Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω έναν maxtor εξωτερικό δίσκο..

Το σύνδεσα στο pc και άρχισε να κάνει εμα μπιμ μπιμ απο μέσα .. Στο pc τον δείχνει αλλά δεν μπορώ βα μπω στα αρχεία..

Τι μπορώ να κάνω?

Τελικά έφταιγε  η προέκταση usb που έχω.

Αλλά το παράξενο είναι οτι δοκίμασα άλλα 2 καλώδιο σε διαφορετικές θύρες και παντού το ίδιο κάνει.

Θα φλασκια τα διαβάζει με τις προεκτάσεις.

Τι μπορεί να φταίει? 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Τι δισκος ειναι? Σαν μεγεθος εννοω και τι θηκη ακριβως εχει?(οχι χωρητικοτητα σε gb , μεγεθος 3.5 η΄2.5)

2.5 είναι 1TB

https://www.skroutz.gr/s/8579039/Maxtor-M3-Portable-1TB.html

Τον έχω 2 χρόνια περίπου στην ίδια προέκταση χωρίς κανένα πρόβλημα..Στα ξαφνικά τι να έπαθε?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Βαλε τον σε πισω θυρα του υπολογιστη αν δεν το εκανες ηδη.. Το πιο πιθανο ειναι να τα επαιξε... Η΄ αν εισαι τυχερος τα επαιξε ο κοντρολερ της θηκης..

Για να το σιγουρεψεις, πρεπει να τον βγαλεις απο την θηκη και να τον συνδεσεις στο pc σαν εσωτερικο.. Αν εκει δουλεψει, τοτε αλλαζεις θηκη αλλιως αν κι εκει δεν παιξει, τοτε ατυχησες..

Δημοσ.
Στις 3/9/2018 στις 4:55 ΜΜ, ZELOMOTH είπε

Βαλε τον σε πισω θυρα του υπολογιστη αν δεν το εκανες ηδη.. Το πιο πιθανο ειναι να τα επαιξε... Η΄ αν εισαι τυχερος τα επαιξε ο κοντρολερ της θηκης..

Για να το σιγουρεψεις, πρεπει να τον βγαλεις απο την θηκη και να τον συνδεσεις στο pc σαν εσωτερικο.. Αν εκει δουλεψει, τοτε αλλαζεις θηκη αλλιως αν κι εκει δεν παιξει, τοτε ατυχησες..

Τελικά δούλεψε... Κάτι είχαν πάθει οι usb θύρες..

Σε αλλον υπολογιστή δούλευε μια χαρά.. Στον δικό μου είχε πρόβλημα..

Τον έβγαλε απο το ρεύμα για άλλον λόγο και όταν τον άνοιξα αναγνώριζε τον δίσκο..

Παράξενο.

Δημοσ.

Μπορει καποιος πυκνωτης να κρατησε ρευμα και να μπλοκαριζε το συστημα κι οταν το εβγαλες απο το ρευμα να αδειασε και ηρθε στα ισια του..

Οκ τελος καλο λοιπον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...