Mr.kostas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας θέλω τώρα αυτό τον καιρό να πάρω ένα αμάξι μεταχειρισμένο και είμαι ανάμεσα σε δύο στο φορτν φιέστα του 2007 και του 2008. Το θέμα είναι αξίζει να δώσω ένα 500αρικο παραπάνω για να πάρω του 2008 ή δεν θα δω καμία διαφορα? ΥΓ: δεν έχω καλές γνώσεις σε αμάξια πχ μοντέλα για αυτό ζητώ την βοήθεια σάς:D
alx301 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 θα βοηθούσε αν ειχες τα λινκ να δουμε και τα 2 αμαξια. Γενικα αν αυτό με τα +500€ εχει κατι που σου αρεσει παραπάνω η αν πιστεύεις ότι ειναι σε καλυτερη κατάσταση τότε προτίμησε το. Σε παρόμοια περίπτωση με την δικια σου, κοιταγα 2 Yaris, το λιγο πιο ακριβό ειχε ποιο ωραιο σαλονι μεσα και εξωτερικό χρωμα. Εκανα την μλκια για να γλιτωσω κ εγω 600ε διαφορα και πηρα το πιο φθηνο με γκρι σαλόνι αντι για μαυρο του ακριβότερου και ασημι εξωτερικό χρωμα αντι για σκουρο μπλε του ακριβότερου. Τελικα μακροπρόθεσμα το μετάνιωσα έπρεπε να δωσω τα +600€ και να επερνα αυτο που μου αρεσε προσωπικά παραπανω. Γιατι ειναι κατι που το βλεπεις κάθε μερα και δεν το αλλαζεις συχνα.
bromiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα σας θέλω τώρα αυτό τον καιρό να πάρω ένα αμάξι μεταχειρισμένο και είμαι ανάμεσα σε δύο στο φορτν φιέστα του 2007 και του 2008. Το θέμα είναι αξίζει να δώσω ένα 500αρικο παραπάνω για να πάρω του 2008 ή δεν θα δω καμία διαφορα? ΥΓ: δεν έχω καλές γνώσεις σε αμάξια πχ μοντέλα για αυτό ζητώ την βοήθεια σάς:D Χμμμμμ... Έτσι όπως τα βλέπω και τα δυο δίπλα δίπλα, προτιμότερο είναι του 2008...
Mr.kostas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχω κάποιο λινκ γιατί αυτά τα δύο τα πουλανε 2 γνωστοί (βασικά ο ένας είναι γνωστός μου και ο άλλος γνωστός φίλου) απλά μέσα το σαλόνι και στα δύο είναι σχεδόν όλο ίδια Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Mr.kostas
terry308 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Τι ζητάς απ το αμάξι; Σε νοιάζει μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο; Σε εξοπλισμό είναι το ίδιο και απλά αλλάζει η χρονολογία;
Mr.kostas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, terry308 είπε Τι ζητάς απ το αμάξι; Σε νοιάζει μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο; Σε εξοπλισμό είναι το ίδιο και απλά αλλάζει η χρονολογία; Με νοιάζει το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί όσο και να ψάξω είτε από γνωστό είτε από αγγελίες σε αυτά τα λεφτά για αμάξι τέτοιας χρονολογίας και τέτοια εμφάνισης δεν βρίσκω.δεν ξέρω μπορεί βέβαια να υπάρχουν και καλύτερα σε αυτά τα λεφτά (3000 με 3500)
dimpa16 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Τι χιλιόμετρα έχουν κάνει και πόσο ''ψείρες'' είναι οι ιδιοκτήτες τους (servise,οδηγική συμπεριφορά,καθαριότητα,τρακαρίσματα κ.λ.π.)? Αυτά είναι μεγάλο αντίβαρο για να προτιμήσεις το καλύτερο.
Mr.kostas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Έχουν κάνει σχεδόν 140 χιλιόμετρα και τα δύο είναι καθαρά και δεν έχει κανένα τρακάρισμα (άντε να υπάρχει καμία γρατζουνιά)
meletis_m Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Έχουν κάνει σχεδόν 140 χιλιόμετρα και τα δύο είναι καθαρά και δεν έχει κανένα τρακάρισμα (άντε να υπάρχει καμία γρατζουνιά) Τα συγκεκριμένα είχαν θέμα με το δοχείο διαστολής παραφλού. Δές επίσης εάν έχουν αλλάξει αντλία νερού Το καλύτερο είναι σύνδεση σε διαγνωστικό
Mr.kostas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Όταν πάω να τα δω θα πάρω και εναν μηχανικό μαζί μου που ξέρει από αμάξια να τα ελέγξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα