Προς το περιεχόμενο

laptop lenovo-ideapad-320 389 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, eko13 είπε

Αυτο ακριβως θελω να τονισω... Οτι για τα λεφτα του απλα δεν υπαρχει... Τωρα αν μερικοι φοβουνται την εγγυηση eshop ή τυχον κατασκευαστικα λαθη που εμφανιστηκαν σε μερικα μοντελα, θα πρεπει να δωσουν αρκετα παραπανω για να πανε σε πιο "ασφαλεις" περιπτωσεις...

Γραφω απο Lenovo 7ετιας το οποιο αγορασα εκθεσιακο! Δεν εχει βγαλει τιποτα τιποτα και μου εχει πεσει και κανα τεσσαρι φορες απο το εναμιση μετρο στο πατωμα... Ελεγε τo notebookreview οτι ηταν τιμιο αλλα εχει τραγικο touchpad και ετσι ηταν! Πηρα ενα ποντικι και εκανα την δουλεια μου... Μπορει να εγραφα στις κριτικες ωω ειναι πολυ πλαστικο και το Touchpad ειναι χαλια και να νομιζα ολοι οτι ηρθε η καταστροφη του κοσμου!

Παντα κρινεις κατι με βαση αυτα που προσφερει και με βαση τον ανταγωνισμο... Ωραια μπορει να ειναι μαπα το μηχανημα και χαλια η εγγυηση του eshop, τι προτινεις με αυτα τα λεφτα???

Τωρα ετσι και αλλιως εξαντληθηκε. Εγω το εψηνα για να παρω κατι μικροτερο, αλλα φρεναρα οταν διαβασα τα σχολια περι κακης κατασκευης. Βεβαια μετα που το εψαξα σε 2-3 site εξωτερικου (οχι και τοσο μεγαλα βεβαια) ολοι ηταν ευχαριστημενοι σε γενικες γραμμες.

Ειδαμε και τα επώνυμα HP και dell σε αυτη την κατηγορια χρημάτων πως ειναι... Ολο πλαστικουρα και προβληματα με τις θερμοκρασιες

Μακαρι να το ξαναφερουν.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηταν δευτερη φορα που μπηκε crazy σε συντομο διαστημα, μπορει αν βρουν αποθεμα να ξαναβγει... Λογικα θα το βαρεσω και εγω τοτε...

Δημοσ.

Βγηκε παλι προσφορα με 20ευρω επιπλεον το μοντελο με τον i5/4GB ram και ssd!!!

https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-330-15ikbr-81dc007drm-156-hd-intel-core-i5-7200u-4gb-128gb-free-dos-black-p-PER.913722

τα 4gb απο οτι διβασα ειναι soldered. Το οποιο δεν ξερω μηπως ειναι κακο. Αμα καει αυτη η ram τι γινετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...