Ghost.Dog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, ELMastas είπε Δεν είναι κακή αλλά νομίζω πως με τέτοιες αναλύσεις και χαρακτηριστικά,πάει χαμένο το Thunderbolt,βάλτε εκεί ένα HDR που θέλει ο κόσμος ! και πάλι βέβαια δεν μας λένε κάποια πράγματα,όπως στα πόσα Hz τρέχει η οθόνη (οπότε μάλλον μιλάμε για τα 60hz) Σωστά μιλάς, Γέροντα Πάι-Μέι
panosveto12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Το θέμα είναι να βρω gpu με thunderbolt 1
Cowboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω την C27HG70, οτι πιο γαμηστρερο υπηρχε μεχρι πριν λιγους μηνες σε οθόνη για gaming και multimedia, και ειχα δει/δοκιμασει τα παντα. 1
Pokemon640 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, BorrowedTime είπε Ηλιθια ερώτηση αλλά το Thunderbolt δεν ειναι της Intel; Εμφανεστατα ειναι το ταχυτερο και καλυτερο port. Γιατι δεν το προωθεί μπας και αποκτήσουμε ενα universal πρότυπο επιτέλους; όλοι οι MAC συνοδεύονται με thunderbolt (από macbook μέχρι iMac/iMac pro). Απειροελάχιστα PCs το έχουν onboard, θες ξεχωριστό controller ανέκαθεν. Το ίδιο το πρότυπο είναι ακριβό για να υπάρχει σε low end μητρικές, μόνο σε enthusiast/workstation θα το βρεις 2 ώρες πριν, panosveto12 είπε Το θέμα είναι να βρω gpu με thunderbolt για να συνδέσεις οθόνη thunderbolt, πρέπει να έχεις thunderbolt pcie host controller, από το displayport της κάρτας συνδέεις προς το TB controller και μετά με ένα thunderbolt καλώδιο, την οθόνη με το TB controller. Σε mac θα συνδέσεις καλώδιο thunderbolt μέχρι την οθόνη. Δεν χρειάζεται πατέντες.
fylatos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, nectons18 είπε Για να τα λες όλα αυτά με τόση σιγουριά πα να πει ότι η την είχες η είχες κάποια παρόμοια. Αν ναι για πες μοντέλο... Είχα την Samsung C32HG70 σαν multimedia. Έχω την BenQ sw2700pt x2 και ένα Wacom cintiq 27qhd για προσωπική χρήση. Για multimedia έχω πλέον μια LG TV 43".
georgepppo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, mpo555 είπε Εγώ το thunderbolt το θυμάμαι από τα Πόκεμον από τον πικατσου να πω την αλήθεια και εγώ απο το armored warfare
thanosAIAS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, 7700K είπε Ηρθε ο καιρος να περασει η qled -oled τεχνολογια στα monitor , τα led δεν εχουν να δωσουν τιποτα αλλο εκαναν τον κυκλο τους Αμ δε...έχουν ζωή ακόμα μπροστά τους. 11 ώρες πριν, 7700K είπε Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από thanosAIAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα