Προς το περιεχόμενο

laptop lenovo-ideapad-320 389 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-320-15ikb-80xl00eybm-156-fhd-intel-core-i3-7100u-8gb-1tb-940mx-free-dos-p-PER.913709

15,6' fhd, I3 7100u, 8gb ddr4, ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Λογικά με μια αναβάθμιση σε σε ssd θα είναι πολύ καλο για butdget laptop 

Επόμενη τιμή skroutz 519 ευρώ 

https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=catspan&keyphrase=7100u

Αν οι γνωρίζοντες δεν το θεωρούν προσφορά,  ας το διαγράψει ο mod.

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-320-15ikb-80xl00eybm-156-fhd-intel-core-i3-7100u-8gb-1tb-940mx-free-dos-p-PER.913709

15,6' fhd, I3 7100u, 8gb ddr4, ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Λογικά με μια αναβάθμιση σε σε ssd θα είναι πολύ καλο για butdget laptop 

Επόμενη τιμή skroutz 519 ευρώ 

https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=catspan&keyphrase=7100u

Αν οι γνωρίζοντες δεν το θεωρούν προσφορά,  ας το διαγράψει ο mod.

Την ιδια σκεψη εκανα και εγω για τον ssd. αν ειχε και καμποσες ατοκες δοσεις το eshop καλα θα ηταν...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Έχει service door αυτό ή πρέπει να γίνει βίδες για τον ssd?

Πρεπει να βγει ολοκληρο το κατω μερος. Το θεμα είναι ότι το eshop δεν το επιτρεπει και ακυρωνει εγγυηση. Μονο αν παρεις από εκει το εξαρτημα και στο βαλουν οι ιδιοι επι πληρωμη.

Το εψαξα προσφατα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να βγει το κατω καπακι.Σχετικα ευκολο, σε σχεση με το να εβγαζες πληκτρολογια. Το μονο αρνητικο ειναι οτι εχει μια θεση ram

το θετικο, οτι παιρνει δευτερο δισκο στο dvd tray.

Παντως 15αρι με num lock, Περιεργη διαταξη θα εχει το πληκτρολογιο, οσο αφορα το κεντραρισμα του

Επεξ/σία από serdakis
Δημοσ.
22 minutes ago, mb1984 said:

Πρεπει να βγει ολοκληρο το κατω μερος. Το θεμα είναι ότι το eshop δεν το επιτρεπει και ακυρωνει εγγυηση. Μονο αν παρεις από εκει το εξαρτημα και στο βαλουν οι ιδιοι επι πληρωμη.

Το εψαξα προσφατα. 

δεν μας απασχολει τι λεει το eshop αλλα η lenovo.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, iakoboss7 είπε

δεν μας απασχολει τι λεει το eshop αλλα η lenovo.

H εγγυηση που δινει είναι δικη τους. Μπορεις να τους παρεις αυριο τηλεφωνο να ρωτήσεις. Το εχω ψαξει πολύ προσφατα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mb1984 είπε

H εγγυηση που δινει είναι δικη τους. Μπορεις να τους παρεις αυριο τηλεφωνο να ρωτήσεις. Το εχω ψαξει πολύ προσφατα.

Έτσι ακριβώς είναι, κι αν έχει και καμμία ταινία ασφαλείας στις βίδες άντε βγάλε άκρη.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Το εψαξα προσφατα. 

Πόσο χρεώνουν την αλλαγή του δίσκου;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε

Πόσο χρεώνουν την αλλαγή του δίσκου;

Μου ειπαν να παρω δισκο από αυτους και να τον τοποθετησουν με 10-20 ευρω κοστος.  Καλυτερα να καλεσεις αυριο και να παρεις μια σιγουρη τιμη.

Τελικα εκανα αγορα από αλλου γιατι και δε με εψηνε η εγγυηση eshop και όχι Lenovo, καθως και δε γινεται κάθε φορα που θα θελω να ανοιξω το λαπτοπ, να πληρωνω. 

Δημοσ.
39 minutes ago, mb1984 said:

21 minutes ago, link67 said:

Έτσι ακριβώς είναι, κι αν έχει και καμμία ταινία ασφαλείας στις βίδες άντε βγάλε άκρη.

ασε τι εγγυηση δινει το eshop, αν το πας εκει για οποιοδηποτε λογο και το ανοιξουν (εφοσον το λαπτοπ εχει καποια ταινια/βιδα ασφαλειας) ισως χασεις την εγγυηση της lenovo οπου αυτη θα επρεπε να σε νοιαζει και οχι η αθλια του eshop.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά την εγγύηση από το eshop το έψαχνα πριν 2-3 χρόνια που ήθελα να αγοράσω laptop κι είχα βρει ένα dell σε πολύ καλή τιμή. Παρόλα αυτά μου έκανε εντύπωση που το προϊόν δεν είχε την διετή εγγύηση της dell (αλλά του μαγαζιού). Οπότε άρχισα να παίρνω τηλέφωνα για να δω τι παίζει. Από το eshop δεν έβγαλα άκρη. Παίρνοντας την dell μου είπαν ότι όπου βλέπεις ότι δεν παρέχεται η επίσημη εγγύηση dell, σημαίνει ότι το κατάστημα έχει κάνει εισαγωγή από τρίτη χώρα κι επομένως η επίσημη αντιπροσωπεία δεν καλύπτει το προϊόν. Έτσι κατέληξα σε άλλο μαγαζί για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Επεξ/σία από necromancer_t
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...