nightwalker1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερεντες στην παρεα, εδω κ ενα μηνα εχω αγορασει ακουστικη κιθαρα για να ξεκινησω αυτο το ομορφο ταξιδι στον μαγευτικο κοσμο της μουσικης, η απορια μου ειναι η εξης: Εχω ελευθερο ωραριο μετα την δουλεια δηλαδη συνηθως 17:30-18:00 ολη την βδομαδα και σαββατο *κυριακη ειναι ημερα ξεκουρασης* Να δοκιμασω σε καποιο ωδειο η οχι?? Ξεκινησα μαθηματα με φιλο που παιζει μπασο.. Ειναι πολυ καλος κατανοητος και με υπομονη αλλα δυστυχως μπορει μονο 1 φορα την εβδομαδα κατι το οποιο δεν με βοηθαει σαφως.. Γνωμες-σχολια παιδια αφοβα!!!
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Αν εισαι πορωμενος και γουσταρεις με 1000 τοτε κοιτα και απο youtube σιγα σιγα ενδιαμεσα και θα την βγαλεις την ακρη.. Οσες πιο πολλες ωρες εχεις το χερι σο πανω στην ταστιερα, τοσο το καλυτερο..
nightwalker1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Αν εισαι πορωμενος και γουσταρεις με 1000 τοτε κοιτα και απο youtube σιγα σιγα ενδιαμεσα και θα την βγαλεις την ακρη.. Οσες πιο πολλες ωρες εχεις το χερι σο πανω στην ταστιερα, τοσο το καλυτερο.. απο τα βιντεο σκεψου δεν καταλαβαινω πολλα... Τι εννοω.. πχ δειχνει καποιος πως παει ο ρυθμος με μετρονομο *επειδη οι περισσοτεροι λενε: παυση-παυση* πολλα βιντεο με αξιολογους μουσικους αλλα αλλιως ειναι να χω καποιον διπλα να μ λεει: Δεν πατας σωστα τις χορδες κλπ.. Tnx για την απαντηση ομως!
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Κοιτα, υπαρχουν αυτοι που το εχουν περισσοτερο, ακουστικο αυτι που λεμε κτλ και αυτοι που θελουν περισσοτερο καθοδηγηση οπως απ ο,τι φαινεται εσυ... Αρα αφου το θες τοσο, ακολουθησε το οπως εσυ νιωθεις πιο σιγουρος..(Σε καποιο ωδειο δηλαδη.. κτλ)Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα χασεις εφοσον ασχοληθεις με τον ζηλο που πρεπει.. Βασικα τωρα που το σκεφτομαι και σε ωδειο να πας, νομιζω μια φορα την εβδομαδα κανεις κι εκει μαθημα..
nightwalker1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Τις πρωτες μερες σκεψου ειχα κραμπες μουδιασμα κλπ και στα 2 χερια + το μικρο δαχτυλακι δεν τεντωνε με τιποτα... Τωρα 1 μηνα+ οχι απλα εχει ανοιξει *ετσι μου φαινεται* αλλα δεν κουραζονται τα χερια μου κιολας.. Δεν ξερω εχω αρχισει κι απελπιζομαι..!!!
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ετσι ειναι... Παντα περνας απο το σταδιο της απελπισιας κι εκει ειναι και το πιο κρισιμο σημειο... Εκει τα παρατανε 10 και συνεχιζει ενας... Εχω κοψει χορδες απο τα νευρα μου...😋
nightwalker1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Ετσι ειναι... Παντα περνας απο το σταδιο της απελπισιας κι εκει ειναι και το πιο κρισιμο σημειο... Εκει τα παρατανε 10 και συνεχιζει ενας... Εχω κοψει χορδες απο τα νευρα μου...😋 Εναν γνωστο-φιλο που να παιζει ακουστικη κιθαρα δεν εχω βρει...... Μπασο μονο και drums...Ονειρο ζω.. μην με ξυπνατε
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν λεει κατι... Δηλαδη ο μπασιστας δεν ξερει κιθαρα? Λιγο συσκολο..Κοιτα να βολευτεις ετσι με τον μπασιστα κι απλα εσυ κανε υπομονη και πολυωρη εξασκηση.. Σιγουρα θα βελτιωνεσαι ολο και περισσοτερο και τα χερια σου θα φευγουν πιο ευκολα..
kwspaz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαθήματα Κιθάρας Μπουζούκι κάνει μαθηματα κιθαρας και μπουζουκι.. αν εισαι θεσσαλονικη θα σε βηθησει πολυ... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από kwspaz
nightwalker1990 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, kwspaz είπε Μαθήματα Κιθάρας Μπουζούκι κάνει μαθηματα κιθαρας και μπουζουκι.. αν εισαι θεσσαλονικη θα σε βηθησει πολυ... Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Αθήνα είμαι δυστυχώς
Bspus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Στις 3/9/2018 στις 7:04 ΜΜ, ZELOMOTH είπε Δεν λεει κατι... Δηλαδη ο μπασιστας δεν ξερει κιθαρα? Λιγο συσκολο..Κοιτα να βολευτεις ετσι με τον μπασιστα κι απλα εσυ κανε υπομονη και πολυωρη εξασκηση.. Σιγουρα θα βελτιωνεσαι ολο και περισσοτερο και τα χερια σου θα φευγουν πιο ευκολα.. Εχω φιλο που παιζει μπασο και εχει ασχοληθει αρκετα αλλα δεν παιζει ουτε εχει κιθαρα. Δεν νομιζω οτι ειναι ασυνηθιστο
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Στις 27/2/2019 στις 10:51 ΜΜ, Bspus είπε Εχω φιλο που παιζει μπασο και εχει ασχοληθει αρκετα αλλα δεν παιζει ουτε εχει κιθαρα. Δεν νομιζω οτι ειναι ασυνηθιστο Αν ειναι αυτοδίδακτος ναι.. Αλλιως δεν νομιζω..
Bspus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Αν ειναι αυτοδίδακτος ναι.. Αλλιως δεν νομιζω.. Κανονικα με μαθηματα. Δεν ηταν το πρωτο του οργανο, επαιζε σαξοφωνο οταν ηταν σχολειο αλλα μπασο ξεκινησε κοντα στα 30 χωρις καποια ιδιαιτερη ενασχοληση στο ενδιαμεσο. Αλλα κιθαρα δεν παιζει ουτε τον ενδιαφερει. Ζητημα στη ζωη του να εχει πιασει καμια δεκαρια φορες τις κιθαρες αλλων απλως.
-WISE- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καταρχάς μπράβο σου που ασχολείσαι με κάποιο όργανο. Είναι κάτι που θα σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή. Κάτι που δεν θα ξεχάσεις (δεν μιλάω για τη θεωρία φυσικά) και κάτι που θα δεις ότι μπορεις να χρησιμοποιήσεις σε όλες τις φάσεις που μπορεί να περνάς/περάσεις στη ζωή σου. Εγώ είμαι υπέρ του δασκάλου, πάντως, και όχι του ωδείου. Τουλάχιστον στην αρχή αν βρεις κάποιον που να έχετε τα ίδια ακούσματα θα σε βοηθήσει πολύ να μην τα παρατήσεις αφού θα μπορεί να σου βάζει ασκησούλες οι οποίες θα είναι μέσα από κομμάτια που γουστάρεις. Φυσικά ωδείο από ωδείο όπως και δάσκαλος από δάσκαλο διαφέρουν αλλά όταν ένας δάσκαλος είναι πάνω από το κεφάλι σου, στο χώρο σου για να νιώθεις πιο άνετα και να αναπτύξετε φιλική σχέση (κοίτα πχ για κάποιον κοντά στην ηλικία σου) θα δεις ότι όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα. Ένα μικρό tip. Όταν νιώθεις ότι κουράζεσαι άστο το όργανο. Μην κάνεις υπερπροσπάθεια και τραυματιστείς. Οι τενοντίτιδες είναι ύπουλες. BTW φίλε Zelomoth ξέρω πολλούς μπασίστες που δεν ξέρουν κιθάρα. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα