kostasbm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 ωπα και το εχω στα αγαπημενα ....νομιζα οτι αυτο ηταν ,τελειωσε ,αλλα αποψε εχει τηλεθεαση μετα το μπανιο
Apoll Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χτες βράδυ τελείωσα την 2η σεσόν στο Amazon Prime. Πρέπει να δει κάποιος την σειρά μέχρι την τελευταία σκηνή και πριν αρχίσει την γκρίνια για αντι-Μαδούρο άντι-Βενεζουέλα προπαγάνδα. H οποία είναι μεγάλη. Ή το πως η Αμερική μπορεί να πετά ελεύθερα ελικόπτερα μέσα στον εναέριο χώρο της Βενεζουέλας λες και δεν έχει η τελευταία αεροπορία, ραντάρ κλπ. Ανεξάρτητα από την πραγματικότητα, που η αμερική έριξε κλάμα δημόσια όταν αναχαιτήστηκε ένα EP-3Ares από SU-30 πριν μερικούς μήνες Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Apoll
Diinekis21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τη κατάπια στο μετρό τη σειρά! Φέρει βαρύ όνομα, ελαφρά.. Σε 2 σημεία θέλω να σταθώ. 1.Στο πόσο απλοϊκά παρουσιάζει τα πράγματα (σε σχέση με το Homeland πχ.) 2. Όσον αφορά τη δράση της σειράς. Εντάξει νομίζω ότι είναι η ονείρωξη κάθε πωρωμένου με Call of Duty σε easy mode... Arcade τελείως, οι σφαίρες δε κυνηγούν τους αμερικανούς. Οι εχθροί τρέχουν καταπάνω τους χωρίς να πυροβολούν, δε βρίσκουν κάλυψη κ.α. 2 από τις σκηνές που έριξα πολύ γέλιο (όχι ότι ήταν οι μοναδικές) Spoiler Ολόκληρη διμοιρία είχε στήσει ενέδρα σε 4 κομάντα σε χαράδρα στη ζούγκλα, καλύπτωντας τους εκατέρωθεν από ψηλότερο έδαφος και κατάφερε να ξεκληριστεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι των 4.. & Το ελικόπτερο που χώνεται κύριος στο προεδρικό μέγαρο, κάνει τη δουλειά του και φεύγει χωρίς να το πάρει πρέφα η αεράμυνα,οι φρουροί,οι διαδηλωτές,τα κανάλια.. Επίσης γέλασα που οι Βενεζουελανοί είχαν όλοι το κορδόνι του μπερέ να κρέμεται ξεκάθαρα προς τα πίσω. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από Diinekis21 1
Fan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Απαράδεκτα κατώτερη η 2η σεζόν από την 1η. Σε κάποια σημεία νομίζεις παρακολουθείς b movie. Το μόνο θετικό είναι ότι σε κρατάει για να δεις το επόμενο επεισόδιο 1
mary Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Εγω το αντιθετο θα ελεγα. Πολυ καλυτερη πλοκή απο την πρωτη σεζόν και εξισουν καλές σκηνές μάχης.
Fan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 8:27 ΜΜ, mary είπε Εγω το αντιθετο θα ελεγα. Πολυ καλυτερη πλοκή απο την πρωτη σεζόν και εξισουν καλές σκηνές μάχης. Πιστεύω τρολάρεις, έτσι δεν είναι: Ειδικά τα τελευταία επεισόδια ήταν παρωδία και το τέλος προβλέψιμο απόλυτα! 1
mary Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, Fan είπε Πιστεύω τρολάρεις, έτσι δεν είναι: Ειδικά τα τελευταία επεισόδια ήταν παρωδία και το τέλος προβλέψιμο απόλυτα! Οχι καθολου. Η πρωτη σεζον ηταν πιο κλισεδιαρικη με τρομοκρατια κλπ. Η 2η ηταν πιο ρεαλιστικη και τη βρηκα πιο καλή.
Diinekis21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 16/11/2019 στις 10:27 ΠΜ, Diinekis21 είπε Τη κατάπια στο μετρό τη σειρά! Φέρει βαρύ όνομα, ελαφρά.. Σε 2 σημεία θέλω να σταθώ. 1.Στο πόσο απλοϊκά παρουσιάζει τα πράγματα (σε σχέση με το Homeland πχ.) 2. Όσον αφορά τη δράση της σειράς. Εντάξει νομίζω ότι είναι η ονείρωξη κάθε πωρωμένου με Call of Duty σε easy mode... Arcade τελείως, οι σφαίρες δε κυνηγούν τους αμερικανούς. Οι εχθροί τρέχουν καταπάνω τους χωρίς να πυροβολούν, δε βρίσκουν κάλυψη κ.α. 2 από τις σκηνές που έριξα πολύ γέλιο (όχι ότι ήταν οι μοναδικές) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ολόκληρη διμοιρία είχε στήσει ενέδρα σε 4 κομάντα σε χαράδρα στη ζούγκλα, καλύπτωντας τους εκατέρωθεν από ψηλότερο έδαφος και κατάφερε να ξεκληριστεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι των 4.. & Το ελικόπτερο που χώνεται κύριος στο προεδρικό μέγαρο, κάνει τη δουλειά του και φεύγει χωρίς να το πάρει πρέφα η αεράμυνα,οι φρουροί,οι διαδηλωτές,τα κανάλια.. Επίσης γέλασα που οι Βενεζουελανοί είχαν όλοι το κορδόνι του μπερέ να κρέμεται ξεκάθαρα προς τα πίσω. @mary Από αυτά που αναφέρω πρόσεξες τίποτα;
mary Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 22 ώρες πριν, Diinekis21 είπε @mary Από αυτά που αναφέρω πρόσεξες τίποτα; Ναι 1. Δεν έχω δει homeland 2. Ούτε έχω παίξει call of duty 3. Δεν έχω ιδέα για τον μπερε. Σορυ που ίσως να μην είμαι το ίδιο κοινό με εσένα αλλά την βρήκα πολύ καλή σειρά δράσης
Diinekis21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 No problem. Ανέφερα αυτά τα πράγματα ως παραδείγματα για το πως προσεγγίζει η σειρά τη μυθοπλασία της. Ήταν η ένοχη απόλαυση μου στο ~ μισό μήνα που μου πήρε να τη δω (στο μετρό κυρίως) αλλά ρεαλιστική δε θα την αποκαλούσα! Btw η δράση του Jack Ryan μου θύμισε πολύ The Last Ship.
Apoll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, DeareN είπε 21 Δεκεμβρίου Αν θυμάμαι καλά 2 επεισόδια είναι γυρισμένα στην Αθήνα. 2
Helionar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Ας ελπίσουμε ότι θα είναι περισσότερο σαν την πρώτη σεζόν και λιγότερο σαν τη δεύτερη 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Πολύ δυνατό, είδα και τις 2 σεζόν και δεν είδα καμία κοιλιά στην 2η όπως γράψατε μερικοί, ίσα ίσα που μου άρεσε περισσότερο απ' την πρώτη. Πάμε για την τρίτη τώρα στις 21 Δεκέμβρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα