mb1984 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, serdakis είπε Δεν μπορεις δηλαδη να τους δωσεις εσυ ενα δισκο, και να στο βαλουν? Καλυτερα να τους κανεις ένα τηλ να τα ξεκαθαρίσεις όλα. Μόλις τώρα, iakoboss7 είπε ασε τι εγγυηση δινει το eshop, αν το πας εκει για οποιοδηποτε λογο και το ανοιξουν (εφοσον το λαπτοπ εχει καποια ταινια/βιδα ασφαλειας) ισως χασεις την εγγυηση της lenovo οπου αυτη θα επρεπε να σε νοιαζει και οχι η αθλια του eshop. Φιλε δεν εχει εγγυηση λενοβο λεμε. Εχει εγγυηση eshop. 1
cobain_7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ριξτε μια ματια για την σειρα των 320 και το ποσο value for money ειναι.. αν ειναι να το παρεις και να σου βγει πιστα μοτοκρος με βουναλακια κλπ απο την κατασκευη του, δεν το λες και κελεπουρι και ας τα δινουν και μισοτιμης.. https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-1xx-3xx-5xx-7xx/My-Lenovo-Ideapad-320-has-some-hardware-body-problem-Some-dents/td-p/3778501 1
serdakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτα διαβαζω και σκεφτομαι να παω προς dell μερια
devilfish Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, necromancer_t είπε Όσον αφορά την εγγύηση από το eshop το έψαχνα πριν 2-3 χρόνια που ήθελα να αγοράσω laptop κι είχα βρει ένα dell σε πολύ καλή τιμή. Παρόλα αυτά μου έκανε εντύπωση που το προϊόν δεν είχε την διετή εγγύηση της dell (αλλά του μαγαζιού). Οπότε άρχισα να παίρνω τηλέφωνα για να δω τι παίζει. Από το eshop δεν έβγαλα άκρη. Παίρνοντας την dell μου είπαν ότι όπου βλέπεις ότι δεν παρέχεται η επίσημη εγγύηση dell, σημαίνει ότι το κατάστημα έχει κάνει εισαγωγή από τρίτη χώρα κι επομένως η επίσημη αντιπροσωπεία δεν καλύπτει το προϊόν. Έτσι κατέληξα σε άλλο μαγαζί για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σε αντιστοιχη περιπτωση, αγορα laptop Dell απο e-shop που το ειχε φερει απο τριτη χωρα, πηρα τηλ στην dell και καναμε διαδικασιες για να γινει επισημα η εγγυηση στην Dell Ελλαδος. Καμια βδομαδα+ πηρε η διαδικασια αλλα ολα καλα. Σε αλλες εταιριες δεν ξερω τι γινεται ομως. 1
necromancer_t Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, devilfish είπε Σε αντιστοιχη περιπτωση, αγορα laptop Dell απο e-shop που το ειχε φερει απο τριτη χωρα, πηρα τηλ στην dell και καναμε διαδικασιες για να γινει επισημα η εγγυηση στην Dell Ελλαδος. Καμια βδομαδα+ πηρε η διαδικασια αλλα ολα καλα. Σε αλλες εταιριες δεν ξερω τι γινεται ομως. Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει αυτό. Εγώ στην επικοινωνία που είχα με την dell δεν μου είπαν κάτι σχετικό και τους ανέφερα ακριβώς τι βρήκα, που το βρήκα κι ότι ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Πάντως καλή φάση αν γίνεται, γιατί πολύς κόσμος αγοράζει δίνοντας βάση στο after sales. 1
Green Dragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά ο μόνος λόγος που άνοιξα το θέμα είναι η τιμή του στο e-shop, που είναι σημαντικά χαμηλότερη, από τα άλλα καταστήματα. Από εκεί και πέρα οι παρατηρήσεις σας είναι πολύ χρήσιμες για να σχηματίσουμε άποψη για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του. Ευχαριστώ! 1 1
serdakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Εχουμε ανοίξει ωραια συζητηση και μαθαίνουμε πραγματα. Εγω δεν ηξερα οτι μπορει να δωσει η dell την εγγυηση σε τριτο 1
runner69 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, iakoboss7 είπε δεν μας απασχολει τι λεει το eshop αλλα η lenovo. Σε νοιάζει και σε παρανοιαζει. Η εγγύηση που προσφέρουν σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές δεν είναι παγκοσμιες αλλά πανερωπαικες και το από που έχει εισάγει το κάθε κατάστημα, δεν το ξέρεις. Συνεπώς ότι σου λέει. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από runner69 1
devilfish Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, necromancer_t είπε Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει αυτό. Εγώ στην επικοινωνία που είχα με την dell δεν μου είπαν κάτι σχετικό και τους ανέφερα ακριβώς τι βρήκα, που το βρήκα κι ότι ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Πάντως καλή φάση αν γίνεται, γιατί πολύς κόσμος αγοράζει δίνοντας βάση στο after sales. Εμενα με ειχε ανοιξει ticket με το support τους ο υπαλληλος και με εστειλε ενα link να κανω μια διαδικασια. Συγκεκριμενα εδω με ειχε στειλει https://www.dell.com/support/assets-transfer/gr/el//Identify#/Identify Μετα απο μια βδομαδα ηρθε ατομο απο την dell στο σπιτι για να μου επισκευασει το laptop. Ξερω οτι το support της dell δεν συγκρινετε με αλλες εταιριες αλλα και στο λαπτοπ του θεματος πιστευω αμα το ψαξει καποιος κατι θα βρει για να εχει εγγυηση απο lenovo και απο το κιτρινομαγαζο 1
default Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Πριν απο 2 χρονια ειχα αγορασει λαπτοπ Lenovo και ενω ηταν παραεισαγωγη (Πολωνια) οταν πηρα τηλεφωνο την Lenovo ηταν κατηγορηματικοι οτι θα τιμουσαν κανονικα την εγγυηση. Δε γνωριζω αν απο τοτε εχει αλλαξει τιποτε. Επισης το λαπτοπ ηταν της σειρας 320 και πραγματικα οταν το ανοιξα για να αλλαξω δισκο και να φυσηξω σκονες κτλπ φαινοταν ποιοτικης κατασκευης σε σχεση με ενα προηγουμενο Lenovo που ειχα αγορασει της σειρας 1. 3
studiokristo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ service που είχα χρειαστεί για Lenovo παλιότερα, δεν ανέφερα τίποτα, ούτε με ρώτησαν κάτι για παραεισαγωγή. Επειδή διαμένω σε νησί, απλά το έστειλα πίσω και το πήρα ξανά επισκευασμένο με χρεώσεις courier δικές τους. Απλά είχαν αργήσει θυμάμαι κάπως, έκαναν σχεδόν μήνα.
eko13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω σταμπαρει την συγκεκριμενη περιπτωση και γενικα ολα τα λαπτοπ μεχρι 600 ευρω. Καλοδεχουμενες οι κριτικες και οι ενστασεις. Αλλα μια απλη απορεια... Τι περιμενει κανεις απο λαπτοπ 400 ευρω? Προσωπικη αποψη οτι καλυτερο μεχρι 500 ευρω... Ι3 7ης γενιας με ενσωματωμενα πολυ καλα γραφικα 620 8gb ram Την καλυτερη ανεξαρτητη καρτα γραφικων που υπάρχει σε λαπτοπ μεχρι 530 ευρω. Ματ Οθονη αναλυσης FHD. Ειναι η δευτερη φορα που βγανει crazy αυτο το λαπτοπ την πρωτη εξαντληθηκε νωρις... Προσωπικα μου την σπαει που εχει μη αποσπομενη μπαταρια οπως σχεδον ολα τα καινουργια, αλλα τουλαχιστον αυτο εχει dvd (για μενα θετικο). Το μοναδικο καραμπινατο αρνητικο ειναι η καμερα με αναλυση VGA!! 0.3mp!!
serdakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 η καμερα ειναι λιγο tragic, αλλα ποσες φορες θα την χρειαστεις. εκτος αν θες λαπτοπ, για το εξωτερικο, να κανεις βιντεο κλήσεις με το αμορε
cobain_7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, eko13 είπε Εχω σταμπαρει την συγκεκριμενη περιπτωση και γενικα ολα τα λαπτοπ μεχρι 600 ευρω. Καλοδεχουμενες οι κριτικες και οι ενστασεις. Αλλα μια απλη απορεια... Τι περιμενει κανεις απο λαπτοπ 400 ευρω? Προσωπικη αποψη οτι καλυτερο μεχρι 500 ευρω... Ι3 7ης γενιας με ενσωματωμενα πολυ καλα γραφικα 620 8gb ram Την καλυτερη ανεξαρτητη καρτα γραφικων που υπάρχει σε λαπτοπ μεχρι 530 ευρω. Ματ Οθονη αναλυσης FHD. Ειναι η δευτερη φορα που βγανει crazy αυτο το λαπτοπ την πρωτη εξαντληθηκε νωρις... Προσωπικα μου την σπαει που εχει μη αποσπομενη μπαταρια οπως σχεδον ολα τα καινουργια, αλλα τουλαχιστον αυτο εχει dvd (για μενα θετικο). Το μοναδικο καραμπινατο αρνητικο ειναι η καμερα με αναλυση VGA!! 0.3mp!! Η σειρα αυτη φιλε εχει κατασκευαστικο θεμα, αν μπεις στα φορουμ της lenovo παντου θα δεις για τα 320 (και αλλα μοντελα 3xx) πως γινεται χαμος με τις κατασκευαστικες ανωμαλιες που εχουν και που ΔΕΝ τις αναγνωριζει και καλυπτει η εγγυηση. Τωρα αν θελεις να παιξεις κορωνα γραμματα τι θα σου βγει και να πας να το παραλαβεις και να θελει καλιμπρα για να ερθει στα ισια, τοτε πολυ φοβαμαι πως θα κλαις με μαυρο δακρυ μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα