Προς το περιεχόμενο

Παίξαμε από το «κόκπιτ» του Predator Thronos της Acer

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Plig88 είπε

Αυτά τα bezels τι φάση ;;;;; Τόσα λεφτά και δεν μπορούν να τα μειώσουν Γαμω το φελεκι  μου μέσα ,,,,,, δεν μπορώ να βλέπω 3 οθόνες κολλημένες η μια δίπλα στην άλλη και να βλέπω μαύρα διαστήματα ενδιάμεσα 1-2 πόντων ,,,....... αν δεν τα κάνουν 1 χιλιοστό δεν παίρνω !!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί αν τα κάνουν 1 χιλιοστό θα πάρεις?Αυτο θα κάνει κάνα 4000 ευρώ χαλαρά!! 

Επεξ/σία από Ilias Kiritsis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

και εγω το ιδιο μου την σπαει απιστευτα αν ειχα φραγκα αντι για 3 οθονες θα εβαζα 3 προτζεκτορες που δεν εχουν καθουλου bezels στην εικονα

αρκεί οι Projectors να υποστήριζαν wrap και softedge αλλιώς δεν σε βλέπω καλά, πάλι φωτεινά bezels θα έχεις!

το multi-projector setup έχει και αυτό τις απαιτήσεις του, τέτοιοι projectors ξεκινούν από 5k € και βάλε. Μόνο την Barco ξέρω (σαν εταιρία) που έχει projectors με τέτοια specifications.

Επεξ/σία από Pokemon640

3 ώρες πριν, Ilias Kiritsis είπε

Γιατί αν τα κάνουν 1 χιλιοστό θα πάρεις?Αυτο θα κάνει κάνα 4000 ευρώ χαλαρά!! 

Γιατί γνωρίζεις αν μπορώ ή όχι να το πάρω ;;; μπορώ ή όχι ;;;; Εσυ αποφασίζεις !! Γιατί αυτά που έγιναν , δεν πρόκειται να γίνουν και αυτά που γίνανε δεν θα γίνουν ποτε ,,, ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ 

5 λεπτά πριν, Plig88 είπε

Γιατί γνωρίζεις αν μπορώ ή όχι να το πάρω ;;; μπορώ ή όχι ;;;; Εσυ αποφασίζεις !! Γιατί αυτά που έγιναν , δεν πρόκειται να γίνουν και αυτά που γίνανε δεν θα γίνουν ποτε ,,, ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ 

Και στο κάτω κάτω να φτιάξουν ένα μόνιτορ 7680 x 1440 ,,,,, να μια λύση ,,, και καθόλου bezels ,,,, με τους μαλακες τις εταιρίες , μπαίνεις και γράφεις για μόνιτορ με ελάχιστα bezels και τα βαφτίσανε bezeless,,,, παπάρια μπορούν να τα πουν ,,, είναι πιο ωραίο ,,,, σορρυ που βρίζω αλλά ρε παιδιά τσαντιζομαι όταν σε δουλεύουν μπροστά στα μάτια σου ....

6 λεπτά πριν, Plig88 είπε

Και στο κάτω κάτω να φτιάξουν ένα μόνιτορ 7680 x 1440 ,,,,, να μια λύση ,,, και καθόλου bezels ,,,, με τους μαλακες τις εταιρίες , μπαίνεις και γράφεις για μόνιτορ με ελάχιστα bezels και τα βαφτίσανε bezeless,,,, παπάρια μπορούν να τα πουν ,,, είναι πιο ωραίο ,,,, σορρυ που βρίζω αλλά ρε παιδιά τσαντιζομαι όταν σε δουλεύουν μπροστά στα μάτια σου ....

Και κάτι τελευταίο ,,,, όσο για αυτό που αναγράφεται στην αρχή «Μπορεί να μην χαρακτηρίζεται ακριβώς… «εικονική πραγματικότητα», παρόλα αυτά με το Predator Thronos βρεθήκαμε όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται χωρίς να φοράμε κάτι ενοχλητικό στο κεφάλι μαΣ».                  

Εχω να πω ότι χίλιες φορές καλύτερο αυτό το πράγμα στο κεφάλι μας από αυτό το predator thronos ,,,,, και είναι και πανάκριβο ,,, και έχει τεράστια bezels !!!!!!! Πωωωωω όσο το βλέπω τόσο τσαντιζομαι !!!!!!! Πάω σε κανένα άλλο θέμα γιατί θα σπάσω τίποτα σήμερα 

• Sad 1

16 ώρες πριν, spectaculator είπε

Όταν ήμουν μικρός, πίστευα πως το χρήμα είναι το παν.

Μεγάλωσα και το διαπίστωσα!

Εσύ και ο Oscar Wilde..!

Μπαριερα για μπαριερα δεν άφησε που με θέλει και ραλακι με motion controller, πάρε μια τιμονιέρα και παίξε σαν άνθρωπος, τοσα λεφτά έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...