Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Jack Ryan (Prime, 2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινούργια  σειρά  Prime original βασισμένη στο γνωστό παιχνίδι και όχι μόνο! Έχω δει τα πρώτα 4 επεισόδια και φαίνεται αρκετά καλή!

Την παρακολουθεί κανένας άλλος;

6DB72733-238E-43D0-8640-76111004BB10.jpeg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, KilliK είπε

ποιο  γνωστο παιχνιδι;; γουατ;;

Έχει πολλά ΚΑΙ καλά! Κάνε ένα google Tom Clancy games θα σου βγάλει αρκετά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, νομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραματα.

o Jack Ryan ειναι λογοτεχνικος ηρωας απο την διασημη στρατιωτικη σειρα βιβλιων του συγγραφεα Τοm Clancy.

εγινε ευρυτερα γνωστος μεσα απο τις κινηματογραφικες μεταφορες μερικων απο των βιβλιων αυτων.

παιχνιδια με τον χαρακτηρα αυτον εχουν βγει μονο τρια. 

ο Tom Clancy ιδρυσε το Red Storm Studio που εβγαλε τα πρωτα Rainbow Six και Ghost Recon παιχνιδια.

αργοτερα η Ubisoft αγορασε το στουντιο και την αδεια χρησης του ονοματους του συγγραφεα.

απο τοτε το χρησιμοποιει σε ολους τους στρατιωτικους τιτλους της ως brand name. ο Tom Clancy και τα βιβλια του δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τα παιχνιδια αυτα, ενω ο ιδιος εχει πεθανει εδω και χρονια. ειναι καθαρο μαρκετινγκ.

τωρα αυτη η σειρα προφανως βασιζεται στα βιβλια του, οχι στα παιχνιδια της Ubisoft.

αν εισαι φαν του στρατιωτικου/κατασκοπευτικου ειδους, προτεινω να διαβασεις τα βιβλια του, ειναι αρκετα καλα.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγω την παρατησα στο τριτο επεισοδιο.  Πολυπαιγμενο σεναριο με τρομοκρατες και τον κλασσικο πανεξυπνο τυπο που σωζει την κατασταση.

Δημοσ.

τα ειδα και τα 8 επισοδεια σε μια μερα....κλασικη αμερικανικη σειρα δρασης,σε οποιον αρεση αυτο το ειδος δεν θα απογοητευτη.Για να πω την αληθεια το condor ειναι μια κλαση ανωτερη.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, burgos4 είπε

τα ειδα και τα 8 επισοδεια σε μια μερα....κλασικη αμερικανικη σειρα δρασης,σε οποιον αρεση αυτο το ειδος δεν θα απογοητευτη.Για να πω την αληθεια το condor ειναι μια κλαση ανωτερη.

ευχαριστω που μου εσωσες 8 ωρες απ τη ζωη μου

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Techno_Knight είπε

Είδα το 1ο. Άκουσα spoilers για παρακάτω, και δεν μου άρεσαν, οπότε το έριξα μια διαγραφή.

Δεσ και το δεύτερο, γίνεται καλύτερο!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τα παραπάνω. Πολυπαιγμένο σενάριο με τους Αμερικάνους να σώζουν τον κόσμο από τους τρομοκράτες (που οι ίδιοι δημιούργησαν).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπήκε στις αγαπημενες σειρες μου, την ειδα αρκετα καλη , με καποια σημεια που ηταν λιγο βαρετα ομολογω αλλα δεν ηταν τοσο ενοχλητικα !

Μονο και μονο , που έχει γραφτει από τον θεο Graham Roland  , ανυπομονω να δω τι ετοιμαζει για τη νεα σεζον (Αυγουστος 2019 ) .

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...