Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 

ΕΙμαι σε αναζητηση τηλεορασης 55''  για το σαλονι μου. Οφειλω να ομολογησω οτι ποτε δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με την τηλεοραση ως προς την εξελιξη της τεχνολογιας και βρισκω αρκετες δυσκολιες για την αγορα που προκειται να κανω. Αρχικα, να σας πω οτι την τηλεοραση την χρειαζομαι περισσοτερο για ταινιες,σειρες και για gaming σε PS4 (απλο, οχι 4K). H πηγη για τις ταινιες μου ειναι ενα android tv box και βλεπω μεσω Netflix και Kodi(το λεω γιατι δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο για τους γνωστες).Οσες μερες το ψαχνω χανομαι αναμεσα στα PQI της LG και τα PMI της samsung και τι διαφορα θα μπορω να δω στο προγραμμα μου απο τα 1300PMI στα 2600PMI για παραδειγμα.Για να σας βοηθησω( να με βοηθησετε) ψαχνω κατι αναμεσα σε LG,Samsung και Sony.To budget μου ειναι στα 800-850 ευρω και ψαχνω την καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω σε αυτα τα λεφτα.Σε μια γυρα που πηγα απο μεγαλο καταστημα μου προτειναν την sony  KD55XE8096BAEP στα 800 ευρω.. Μετα με το ψαξιμο βρηκα και αυτην SONY KD55XE8577SAEP  αλλα δεν μπορω να διακρινω τις διαφορες τους. Ειναι στα ιδια χρηματα αλλα δεν ξερω τι διαφορες υπαρχουν και ποια ειναι καλυτερη. Για να ειμαι ειλικρινης ψηνομαι για sony πιο πολυ λογω android αλλα δεν ειμαι προκατειλημενος και για τις αλλες δυο εταιριες ( η τωρινη μου τηλεοραση ειναι samsung 40'' και ειμαι ικανοποιημενος).

θα ηθελα να μου κανετε καποια προταση για κατι που πραγματικα αξιζει στα χρηματα που δινω, και να μου εξηγησετε εν συντομια τι πρεπει να προσεξω σε μια τηλεοραση γιατι ειμαι παντελως ασχετος στο κομματι αυτο. Διαβασα σε αλλα νηματα οτι παιζουν διαφορες στα panels των τηλεορασεων μεταξυ ετων κτλ. 

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Σε Sammy αξίζει 65mu6402,55mu7002,55mu8002,qled τώρα η nu7102 του 18 είναι μέτρια πολύ.

Σε Sony αξίζει xe7096,xe8505,xe8577,xe8596,xe9005 oποια ιντζα θες από 55 και πάνω.

Σε lg Καμια νομίζω σε αυτά τα λεφτά.

Hisense δεν ξέρω να σου πω. Δεν έχουμε κανένα review της προκοπης.

Αν ξεχνάω κάποια ας συμπληρώσει κάποιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...