dimitrismitsos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά θέλω να αγοράσω ενα κινητό της xiaomi και η ερώτησή μου είναι η εξής το βρίσκω στον κοτσοβολο Γερμανό public e shop 265 και το βρίσκω και σε διάφορα καταστήματα στο σκρουτζ και σε μικρομάγαζα της γειτονιάς μου απο 180 μεχρι 200 σε όλες τις περιπτώσεις είναι global version EU . Στα επίσημα καταστήματα που παρουσαζει η xiaomi ως επισιμους αγοραστες της στην Ελλάδα δίνουν εγγύηση 2 Χρόνια ενώ στα υπόλοιπα καταστήματα στο σκρουτζ και στα μικρομάγαζα της γειτονιάς μου δίνουν 1 χρόνο. Τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις? Επειδή με νοιάζει το πιο φθηνό υπάρχει περίπτωση απάτης? Δλδ να είναι διαφορετικες οι ελατοματικες οι συσκευές ή μονη διαφορά ειναι στον ενα χρόνο εγγύησης?
ziaba Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Στα μαγαζιά της γειτονιάς είναι συσκευές παράεισαγωγής απο Κίνα ενω στα μεγαλα καταστήματα είναι επίσημης εισαγωγής και εγγύηση απο την info quest παλι απο Κίνα
manoskost Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimitrismitsos είπε Καλημέρα παιδιά θέλω να αγοράσω ενα κινητό της xiaomi και η ερώτησή μου είναι η εξής το βρίσκω στον κοτσοβολο Γερμανό public e shop 265 και το βρίσκω και σε διάφορα καταστήματα στο σκρουτζ και σε μικρομάγαζα της γειτονιάς μου απο 180 μεχρι 200 σε όλες τις περιπτώσεις είναι global version EU . Στα επίσημα καταστήματα που παρουσαζει η xiaomi ως επισιμους αγοραστες της στην Ελλάδα δίνουν εγγύηση 2 Χρόνια ενώ στα υπόλοιπα καταστήματα στο σκρουτζ και στα μικρομάγαζα της γειτονιάς μου δίνουν 1 χρόνο. Τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις? Επειδή με νοιάζει το πιο φθηνό υπάρχει περίπτωση απάτης? Δλδ να είναι διαφορετικες οι ελατοματικες οι συσκευές ή μονη διαφορά ειναι στον ενα χρόνο εγγύησης? υπαρχουν και μαγαζια στο skroutz που δινουν 2 χρονια εγγυηση καταστηματος .
takis1984 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, manoskost είπε υπαρχουν και μαγαζια στο skroutz που δινουν 2 χρονια εγγυηση καταστηματος . Αν δεν έχουν κλείσει μετά από 3-4 μήνες και έχουν ξανανοίξει με άλλο όνομα και άλλο ΑΦΜ οπότε πάει η εγγύηση.
dimitrismitsos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα με συμφέρει να πάρω απο μαγαζί της γειτονιάς η σκρουτζ παρά εισαγωγής και ας μου δίνει ενα χρόνο εγγύηση? Info quest τι είναι? Επισιμη αποθήκη Ευρώπης η χαζομαρα είπα?
saruman123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, dimitrismitsos είπε Info quest τι είναι? Επισιμη αποθήκη Ευρώπης η χαζομαρα είπα? 🤣 http://www.quest.gr/the-group/the-group-at-a-glance
manoskost Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, takis1984 είπε Αν δεν έχουν κλείσει μετά από 3-4 μήνες και έχουν ξανανοίξει με άλλο όνομα και άλλο ΑΦΜ οπότε πάει η εγγύηση. υπαρχει και η xiaomi mi store στην ελλαδα, στην λεωφ.κηφισιας, ας παει να αγορασει απο εκει.
takis1984 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, manoskost είπε υπαρχει και η xiaomi mi store στην ελλαδα, στην λεωφ.κηφισιας, ας παει να αγορασει απο εκει. Συμφωνώ από το κάθε skroutzoμαγαζο που δεν ξέρεις αν θα το βρεις μετά ή θα σου αναγνωρίσει την εγγύηση καλύτερα να το πληρώσεις 30-40 ευρώ παραπάνω. από την άλλη βέβαια κάποιος μπορεί να πάρει το ρίσκο και να το παραγγείλει απ' ευθείας απο κίνα που θα το βρει και πιο φτηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα