orokousaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω καπια προβληματα σχετικα με τα αρχεια του δισκου μου , τα οποια εινε καπια ταινιες και καπια αλλα τραγουδια οποτε παω να κανω κλικ σε ενα αρχειο του δισκου μου ενω εινε αποθηκευμενα στον δισκο μου μου εμφανιζει ενα μυνημα Windows cannot find ... file name (any .mp3) File association probelm Windows cannot find... Make sure you typed the name correctly, and then try again Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από orokousaki
Crybal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μήπως ειναι πολύ μεγαλες οι διαδρομές? Βαλε καποια καπου πιο ευκολά με με μικρα ονόματα και ξαναδοκιμσε. Σκαναρε και για κανεναν ιο
orokousaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 τι εννοεις ειναι πολύ μεγαλες οι διαδρομές?
Crybal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Η:/fakelos/fakelos/fakelos/fakelos/fakelos/fakelos/fakelos/fakelos/fakelos/blabla.mp3
orokousaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κοιτα να δεις. οταν πχ κανω δεξι κλικ και μετα open with ενα αρχειο mp3 η avi με τον windows player το αρχειο μου το παιζει κανονικα. οταν πχ κανω κλικ το αρχειο με το αριστερο κουμπι του ποντικιου μου εμφανιζει το μυνημα αυτο. απλα στο λεω με τροπο να το καταλαβεις. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από orokousaki
Crybal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνε δεξι κλικ σε εναν τετοια αρχειο>open with> choose another app>και μαρκάρισε να στο ανοιγει παντα με αυτο το προγραμμα>μαρκαρισε το προγραμμα που θελεις.Θα κανει refresh για να εφαρμοσει την ρυθμιση και υστερα ισως στο ανοιγει κανονικά Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Crybal
orokousaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 φιλε επιασε τωρα δεν το εμφανιζει .. το μυνημα δεν καταλαβαινω γιατι μου εμφανιζε αυτο το μυνημα
Crybal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Για καποιο λογω ειχε σπασει το (default) Open με την εφαρμογη που το στελνει το αρχειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα