Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ξαφνικα ο υπολογιστης μου ενω ειναι ανοιχτος και κουναω το ποντικι βλεπω τον κερσορα να κουνιεται αλλα οταν διπλοκλικαρω για να ανοιξει ενα προγραμμα σαν να μην δινω εντολη... τα φωτα σας

Δημοσ.

lamp-2663053_960_720.jpg

Καλησπέρα.

Δωσε καμια πληροφορία...ανοιγει κανονικά οπος ανοιγε πάντα? απλά αργει δεν ανταποκρινετε? η επιφανεια εργασια φορτωνει κανονικά?

Εκανες εγκατασταση κανενα προγραμμα πρόσφατα?antivirus εχεις?ποσο καιρο εχεις να κανεις φορματ? ποσο ελευθερο χορο εχει ο σκληρός σου??

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω την μητρικη gigabyte ga-78lmt usb3 με τον amd fx6300.Τον τελευταιο καιρο ο υπολογιστης κανει συνεχεια κολληματα.Παγωνει η οθονη και δεν υπαρχει καμια ανταποκριση(οταν παγωνει παγωνει και ο ηχος και ακουγεται παραξενα).Δοκιμασα να αλλαξω τον σκληρο .Ενα διαστημα δεν εμφανισε το προβλημα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.Εκανα τεστ τις ραμ και ειναι ενταξει.Τι μπορει να φταει?Υπαρχει κανενας τροπος να διορθωθει η παμε για αλλαγη μητρικης?

Ο υπολογιστης εχει και αλλο λογισμικο(ubuntu) οποτε δεν ειναι θεμα λογισμικου αφου το εμφανιζει και εκει.

Δημοσ.
Στις 5/7/2020 στις 6:27 ΜΜ, anastasisfo είπε

Καλησπερα,

Εχω την μητρικη gigabyte ga-78lmt usb3 με τον amd fx6300.Τον τελευταιο καιρο ο υπολογιστης κανει συνεχεια κολληματα.Παγωνει η οθονη και δεν υπαρχει καμια ανταποκριση(οταν παγωνει παγωνει και ο ηχος και ακουγεται παραξενα).Δοκιμασα να αλλαξω τον σκληρο .Ενα διαστημα δεν εμφανισε το προβλημα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.Εκανα τεστ τις ραμ και ειναι ενταξει.Τι μπορει να φταει?Υπαρχει κανενας τροπος να διορθωθει η παμε για αλλαγη μητρικης?

Ο υπολογιστης εχει και αλλο λογισμικο(ubuntu) οποτε δεν ειναι θεμα λογισμικου αφου το εμφανιζει και εκει.

Ε δοκίμασε και χωρίς ή με άλλη κάρτα γραφικών και άμα στο κάνει πάλι είναι ή επεξεργαστής ή μητρική, οπότε γνώμη μου είναι σε αυτή την περίπτωση πάρε ένα καινούργιο σετάκι ryzen που είναι vfm να βρεις την ησυχία σου.

Δημοσ.

Δες τις θερμοκρασίες του.Ηδη κάνει πολύ ζεστη (εγω αυτην την στιγμή εχω 31 μέσα στο σπίτι).Οποτε αντίστοιχα τοσο οι idle όσο και οι max θερμοκρασίες σου λογικά έχουν ανέβει αρκετά σε σχεση με την ανοιξη.

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει και η onboard του ήχου. Κάνουν και αυτές φριζαρίσματα(με τα ίδια συμπτώματα που περιγράφεις) όταν αρχίσουν να χαλάνε.

Καντης disable είτε από το BIOS( καλύτερα εκεί), είτε μέσα στα window και δες.Αν είναι όντως αυτή το πρόβλημα,ένα 10αρικακι USB κάρτα και καθάρισες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...