blackm76 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά. Μόλις ανακάλυψα στο aliexpress την Rx580 8gb της maxsun. Για μένα είναι άγνωστη μάρκα. Γνωρίζει κανείς αυτή την μάρκα; Γενικά η κάρτα είναι καλή; Θερμοκρασίες, επιδόσεις κτλ; Είναι 70 ευρώ περίπου ποιο φτηνή από τις επωνυμες. Αξίζει η αγορά της; αν αξίζει θα την πάρω με κλειστά μάτια. Θέλω την γνώμη σας παρακαλώ. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
FORIS78 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αγορά κάρτας γραφικών από aliexpres? άστο καλύτερα μην κοιτάς να γλυτώσεις 70 ευρό αν τα γλυτώσεις γιατί σίγουρα θα περάσει τελωνείο και να μπεις σε περιπέτειες αν κάτι πάει στραβά, καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω να έχεις και την εγγύηση σου και το κεφάλι σου ήσυχο εντωμεταξυ τώρα την είδα στο ali την εχουν 399 δολάρια =344 ευρό ποια 70 θα γλυτώσεις?? στην Ελλάδα ξεκινούν από 3 κατοστάρικα...μαλλον μας τρολαρεις Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από FORIS78 1
blackm76 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, FORIS78 είπε αγορά κάρτας γραφικών από aliexpres? άστο καλύτερα μην κοιτάς να γλυτώσεις 70 ευρό αν τα γλυτώσεις γιατί σίγουρα θα περάσει τελωνείο και να μπεις σε περιπέτειες αν κάτι πάει στραβά, καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω να έχεις και την εγγύηση σου και το κεφάλι σου ήσυχο εντωμεταξυ τώρα την είδα στο ali την εχουν 399 δολάρια =344 ευρό ποια 70 θα γλυτώσεις?? στην Ελλάδα ξεκινούν από 3 κατοστάρικα...μαλλον μας τρολαρεις Φίλε μου καλημέρα. Τώρα την είδα και εγώ. Έτσι όπως το είπες είναι. Την είχανε 250 ευρώ και σε μια μέρα ανέβηκε η τιμή. Δεν ξέρω γιατί η για ποιο σκοπό το κάνανε. Και εγώ το σκέφτηκα για το τελωνείο απλα ήθελα να ρωτήσω προληπτικα. Εννοείται πως δεν θα πάρω καρτα από aliexpress. Άσχετα με αυτό όμως η μάρκα σαν μάρκα είναι αξιόπιστη; πρώτη φορά την άκουσα. Αυτό πληροφορίακα και ενημερωτικά το ρωτάω. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
FORIS78 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα αγνωστη μου είναι και μένα αυτή η μάρκα ακόμα και στα 250 να την είχαν πάλι δε ρισκαρεις...χτυπά επώνυμη υλοποίηση η από Αμαζόν η από εδώ Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από FORIS78
blackm76 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, FORIS78 είπε Καλημερα αγνωστη μου είναι και μένα αυτή η μάρκα ακόμα και στα 250 να την είχαν πάλι δε ρισκαρεις...χτυπά επώνυμη υλοποίηση η από Αμαζόν η από εδώ Από εδώ εντάξει. Το καταλαβαίνω. Από Amazon δε θα πληρώσω τελωνείο;
FORIS78 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Από ευρωπαϊκό αμαζον de/uk δεν πληρώνεις τελωνείο, γενικά ότι φέρνεις από χώρες που είναι στη ευρωπαϊκή ένωση δεν έχει τελωνείο 2
blackm76 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, FORIS78 είπε Από ευρωπαϊκό αμαζον de/uk δεν πληρώνεις τελωνείο, γενικά ότι φέρνεις από χώρες που είναι στη ευρωπαϊκή ένωση δεν έχει τελωνείο Μπαίνω από την εφαρμογή Amazon στο κινητό μου όμως. Δεν διαχωρίζει τα ευρωπαϊκά Amazon από το μη ευρωπαϊκα. Μήπως γίνετε από τις ρυθμίσεις;
FORIS78 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Στην ενότητα Ίντερνετ έχει έναν οδηγό για αγορές από αμαζον ρίξε μια μάτια και ρωτά εκεί τα παιδιά για ότι απορία έχεις
blackm76 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, FORIS78 είπε Στην ενότητα Ίντερνετ έχει έναν οδηγό για αγορές από αμαζον ρίξε μια μάτια και ρωτά εκεί τα παιδιά για ότι απορία έχεις Τον οδηγό δε τον βρήκα φίλε μου. Έψαξα στην ανάζητηση αλλά πάλι τίποτα. Μόνο σκόρπιες ερωτήσεις Μήπως μπορείς να μου στείλεις το λινκ;
FORIS78 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν τον βρίσκω και εγώ γιατί είμαι από κινητό τώρα, αλλά άνοιξε ένα θέμα εκεί και ρωτά ότι θέλεις θα σου απαντήσουν τα παιδιά από ποιο Amazon να αγοράσεις,
blackm76 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, FORIS78 είπε Δεν τον βρίσκω και εγώ γιατί είμαι από κινητό τώρα, αλλά άνοιξε ένα θέμα εκεί και ρωτά ότι θέλεις θα σου απαντήσουν τα παιδιά από ποιο Amazon να αγοράσεις, Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Απλά από ότι βλέπω δεν έχει και τεράστιες διάφορες με αγορά από Ελλάδα. Μακάρι να είχε.
FORIS78 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή είναι όντως μικρή η διαφορά στη τιμή εγώ πρωσοπικα θα την αγοραζα από εδώ
blackm76 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, FORIS78 είπε Επειδή είναι όντως μικρή η διαφορά στη τιμή εγώ πρωσοπικα θα την αγοραζα από εδώ Και ένα πενηντάρικο διαφορά να έχει(δεν είναι ούτε λίγα ούτε παραπολλα) και εγώ νομίζω ότι δεν θα το ριψοκινδυνεψω. Και εγώ μάλλον από Ελλάδα θα πάρω.
akoinonitos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/9/2018 στις 8:44 ΜΜ, blackm76 είπε Γειά σας παιδιά. Μόλις ανακάλυψα στο aliexpress την Rx580 8gb της maxsun. Για μένα είναι άγνωστη μάρκα. Γνωρίζει κανείς αυτή την μάρκα; Γενικά η κάρτα είναι καλή; Θερμοκρασίες, επιδόσεις κτλ; Είναι 70 ευρώ περίπου ποιο φτηνή από τις επωνυμες. Αξίζει η αγορά της; αν αξίζει θα την πάρω με κλειστά μάτια. Θέλω την γνώμη σας παρακαλώ. Βρωμαει ο τοπος στις αγγελιες απο 580 και καλες υλοποιησεις με καλες τιμες... Την την θελεις αυτην την αποτυχια... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, akoinonitos είπε Βρωμαει ο τοπος στις αγγελιες απο 580 και καλες υλοποιησεις με καλες τιμες... Την την θελεις αυτην την αποτυχια... Μιλάς για μεταχειρισμένη φίλε μου; Τις φοβάμαι της μεταχειρισμένες. Ποιος ξέρει γιατί τις πουλάνε.βρηκα και στο ebay μεταχειρισμένα κομμάτια, και όχι μόνο κάρτες γραφικών αλλά τα φοβάμαι. Θα είναι καλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα