω θελω να το κανω αυτο με το drive δηλαδη να μην χρειάζεται να εχει το quickconnect. Δηλαδή σαν έχει το δικό του google drive. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Επίσης θέλω εγω που θα ειμαι ο admin να μην εχω πρόσβαση στα αρχεια των ατόμων που φιλοξενώ οπως. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Ydrochoaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα