akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, blackm76 είπε Μιλάς για μεταχειρισμένη φίλε μου; Τις φοβάμαι της μεταχειρισμένες. Ποιος ξέρει γιατί τις πουλάνε.βρηκα και στο ebay μεταχειρισμένα κομμάτια, και όχι μόνο κάρτες γραφικών αλλά τα φοβάμαι. Θα είναι καλά; Εγω προσωπικα αν βλεπω οτι εχουν καλες αξιολογησεις και εχουν υπολοιπο εγγυησης δεν βρισκω λογο να μην παρω απο αγγελια. Καλα απο ebay μονο κατι εξεζητημενο θα αγοραζα που δεν το βρισκω αλλου. Δοξα το θεο οτι εχω παρει απο εδωμεσα δεν μου εχει βγει μαπα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 1
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εγω προσωπικα αν βλεπω οτι εχουν καλες αξιολογησεις και εχουν υπολοιπο εγγυησης δεν βρισκω λογο να μην παρω απο αγγελια. Καλα απο ebay μονο κατι εξεζητημενο θα αγοραζα που δεν το βρισκω αλλου. Δοξα το θεο οτι εχω παρει απο εδωμεσα δεν μου εχει βγει μαπα. Όταν λες αξιολογήσεις.. Εννοείς σε διάφορες σελίδες φίλε μου; και πως ξέρω ότι έχει υπόλοιπο εγγύησης; και πως θα ξέρω ποιος ο πραγματικός λόγος πωλήσεις του προϊόντος; Που είναι οι αγγελίες να ρίξω μια ματιά; Το λινκ παρακαλώ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, blackm76 είπε Όταν λες αξιολογήσεις.. Εννοείς σε διάφορες σελίδες φίλε μου; και πως ξέρω ότι έχει υπόλοιπο εγγύησης; και πως θα ξέρω ποιος ο πραγματικός λόγος πωλήσεις του προϊόντος; Που είναι οι αγγελίες να ρίξω μια ματιά; Το λινκ παρακαλώ. https://www.insomnia.gr/classifieds/category/11-κάρτες-γραφικών-ήχου/ Και τι σε νοιαζει ο λογος πωλησης ,μπορει καποιος να θελει τα λεφτα, μπορει να θελει να παρει καινουρια ,μπορει να βαρεθηκε το pc και να το πουλαει σημασια εχει να ειναι οκ η καρτα και να εχει εγγυηση. Επισης μπορεις να ζητας φωτο πριν αγορασεις. Αν βρεις και πακοιον σε κοντινη περιεχη μπορεις να κανεις και ελεγχο Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 2
FORIS78 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Άμα ψάχνεις καθημερινά στις αγγελίες του φόρουμ σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις και όπως σου είπε και ο akoinonitos αγορά μόνο από άτομα με αξιολογήσεις, εγώ πήρα την δικιά μου από αγγελία σφραγισμένη με 3ετη εγγύηση και σε σούπερ τιμή. 3
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, FORIS78 είπε Άμα ψάχνεις καθημερινά στις αγγελίες του φόρουμ σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις και όπως σου είπε και ο akoinonitos αγορά μόνο από άτομα με αξιολογήσεις, εγώ πήρα την δικιά μου από αγγελία σφραγισμένη με 3ετη εγγύηση και σε σούπερ τιμή. Για να δεις αξιολογήσεις μπαίνεις σε μια αγγελία και πας κάτω στις αξιολόγησεις και βλέπεις; Και αν δεν έχει ούτε θετική ούτε αρνητική δεν αγοράζεις; Μόνο αν έχει θετικές κριτικές; Επισεις αν κάποια κάρτα ή οποιοδήποτε κομμάτι δεν έχει απόδειξη σημαίνει ότι δεν έχει και εγγύηση σωστά; Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, blackm76 είπε Για να δεις αξιολογήσεις μπαίνεις σε μια αγγελία και πας κάτω στις αξιολόγησεις και βλέπεις; Και αν δεν έχει ούτε θετική ούτε αρνητική δεν αγοράζεις; Μόνο αν έχει θετικές κριτικές; Επισεις αν κάποια κάρτα ή οποιοδήποτε κομμάτι δεν έχει απόδειξη σημαίνει ότι δεν έχει και εγγύηση σωστά; Εξαρταται καποια πραγματα εχουν s/n και μπορεις να κανεις rma κατευθειαν στον κατασκευαστη βλεπε επεξεργαστες και καποιες καρτες οχι ολες. Αν θες να κανεις rma στελνοντας το προιον στο μαγαζι που αγοραστηκε στο 99% των περιπτωσεων θες και την αποδειξη.
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εξαρταται καποια πραγματα εχουν s/n και μπορεις να κανεις rma κατευθειαν στον κατασκευαστη βλεπε επεξεργαστες και καποιες καρτες οχι ολες. Αν θες να κανεις rma στελνοντας το προιον στο μαγαζι που αγοραστηκε στο 99% των περιπτωσεων θες και την αποδειξη. Οπότε καλύτερα να έχει απόδειξη. Τι είναι το rma; Εψαξα είδη και βρήκα 2 που μου κάνανε κλικ. Η μία έχει σίγουρα απόδειξη. Gigabyte auros Rx580 8gb Και sapphire nitro Rx580 8gb Ποια από τις 2 θα προτείνατε; Ποια είναι καλύτερη; Στα ίδια λεφτά πάντα. Εμένα μου κάνει κλικ οι gigabyte γιατί έχει πραγματικές φωτογραφιες και απόδειξη. Ποτέ μια κάρτα μεταχειρισμένη είναι σε χειρότερη κατάσταση; Παίζοντας απλά παιχνίδια; η κανονικα ή με overlooking. Δουλεύοντας προγράμματα; Η κάνοντας mining; Η παίζοντας παιχνίδια και δουλεύοντας πρόγραμματα μαζί; Ρωτάω για να καταλαβαίνω πόσο μεταχειρισμένη και σε τι κατάσταση είναι μια κάρτα ή ένα προϊόν γενικά. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, blackm76 είπε Οπότε καλύτερα να έχει απόδειξη. Τι είναι το rma; Εψαξα είδη και βρήκα 2 που μου κάνανε κλικ. Η μία έχει σίγουρα απόδειξη. Gigabyte auros Rx580 8gb Και sapphire nitro Rx580 8gb Ποια από τις 2 θα προτείνατε; Ποια είναι καλύτερη; Στα ίδια λεφτά πάντα. Εμένα μου κάνει κλικ οι gigabyte γιατί έχει πραγματικές φωτογραφιες και απόδειξη. Τοσες strix εχει αυτες σου γυαλισαν εσενα 😛 το rma ειναι οταν επιστρεφεις ενα ελατωματικο προιον για ελεγχο Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Τοσες strix εχει αυτες σου γιαλισαν εσενα 😛 Strix Rx580 με 8gb; και εγώ γιατί δεν τις είδα; Οι strix καλύτερες είναι γενικά; πως πάει; και αν μπορείτε απαντήστε μου και στα υπόλοιπα ερωτήματα παρακαλώ.
blackm76 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 1:52 ΜΜ, FORIS78 είπε Άμα ψάχνεις καθημερινά στις αγγελίες του φόρουμ σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις και όπως σου είπε και ο akoinonitos αγορά μόνο από άτομα με αξιολογήσεις, εγώ πήρα την δικιά μου από αγγελία σφραγισμένη με 3ετη εγγύηση και σε σούπερ τιμή. Ποτέ μια κάρτα μεταχειρισμένη είναι σε χειρότερη κατάσταση; Παίζοντας απλά παιχνίδια; η κανονικα ή με overlooking. Δουλεύοντας προγράμματα; Η κάνοντας mining; Η παίζοντας παιχνίδια και δουλεύονταςπρόγραμματα μαζί; Ρωτάω για να καταλαβαίνω πόσομεταχειρισμένη και σε τι κατάσταση είναι μια κάρτα ή ένα προϊόν γενικά. Επισεις τι εννοείς φίλε μου σφραγισμένη; Δεν ήταν μεταχειρισμένη; τι κάρτα πήρες;
FORIS78 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν μπορεις να ξέρεις την κατάσταση της κάρτας αυτό που θα κοιτάξεις είναι να έχει υπόλοιπο εγγύησης για να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που βγάλει κάποιο πρόβλημα, σφραγισμένη-καινούργια ήταν η δικιά μου και γενικά έχω παρει πολλές κάρτες από αγγελίες εδώ στο φόρουμ gtx 660ti, 770, 970, 1070 ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά αυτά είναι λαχεία, όποτε κοιτά για υπόλοιπο εγγύησης το βασικότερο και αγορά από άτομα με θετικές αξιολογήσεις, διαφορετικά δώσε 3 κατοστάρικα πάρτη καινούργια, το σύστημα που θα μπει ποιο είναι? και η οθόνη σου τι αναληση έχει ?
blackm76 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, FORIS78 είπε Δεν μπορεις να ξέρεις την κατάσταση της κάρτας αυτό που θα κοιτάξεις είναι να έχει υπόλοιπο εγγύησης για να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που βγάλει κάποιο πρόβλημα, σφραγισμένη-καινούργια ήταν η δικιά μου και γενικά έχω παρει πολλές κάρτες από αγγελίες εδώ στο φόρουμ gtx 660ti, 770, 970, 1070 ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά αυτά είναι λαχεία, όποτε κοιτά για υπόλοιπο εγγύησης το βασικότερο και αγορά από άτομα με θετικές αξιολογήσεις, διαφορετικά δώσε 3 κατοστάρικα πάρτη καινούργια, το σύστημα που θα μπει ποιο είναι? και η οθόνη σου τι αναληση έχει ? X470 taichi ultimate και ryzen 2700x. Η θελα να πάρω την καινούρια κάρτα rx 580 8gb της asrock η την aorus αλλά συγκεκριμένα για την asrock την ήθελα για απόλυτη συμβατότητα λόγο ίδιας μάρκας με την μητρική (όχι ότι οι υπόλοιπες δεν θα είχαν απόλυτη συμβατότητα) αλλά την φοβάμαι γιατί πρώτη φορά η asrock έβγαλε κάρτα γραφικών και δεν ξέρω αν είναι καλή υλοποίηση. Επισεις δεν μου αρέσει που η πίσω πλευρά είναι εκτέθημενη. Η auros παράδειγμα έχει καπάκι από την πίσω πλευρά της κάρτας. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
FORIS78 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ποτε εβγαλε η asrock καρτα γραφικων? 😀 τα μπέρδεψες για ποια καρτα λες βαλε λινκ, εγω παντως αν θα επερνα amd καρτα θα επερνα saphire nitro η την asus strix https://www.skroutz.gr/s/11715340/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-Nitro-11265-01.html Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από FORIS78
babisflou7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/15442192/Asrock-Phantom-Gaming-X-Radeon-RX580-8G-OC-90-GA0000-00UANF.html αυτην λεει
FORIS78 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 ελα ρε φιλε thx για το λινκ δεν ειχα δει οτι εβγαλε καρτες η asrock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα