Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα τα φώτα σας αναφορικά με το ακόλουθο θέμα. Πρόσφατα αγόρασα την Xiaomi Mi Home Security Camera 360° (Ευρωπαϊκή Version και όχι Κινέζικη) και μετά από την εγκατάστασή της παρατήρησα ότι δεν μου έρχονται τα push notifications στο σε iPhone 8 Plus με το τελευταίο iOS. Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις, re-install κάμερας και app, firmware upgrade κλπ. χωρίς να βρω λύση. Καμία ιδέα;

Η κάμερα είναι αυτή: https://www.mistore-greece.gr/SmartDevices/Mi-Home-Security-Camera-360.aspx 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 11/09/2018 at 16:49, poulinos said:

a.firmware update.

β.δοκιμη σε αλλη συσκευη

Έχουν πρόβλημα τα push notifications από το Mi Home app! Σε εμένα στέλνει αλλά με σημαντική καθυστέρηση (κάπου στο ένα λεπτό) που για μια security camera είναι σημαντικός χρόνος μιας και χρειάζεσαι τα alerts άμεσα! Σε άλλες κάμερες (dlink, tp link, withings/nokia) τα alerts έρχονται σε πραγματικό χρόνο. Επίσης κάποια alerts έχουν ήχο όταν έρχονται ενώ κάποια άλλα όχι...

Τόσο οι servers της xiaomi όσο και η εφαρμογή Mi Home είναι για την ώρα ...της πλάκας και καταστρέφουν ένα -κατά τα άλλα- καλό hardware! 😕

Δημοσ.
1 hour ago, billdanos said:

Έχουν πρόβλημα τα push notifications από το Mi Home app! Σε εμένα στέλνει αλλά με σημαντική καθυστέρηση (κάπου στο ένα λεπτό) που για μια security camera είναι σημαντικός χρόνος μιας και χρειάζεσαι τα alerts άμεσα! Σε άλλες κάμερες (dlink, tp link, withings/nokia) τα alerts έρχονται σε πραγματικό χρόνο. Επίσης κάποια alerts έχουν ήχο όταν έρχονται ενώ κάποια άλλα όχι...

Τόσο οι servers της xiaomi όσο και η εφαρμογή Mi Home είναι για την ώρα ...της πλάκας και καταστρέφουν ένα -κατά τα άλλα- καλό hardware! 😕

αυτο ειναι αληθεια.βγαζουν ωραια πραγματακια αλλα τους εχουν ξεφυγει  κατι λεπτομέρειες .πχ σε smartphone και wrist band xioami mi band 2 εχω δει να σκανε κατι παραθυρακια που δεν εχουν μεταφραστει στα αγγλικα :P. ημιτελη μεταφραση μαλλον. συν μεγαλη βλακεια τα pop ups διαφημισεις σε εφαρμογες που ειναι προ εγκατεστημένες στο κινητο.

• Super Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, poulinos said:

αυτο ειναι αληθεια.βγαζουν ωραια πραγματακια αλλα τους εχουν ξεφυγει  κατι λεπτομέρειες .πχ σε smartphone και wrist band xioami mi band 2 εχω δει να σκανε κατι παραθυρακια που δεν εχουν μεταφραστει στα αγγλικα :P. ημιτελη μεταφραση μαλλον. συν μεγαλη βλακεια τα pop ups διαφημισεις σε εφαρμογες που ειναι προ εγκατεστημένες στο κινητο.

Ακόμη και η ίδια η επίσημη εφαρμογή Mi Home, εμφανίζει διαφημίσεις στο κάτω μέρος στα κινεζικα...

Επίσης ψάχνεις online για αναφορές σε προβλήματα και λύσεις για την κάμερα και ανακαλύπτεις πως η ίδια συσκευή κυκλοφορεί ανά τον κόσμο με ...10 διαφορετικά ονόματα! Good wines... 

Δημοσ.
2 minutes ago, billdanos said:

Ακόμη και η ίδια η επίσημη εφαρμογή Mi Home, εμφανίζει διαφημίσεις στο κάτω μέρος στα κινεζικα...

Επίσης ψάχνεις online για αναφορές σε προβλήματα και λύσεις για την κάμερα και ανακαλύπτεις πως η ίδια συσκευή κυκλοφορεί ανά τον κόσμο με ...10 διαφορετικά ονόματα! Good wines... 

παροτι εχω xiaomi κινητο και ειχα και Powerbank  τα θεωρω πολυ τιμια //καλα για αυτο που ειναι .εν τουτοις οπως και σε αλλα κινεζικα προιοντα βλεπε tp link για παραδειγμα βλεπω μια default συμπεριφορα.100 νεα προιοντα καθε μερα. αρκετες ελλειψεις σε drivers/firmware Κτλ.αν ενα προιον παλιωσει απλα game over.και μη σωστα ενημερωμενα sites.μερικα θεματακια πχ τα ειχα αναφερει και στο Review για τα tp link οτι κοινως ειναι σαν λιγο τσαπατσουλικη δουλεια.βεβαια για τα λεφτα που πληρωνεις δεν εχεις και μεγαλες απαιτησεις.το ξερεις απο πριν δηλαδη οτι αυτο που θα παρεις ειναι value for money.βεβαια κακο δεν ειναι γιατι και ο αλλος μπορει να μην θελει να χαλασει πολλα λεφτα για κατι ειτε λεγεται καμερα ειτε κινητο ειτε δεν ξερω τι.

Eιναι ακριβως το ιδιο και με Ups.Aλλο apc και αλλο turbox. Eπισης αυτο που ειπες για τα διαφορετικα ονοματα ισχυει και σε αλλα κινεζικα προιοντα.εχουν το generic product το οποιο το πουλανε σε 10 διαφορετικες εταιρειες και η καθε μια κοτσαρει πανω το logo της. παραδειγμα κατι turbox repeaters/access points που εβγαιναν με κανα δυο διαφορετικα ονοματα.meta βεβαια ψαχνεις για firmware και δεν βρισκεις τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...