Dimi Arap Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα και καλό μηνα...Εχω τον SAMSUNG 840 PRO για βασικό δίσκο και για 2 εχω ενα WD 1ΤΒ(δεν θυμάμαι μοντελο) και θέλω να πάρω ακόμα εαν ssd..Ο λόγος??? Θέλω σε εναν ssd να εχω τα windows και ολα τα σχετικα(καρτα γραφικων ηχου κτλπ) και στον αλλον να εχω το photoshop - sony vegas(ασχολούμαι με αυτα) και τα παιχνίδια π παίζω Online.. Θελω τα φώτα σας και την βοήθεια σας.. Επίσης λέω να ειναι 500GB SSD Μπτζετ 100-130€
armagedwnn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Samsung 860 Evo 500GB Νομίζω είναι μονόδρομος. Δεν ανέφερες κάτι για m2 γι' αυτό και πρότεινα αυτόν.
EddieObscurant Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2018 στις 2:24 ΜΜ, Dimi Arap είπε Καλησπέρα και καλό μηνα...Εχω τον SAMSUNG 840 PRO για βασικό δίσκο και για 2 εχω ενα WD 1ΤΒ(δεν θυμάμαι μοντελο) και θέλω να πάρω ακόμα εαν ssd..Ο λόγος??? Θέλω σε εναν ssd να εχω τα windows και ολα τα σχετικα(καρτα γραφικων ηχου κτλπ) και στον αλλον να εχω το photoshop - sony vegas(ασχολούμαι με αυτα) και τα παιχνίδια π παίζω Online.. Θελω τα φώτα σας και την βοήθεια σας.. Επίσης λέω να ειναι 500GB SSD Μπτζετ 100-130€ δεν έχεις λογο να αφήσεις τον πιο αργο 840 προ για λειτουργικό Στον 500αρη που θα παρεις βάλε και λειτουργικο Κοιτάς ειτε τον φθηνοτερο sata στα 70+ ευρώ (ή αντε τον crucial mx500 στα 80 ευρώ), ειτε πήγαινε σε εναν απο τους πιο γρήγορους nvme γύρω στα 120 ευρώ link adata 8200 Adata-XPG-GAMMIX-S11-480GB βασικα ο ιδιος ειναι και η ψύκτρα πιο πολύ διακοσμητική ειναι 5 ώρες πριν, armagedwnn είπε Samsung 860 Evo 500GB Νομίζω είναι μονόδρομος. Δεν ανέφερες κάτι για m2 γι' αυτό και πρότεινα αυτόν. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα στα 95-100 ευρώ. Είτε πάει στους φθηνότερους sata που είναι value for money αυτή τη στιγμή οι 500αρηδες στα 70+ ευρω ειτε πάει σε nvme Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από EddieObscurant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα