Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, jimis98 said:

λεω να βαλω αγγελια,σε τι τιμη τα πουλανε?

Δεν έχω ψάξει, δεν ξέρω. Καινούργιο πάντως, έχει 299 (το 32αρι). To 128αρι, 449 στο Σκρουτζ.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/10/2018 στις 11:02 ΠΜ, jimis98 είπε

γιατι για να ανοιξω αγγελια πρπει να δωσω τον αριθμο του κινητου μου?

Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο να βάλεις τηλεφωνικό αριθμό. 

Δημοσ.
Στις 1/10/2018 στις 11:02 ΠΜ, jimis98 είπε

γιατι για να ανοιξω αγγελια πρπει να δωσω τον αριθμο του κινητου μου?

Αν είναι μιλάς για το Insomnia, δεν το βλέπει κάνεις. (Έχει ανακοινωθεί πολύ καιρό τώρα με τις νέες αλλαγές)

31 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο να βάλεις τηλεφωνικό αριθμό. 

Είναι εδώ και αρκετό καιρό!

https://www.insomnia.gr/privacy/

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Leon Scott Kennedy είπε

Κι εγώ πως βάζω αγγελίες χωρίς να με υποχρεώνει να βάζω αριθμό τηλεφώνου;

Εσυ βάζεις αγγελίες πολύ πριν αλλάξουν οι κανονισμοί.

Αν διάβαζες τις ανακοινώσεις θα το έβλεπες που είχαν ενημερώσει εδώ και καιρό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kormos είπε

Εσυ βάζεις αγγελίες πολύ πριν αλλάξουν οι κανονισμοί.

Αν διάβαζες τις ανακοινώσεις θα το έβλεπες που είχαν ενημερώσει εδώ και καιρό...

Δες το προφίλ μου..θα διαπιστώσεις πως έβαλα αγγελία πριν 3 ώρες και δεν έχω βάλει τηλέφωνο γιατί πολύ απλά δεν μου ζήτησε υποχρεωτικά!!!!!!

Έβαλα και την προηγούμενη εβδομάδα αγγελία κι ούτε τότε μου ζήτησε.

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.

Δες το προφίλ μου..θα διαπιστώσεις πως έβαλα αγγελία πριν 3 ώρες και δεν έχω βάλει τηλέφωνο γιατί πολύ απλά δεν μου ζήτησε υποχρεωτικά!!!!!!

Εξακολουθείς να μην κατανοείς...

Θα επαναλάβω το βασικό. Αν παρακολουθούσες τις εξελίξεις / αλλαγές του φόρουμ θα ήξερες το λόγο.

Δεν μπορώ αλλιώς να στο εξηγήσω.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να βάζεις τον αριθμό τηλεφώνου σου για να βάλεις μια αγγελία. Αυτό το κατανοείς εσύ;

Κι εγώ δεν μπορώ αλλιώς να στο εξηγήσω.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να βάζεις τον αριθμό τηλεφώνου σου για να βάλεις μια αγγελία. Αυτό το κατανοείς εσύ;

Κι εγώ δεν μπορώ αλλιώς να στο εξηγήσω.

Απέχεις από την πραγματικότητα πάντως και τις ενημερώσεις που κατά καιρούς αναρτούν οι αρμόδιοι του φόρουμ...

Αν αφιερώσεις χρόνο και διαβάσεις παρακάτω θα καταλάβεις...εναλλακτικά προσπέρασε το...!

ή απεύθυνε το λόγο σε έναν αρμόδιο να «ζητήσεις τα ρέστα» για τις αλλαγές! (Που αυτοί καθορίζουν! για τη σωστή λειτουργία...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ξέρω ότι έβαλα δύο αγγελίες (μία την περασμένη βδομάδα και μία σήμερα) και δεν μου ζήτησε να βάλω τηλεφωνικό αριθμό (για επιβεβαίωση sms) πριν την δημοσίευση της αγγελίας.

Τις έβαλα κανονικά μια χαρά όπως παλιά!

Το παλικάρι ρώτησε ¨γιατί μου ζητάει να βάλω αριθμό τηλ για να βάλω αγγελία¨ κι εγώ απάντησα ότι δεν χρειάζεται.Εγώ βάζω κανονικά.

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Εγώ ξέρω ότι έβαλα δύο αγγελίες (μία την περασμένη βδομάδα και μία σήμερα) και δεν μου ζήτησε να βάλω τηλεφωνικό αριθμό (για επιβεβαίωση sms) πριν την δημοσίευση της αγγελίας.

Τις έβαλα κανονικά μια χαρά όπως παλιά!

Το παλικάρι ρώτησε ¨γιατί μου ζητάει να βάλω αριθμό τηλ για να βάλω αγγελία¨ κι εγώ απάντησα ότι δεν χρειάζεται.Εγώ βάζω κανονικά.

Και συνεχίζεις...προφανώς δεν διάβασες καν την ανακοίνωση.

Anyway, καλή συνέχεια!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Και συνεχίζεις...προφανώς δεν διάβασες καν την ανακοίνωση.

Anyway, καλή συνέχεια!

Και ναι...έχεις δίκιο! Δεν κατάλαβα ότι (προφανώς) το παλικάρι έβαζε αγγελία για πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση του insomnia. Νόμιζα ότι έλεγε για κάθε αγγελία του ζητάει αριθμό ενώ ισχύει για την πρώτη φορά (μετά από την αναβάθμιση) και μόνο για επιβεβαίωση του λογαριασμού του.

Sorry για την κοντρούλα μας!😁  

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Και ναι...έχεις δίκιο! Δεν κατάλαβα ότι (προφανώς) το παλικάρι έβαζε αγγελία για πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση του insomnia. Νόμιζα ότι έλεγε για κάθε αγγελία του ζητάει αριθμό ενώ ισχύει για την πρώτη φορά (μετά από την αναβάθμιση) και μόνο για επιβεβαίωση του λογαριασμού του.

Sorry για την κοντρούλα μας!😁  

Πάλι καλά :P Καμμία κόντρα βρε..., οι ανακοινώσεις θέλουν διάβασμα κάθε φορά που δημοσιεύονται από τους αρμόδιους. Έχουν το λόγο τους που μας ενημερώνουν ειδάλλως δεν θα το έκαναν καν και ξαφνικά ένα ωραίο πρωινό όλοι θα ήταν χαμένοι... ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...