tziminhio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα, έχω τα ηχεία της logitech 5.1 συνδεδεμένα στο pc μου. Μετακόμισα και επειδή δεν έχω χώρο για τοποθέτηση όλων , πήρα το κεντρικό και ακόμα ένα αλλά παίζει μόνο το κεντρικό. Έχετε καμια ιδέα? Θέλει κάποα ρύθμιση απ' τα windows? Ευχαριστώ.
rofl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 για να παιξουν σα 2.1 θες αριστερο δεξι και υπογουφερ. 1
Undertaker25 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως σου είπε και ο rofl, για να χρησιμοποιήσεις 2 ηχεία χρειάζεσαι δεξί, αριστερό και subwoοfer και να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία 2.1 στα Windows. Το κεντρικό χρησιμεύει σε 5.1 λειτουργία, η οποία χρειάζεται όλα τα ηχεία (δεξί/αριστερό, πλαϊνα, κεντρικό και subwoofer) διότι μοιράζει τον ήχο σε περισσότερα (6) κανάλια. Κατ' επέκτασιν, κάποια μπορεί να φαίνονται "βουβά" αν δεν υπάρχει ήχος για να σταλεί. Η λειτουργία 2.1 μοιράζει τους ήχους σε τρια μόλις κανάλια. Όλα αυτά με τη προϋπόθεση ότι θα συνδέσεις τα ηχεία στις σωστές θέσεις στο subwoofer. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από Undertaker25
tziminhio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 11:18 ΜΜ, Undertaker25 είπε Όπως σου είπε και ο rofl, για να χρησιμοποιήσεις 2 ηχεία χρειάζεσαι δεξί, αριστερό και subwoοfer και να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία 2.1 στα Windows. Το κεντρικό χρησιμεύει σε 5.1 λειτουργία, η οποία χρειάζεται όλα τα ηχεία (δεξί/αριστερό, πλαϊνα, κεντρικό και subwoofer) διότι μοιράζει τον ήχο σε περισσότερα (6) κανάλια. Κατ' επέκτασιν, κάποια μπορεί να φαίνονται "βουβά" αν δεν υπάρχει ήχος για να σταλεί. Η λειτουργία 2.1 μοιράζει τους ήχους σε τρια μόλις κανάλια. Όλα αυτά με τη προϋπόθεση ότι θα συνδέσεις τα ηχεία στις σωστές θέσεις στο subwoofer. Ευχαριστώ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα