Προς το περιεχόμενο

laptop lenovo-ideapad-320 389 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην σελίδα του προϊόντος  https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-320-15ikb-80xl00eybm-156-fhd-intel-core-i3-7100u-8gb-1tb-940mx-free-dos-p-PER.913709 στο μοναδικό  σχόλιο κάποιος αναφέρει : Κάντε registration στο site της lenovo και θα έχετε 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή με το κόστος μεταφορικών να καλύπτεται!

Άρα φαίνεται να  καλύπτετε με εγγύηση κατασκευαστή .

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, siracos είπε

Στην σελίδα του προϊόντος  https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-320-15ikb-80xl00eybm-156-fhd-intel-core-i3-7100u-8gb-1tb-940mx-free-dos-p-PER.913709 στο μοναδικό  σχόλιο κάποιος αναφέρει : Κάντε registration στο site της lenovo και θα έχετε 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή με το κόστος μεταφορικών να καλύπτεται!

Άρα φαίνεται να  καλύπτετε με εγγύηση κατασκευαστή .

Τωρα εμενα γιατι μου φαινεται μουφα αυτο? Ειδικα οταν το σχολιο ανεβηκε 2 μερες πριν οταν αρχισαν τα σχολια εδω μεσα για το τι ισχυει? Ποτε το πηρε ο μαγκας, ποτε το δοκιμασε, ποτε ηρθε σε επαφη κυριακατικα με την Lenovo κλπ? Αρα το πηρε πριν την κυριακατικη προσφορα? (που σε αυτη την περιπτωση μονο κοροϊδο μπορεις να τον πεις τον φιλο, και μονο κελεπουρι δεν το λες στην αρχικη τιμη). Ολα δειχνουν πως καποιος διαβαζοντας ολα τα σχολια εδω της κυριακης, προσπαθει να το "σπρωξει" δινοντας εμφαση σε εγγυηση αντιπροσωπειας κλπ. 

Και ξαναλεμε...  για το κατασκευαστικο θεμα που εχουν τα 320 που τα πλαστικα και πληκτρολογιο ΔΕΝ εφαρμοζουν καλα, ΔΕΝ καλυπτεται απο καμια εγγυηση και ΔΕΝ το αναγνωριζει η Lenovo (αυτο απο τα πολλα σχολια παιδιων στο Lenovo forum που την επαθαν και ακομα ψαχνονται). Καλη τυχη σε οσους το λουστουν.

• Like 3
Δημοσ.

Το κατασκευαστικό θέμα στα πλαστικά επηρεάζει τη λειτουργία του πληκτρολογίου-laptop ή είναι μόνο αισθητικό;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, opera είπε

Το κατασκευαστικό θέμα στα πλαστικά επηρεάζει τη λειτουργία του πληκτρολογίου-laptop ή είναι μόνο αισθητικό;

Και ασθητικο ειναι, αλλα και το πληκτρολογιο κανει βουναλακια. Κατσε πληκτρολογησε εσυ οταν μερικα πληκτρα ειναι πιο βυθισμενα απο τα αλλα ενα μερικα χτυπανε ταβανι αλλα και βρισκουν στο περιγραμμα στο πανω σασι. Εχω δωσει λινκ παραπανω στο forum της Lenovo αλλα και μια ψακτικη θα δειξει πολλες ιδιες καταστασεις. Μου αρεσει που το σκεπτεστε κιολας ρε παιδια. Να εκανε 50 ευρω να ελεγα παει στο διαολο δεν τρεχει τιποτα. Δεν τα λυπαστε τα λεφτα σας?

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη ειναι προβλημα ολης της σειρας? Η το εγραψε καποιος και τζαμπα το συζηταμε?? Περιστασιακα προβλήματα εχουν ολες οι μαρκες πιστευω...

Η 320 ειναι μια σειρα που βρίσκεται αρκετο χρονο στην αγορα μου φαινεται περιεργο που δεν εχει γινει γενικη κουβεντα. Οπως για την 100 που βγηκε σχετικα γρηγορα η 110.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την εγγυηση e-shop->

Ειχα αγορασει σε εξαιρετικα καλη τιμη το z710 το 2014, με εγγυηση 1 ετους αντικαταστασης+ 2 ετους επισκευης e-shop.Σχεδον αμμεσως αλλαχτηκε ο sshd με κλασσικο 7200σαλ (αγορασμενο απο e-shop αλλα σε αλλο ονομα)

Στον δευτερο χρονο μου εβγαλε προβλημα το touchpad, το πηγα στο e-shop και μου το αλλαξανε ταχυτητατα χωρις καμια νιξη στον αλλαγμενο σκληρο δισκο.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Πάντως απο προσωπική μου άποψη εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος απο το  eshop εχω κανει πολλες αγορές και εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! 

Δημοσ.

Παιδια σε αυτα τα χρηματα τι αλλο λαπτοπ μπορει να παιξει? Αντε 400ευρω max?

Εγω σκεφτομαι να αντικαταστησω το turbo-x μου με αυτο γιατι θελω μικροτερο,

παροολο που εχει i5-2430 και 8GB ram, σηκωνει premier + Photoshop χαλαρα,με 20 tab ανοιχτα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NICK1982 είπε

Καμια σχεση... Μονο οτι εχει ssd ειναι καλυτερο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποια περιπτωση οχι απλα καλυτερη αλλα να το φτανει καν μεχρι 500.

7 κριτικες στο σκρουτζ 4,8/5 με μονο αρνητικο απο καποιον οτι θερμαινεται οταν παιζει παιχνιδια... Μαλλον δεν ειναι τοσο γενικο το προβλημα που γραφουν αλλοι... 

Ενδεικτικα για μενα η πιο φθηνη λυση σε καλυτερο απο αυτο ειναι https://www.skroutz.gr/s/13987532/Acer-Aspire-5-A515-51G-i3-7130U-4GB-1TB-GeForce-MX130-FHD-W10.html στα 524.

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, eko13 είπε

Καμια σχεση... Μονο οτι εχει ssd ειναι καλυτερο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποια περιπτωση οχι απλα καλυτερη αλλα να το φτανει καν μεχρι 500.

7 κριτικες στο σκρουτζ 4,8/5 με μονο αρνητικο απο καποιον οτι θερμαινεται οταν παιζει παιχνιδια... Μαλλον δεν ειναι τοσο γενικο το προβλημα που γραφουν αλλοι... 

Ενδεικτικα για μενα η πιο φθηνη λυση σε καλυτερο απο αυτο ειναι https://www.skroutz.gr/s/13987532/Acer-Aspire-5-A515-51G-i3-7130U-4GB-1TB-GeForce-MX130-FHD-W10.html στα 524.

Πολλα λεφτα παραπανω(135euro) , για λιγο καλυτερη gpu, λιγο καλυτερο cpu,μια usb επιπλεον, και -4Gb RAM!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΚαΠα είπε

Καλημέρα! Μήπως έχει κάποιος φίλος άποψη για το παρακάτω:

https://www.e-shop.gr/laptop-asus-x542ua-dm523-156-fhd-core-i5-8250u-4gb-ssd-256gb-dos-p-PER.913908

Προορίζεται μόνο για χρήση γραφείου browsing, office, άντε και καμιά ταινία. Καθόλου παιχνίδια.

Δεν το λες και καμμια τρελη προσφορα, για τη χρηση που το θες παντως μια χαρα ειναι. Εχε μονο υποψιν οτι ειναι δυσκολα σε θεμα αναβαθμισης σκληρου και ram.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, serdakis είπε

Πολλα λεφτα παραπανω(135euro) , για λιγο καλυτερη gpu, λιγο καλυτερο cpu,μια usb επιπλεον, και -4Gb RAM!!

Αυτο ακριβως θελω να τονισω... Οτι για τα λεφτα του απλα δεν υπαρχει... Τωρα αν μερικοι φοβουνται την εγγυηση eshop ή τυχον κατασκευαστικα λαθη που εμφανιστηκαν σε μερικα μοντελα, θα πρεπει να δωσουν αρκετα παραπανω για να πανε σε πιο "ασφαλεις" περιπτωσεις...

Γραφω απο Lenovo 7ετιας το οποιο αγορασα εκθεσιακο! Δεν εχει βγαλει τιποτα τιποτα και μου εχει πεσει και κανα τεσσαρι φορες απο το εναμιση μετρο στο πατωμα... Ελεγε τo notebookreview οτι ηταν τιμιο αλλα εχει τραγικο touchpad και ετσι ηταν! Πηρα ενα ποντικι και εκανα την δουλεια μου... Μπορει να εγραφα στις κριτικες ωω ειναι πολυ πλαστικο και το Touchpad ειναι χαλια και να νομιζα ολοι οτι ηρθε η καταστροφη του κοσμου!

Παντα κρινεις κατι με βαση αυτα που προσφερει και με βαση τον ανταγωνισμο... Ωραια μπορει να ειναι μαπα το μηχανημα και χαλια η εγγυηση του eshop, τι προτινεις με αυτα τα λεφτα???

Επεξ/σία από eko13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...