leonidas_fs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καινούργια σειρά Prime original βασισμένη στο γνωστό παιχνίδι και όχι μόνο! Έχω δει τα πρώτα 4 επεισόδια και φαίνεται αρκετά καλή! Την παρακολουθεί κανένας άλλος; 1 1
Metal_Head Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Από τα πρώτα δύο που έχω δει ως τώρα μου φαίνεται ότι προχωράει καλά. Σε κρατάει να δεις τη συνέχεια.
leonidas_fs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, KilliK είπε ποιο γνωστο παιχνιδι;; γουατ;; Έχει πολλά ΚΑΙ καλά! Κάνε ένα google Tom Clancy games θα σου βγάλει αρκετά!
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι, νομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραματα. o Jack Ryan ειναι λογοτεχνικος ηρωας απο την διασημη στρατιωτικη σειρα βιβλιων του συγγραφεα Τοm Clancy. εγινε ευρυτερα γνωστος μεσα απο τις κινηματογραφικες μεταφορες μερικων απο των βιβλιων αυτων. παιχνιδια με τον χαρακτηρα αυτον εχουν βγει μονο τρια. ο Tom Clancy ιδρυσε το Red Storm Studio που εβγαλε τα πρωτα Rainbow Six και Ghost Recon παιχνιδια. αργοτερα η Ubisoft αγορασε το στουντιο και την αδεια χρησης του ονοματους του συγγραφεα. απο τοτε το χρησιμοποιει σε ολους τους στρατιωτικους τιτλους της ως brand name. ο Tom Clancy και τα βιβλια του δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τα παιχνιδια αυτα, ενω ο ιδιος εχει πεθανει εδω και χρονια. ειναι καθαρο μαρκετινγκ. τωρα αυτη η σειρα προφανως βασιζεται στα βιβλια του, οχι στα παιχνιδια της Ubisoft. αν εισαι φαν του στρατιωτικου/κατασκοπευτικου ειδους, προτεινω να διαβασεις τα βιβλια του, ειναι αρκετα καλα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από KilliK 9 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω την παρατησα στο τριτο επεισοδιο. Πολυπαιγμενο σεναριο με τρομοκρατες και τον κλασσικο πανεξυπνο τυπο που σωζει την κατασταση.
burgos4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 τα ειδα και τα 8 επισοδεια σε μια μερα....κλασικη αμερικανικη σειρα δρασης,σε οποιον αρεση αυτο το ειδος δεν θα απογοητευτη.Για να πω την αληθεια το condor ειναι μια κλαση ανωτερη. 1
star12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, burgos4 είπε τα ειδα και τα 8 επισοδεια σε μια μερα....κλασικη αμερικανικη σειρα δρασης,σε οποιον αρεση αυτο το ειδος δεν θα απογοητευτη.Για να πω την αληθεια το condor ειναι μια κλαση ανωτερη. ευχαριστω που μου εσωσες 8 ωρες απ τη ζωη μου
Techno_Knight Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Είδα το 1ο. Άκουσα spoilers για παρακάτω, και δεν μου άρεσαν, οπότε το έριξα μια διαγραφή. 1
leonidas_fs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Techno_Knight είπε Είδα το 1ο. Άκουσα spoilers για παρακάτω, και δεν μου άρεσαν, οπότε το έριξα μια διαγραφή. Δεσ και το δεύτερο, γίνεται καλύτερο!
Zaytsev Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Συμφωνώ με τα παραπάνω. Πολυπαιγμένο σενάριο με τους Αμερικάνους να σώζουν τον κόσμο από τους τρομοκράτες (που οι ίδιοι δημιούργησαν).
villasg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις το τελείωσα , βλέπεται ευχάριστα .
nautikoslg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μπήκε στις αγαπημενες σειρες μου, την ειδα αρκετα καλη , με καποια σημεια που ηταν λιγο βαρετα ομολογω αλλα δεν ηταν τοσο ενοχλητικα ! Μονο και μονο , που έχει γραφτει από τον θεο Graham Roland , ανυπομονω να δω τι ετοιμαζει για τη νεα σεζον (Αυγουστος 2019 ) . 1
Musclemar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Ξεκίνησε η 2η σεζόν και τα 2 πρώτα επεισόδια πολύ καλά!
Ablaoublas_542 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Ολα μαζι βγηκαν, αρκετα καλη η σεζον και δεν χρειαζεται να εχεις δει/θυμασαι την προηγουμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα