voltmod Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορεί να μην χαρακτηρίζεται ακριβώς… «εικονική πραγματικότητα», παρόλα αυτά με το Predator Thronos βρεθήκαμε όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται χωρίς να φοράμε κάτι ενοχλητικό στο κεφάλι μας. Με τρεις μεγαλοπρεπείς οθόνες 27 ιντσών να καλύπτουν το οπτικό σου πεδίο, με ένα εργονομικό και ρυθμιζόμενο κάθισμα που δονείται και που περιστρέφεται κατά 140⁰ και βεβαίως με τον απαραίτητο gaming desktop υπολογιστή Predator, το gaming setup της Acer μοιάζει περισσότερο με το κόκπιτ ενός αεροσκάφους ή με τη θέση οδήγησης ενός αγωνιστικού και σε τοποθετεί στο κέντρο της δράσης. Το setup διαθέτει χειριστήρια που επιτρέπουν την ρύθμιση του καθίσματος (το οποίο είναι εξαιρετικά αναπαυτικό και άνετο ώστε να μπορείς να κάθεσαι και να παίζεις με τις… ώρες) όπως και του επιβλητικού βραχίονα με τις οθόνες για να βρεθεί στην γωνία που θέλει ο gamer αλλά και του «footrest». Μπροστά και στο ύψος ενός γραφείου βρίσκεται η «βάση» για την τοποθέτηση του πληκτρολογίου, του mouse ή των διάφορων χειριστηρίων. Η εμπειρία gaming με το Predator Thronos είναι καταπληκτική και συνέβαλε στο να νιώθουμε περισσότερο ρεαλιστικά τα παιχνίδια. Δυστυχώς στο περίπτερο της Acer που ρωτήσαμε δεν γνώριζαν να μας πουν την τιμή ή την ημερομηνία διάθεσης του Predator Thronos (το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς). Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kozlia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 λολακι στο thronos? εψησα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραίο πράγμα να είσαι πλούσιος..😁 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 What beauty is this? Θα ηθελα να παιξω Warframe σε αυτο😁. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Άντε να το παραγγείλεις από Κίνα με priority line.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boomberman7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Βγαλε μωρε την ζακετα αμεσως πας να παιξεις στον υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Que sera sera Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 αν ο Thronos συνδεοταν με την αποχετευση διαμεσου οπης στην καρεκλα, θα ηταν πραγματικος Θρονος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ρεύμα θα παίρνει κατευθείαν απο τον πίνακα φαντάζομαι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 πολύ bezel ρε γαμώτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορω να το φτιαξω και μονος μου πολυ καλυτερο και φθηνοτερο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Απλώς σε ξαπλώνει ??? δεν κουνιέται συμφωνα με το παιχνίδι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plig88 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτά τα bezels τι φάση ;;;;; Τόσα λεφτά και δεν μπορούν να τα μειώσουν Γαμω το φελεκι μου μέσα ,,,,,, δεν μπορώ να βλέπω 3 οθόνες κολλημένες η μια δίπλα στην άλλη και να βλέπω μαύρα διαστήματα ενδιάμεσα 1-2 πόντων ,,,....... αν δεν τα κάνουν 1 χιλιοστό δεν παίρνω !!!!!!!!!!!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yokki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, panosveto12 είπε Μπορω να το φτιαξω και μονος μου πολυ καλυτερο και φθηνοτερο bob ο μάστορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Plig88 είπε Αυτά τα bezels τι φάση ;;;;; Τόσα λεφτά και δεν μπορούν να τα μειώσουν Γαμω το φελεκι μου μέσα ,,,,,, δεν μπορώ να βλέπω 3 οθόνες κολλημένες η μια δίπλα στην άλλη και να βλέπω μαύρα διαστήματα ενδιάμεσα 1-2 πόντων ,,,....... αν δεν τα κάνουν 1 χιλιοστό δεν παίρνω !!!!!!!!!!!!!!!! και εγω το ιδιο μου την σπαει απιστευτα αν ειχα φραγκα αντι για 3 οθονες θα εβαζα 3 προτζεκτορες που δεν εχουν καθουλου bezels στην εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Plig88 είπε Αυτά τα bezels τι φάση ;;;;; Τόσα λεφτά και δεν μπορούν να τα μειώσουν Γαμω το φελεκι μου μέσα ,,,,,, δεν μπορώ να βλέπω 3 οθόνες κολλημένες η μια δίπλα στην άλλη και να βλέπω μαύρα διαστήματα ενδιάμεσα 1-2 πόντων ,,,....... αν δεν τα κάνουν 1 χιλιοστό δεν παίρνω !!!!!!!!!!!!!!!! αυτό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα