Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zoranb είπε

Tι σχέση έχουν η περιοχή κ ο όροφος; Τί σκέφτεσαι;

Αν έχεις ικανοποιητική λήψη με εσωτερική κεραία, θα μπορούσες να την έχεις πάνω στο τροχήλατο και για ρεύμα να έχεις κάποιο UPS.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φτασαμε ακομα στην εποχη που οι συσκευες παιρνουν ασυρματα ρευμα.

Σε αυτο που ψαχνετε το μονο κοντινο που εχω δει ειναι καποιες τηλεορασεις (πανακριβες) που εχουν απλα 2 καλωδια για ρευμα/κεραια που αν ειναι στο σωστο σημειο τοποθετημενη και τα πριζακια ειναι απο πισω της δεν φαινονται καν.
Και επικοινωνουν με καποιον τροπο (ασυρματα?rf?) με το box τους , που εχουν πανω ολες τις θυρες (usb,hdmi,lan,vga,κλπ) που κανονικα θα ειχαν στο πισω μερος τους.Το box το βαζετε σε καμμια γωνια/ραφι/ντουλαπι να μην φαινεται και να μην ενοχλει ειδικα αν θελετε να συνδεσετε πανω του πραγματα...κατι πιο σε τηλεοραση χωρις καλωδια δεν προκειται να φτασετε απο αυτο που μολις περιεγραψα :)

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα, οσον αφορα το ρευμα, δυστυχως δεν υπαρχει κατι πρακτικο. 

οσον αφορα το τηλεοπτικο σημα, μονο με εσωτερικη κεραια, που αν με καποιο τροπο τη στηριξεις, ειτε στην τηλεοραση, ειτε στο τροχηλατο, στην πραξη θα "ενσωματωσεις" την κεραια. 

μετα, εξαρταται τι αλλο θες να συνδεσεις. η ιδια η τηλεοραση πρεπει να εχει οσα περισσοτερες WIreless συνδεσεις γινετε. Wifi - Bluetooth κλπ, αλλα και παλι ειναι ακομα πολυ δυσκολο........!!!!!! 

αυτο που ζητας, μονο με μεγαλο ταμπλετ μπορεις -σχεδον- να τα κανεις...!   Αλλα......... ταμπλετ 32-40-50"  δεν εχω βρει ακομα..!!!  

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zoranb είπε

Ενδιαφέρον, φωτό μπορούμε να βρούμε από αυτό που περιγράφεις;

Οχι :) Δεν βρισκω κατι ονλαιν , αλλα σιγουρα υπαρχουν τετοιες τιβι. Ειχε ενας φιλος μου μια sony τετοια , της ταξης μιλαμε τωρα των 3k . Πηγα σπιτι του και βλεπω σε ακυρο σημειο μακρυα απο την τιβι , ενα κουτι , σαν media player ενα πραμα..τον ρωτησα..και εμαθα οτι παιζει τετοια φαση.

Παρομοια τιβι ειδα πριν κατι μερες στο public στο mall στον Αγ. Δημητριο.. απο αυτες τις ανοιχτες που παιζουν demos..και ειχε διπλα της το κουτακι που περιγραφω...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Μισό γιατί δεν έχω καταλάβει... από την tv φεύγουν 2 καλώδια, ένα κεραίας και άλλο ένα ρεύματος; Και πάνε πού;

Το ρευμα παει στην πριζα, που αλλου να παει ? :) Της κεραιας παει..στο πριζακι της κεραιας...ολα τα σπιτια πλεον εχουν τετοιο εκ κατασκευης...

Αρα στην ουσια εχεις 2 καλωδια να φευγουν απο την τιβι και να πηγαινουν σε 2 πριζακια..δεν μπορεις να τα γλυτωσεις αυτα ..απλα με καταλληλη τοποθετηση τιβι/πριζων να τα κανεις να φαινονται οσο λιγοτερο γινεται.

Απο κει και περα τις υποδοχες που χουν απο πισω οι τιβι , hdmi,lan,usb,ci card κλπ , της εχουν σε ενα "κουτακι" σε μεγεθος media player.Το οποιο επικοινωνει με την τιβι ασυρματα.Μεσω rf σηματος πιθανως..δεν ξερω λεπτομερειες.
Θα μου πεις τι κερδιζεις με αυτο....ο,τι θες να συνδεσεις στην τιβι ps4/xbox/hdmi (pc/laptop),usb stick/hdd κλπ..τα συνδεεις σε αυτο το κουτακι και στελνει τα δεδομενα ασυρματα στην τιβι.Βαζεις το κουτακι σε καμμια γωνια να μην πολυφαινεται/πολυεμποδιζει μαζι με ολα τα συνδεδεμενα συμπραγαλα..και εχεις μια "καθαρη τιβι" με 2 μονο καλωδια τα οποια επισης δεν πολυφαινονται.

Θα μου πεις..ρε φιλε..εγω ηθελα τιβι με μηδεν καλωδια..μηδεν..ε τετοια δεν υπαρχει. :)

Δημοσ.

Στην ουσία δηλαδή βάζεις το κουτάκι αυτό κοντά σε ότι θες να συνδέσεις κ δεν έχεις τα καλώδια όλα αυτά να φαίνονται... κατάλαβα καλά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, zoranb είπε

Στην ουσία δηλαδή βάζεις το κουτάκι αυτό κοντά σε ότι θες να συνδέσεις κ δεν έχεις τα καλώδια όλα αυτά να φαίνονται... κατάλαβα καλά;

Ετσι , απλα νταξ μην πας το κουτακι στου διαολου την μανα και δεν μπορει να επικοινωνησει με την τιβι...λογικες αποστασεις...συγκεντρωνεις διπλα στο κουτακι ο,τι μαλακια σκεφτεις να συνδεσεις στην τιβι και η τιβι μενει μονη της , καθαρη...ανενοχλητη..

Αντε να γλυτωσεις και το καλωδιο της κεραιας με καμμια εσωτερικη κεραια?Το ρευμα δεν το γλυτωνεις..ακουστηκε καπου για ups..τα ups κοριτσια δεν κρατανε επ'απειρον..μερικα λεπτα εως καναδυο ωρες..αναλογως και το φορτιο που χει πανω.Δεν ειναι να παιζει η τιβι δηλ με τις ωρες πανω στο ups ..δεν γινονται αυτα :)

ΕΔΙΤ : Νομιζω βρηκα κατι σχετικο..η sony το λεει bravia wireless link module..και στην ουσια ειναι για πηγες βιντεο/ηχου (hdmi) και μεταδιδει την εικονα/ηχο στην τιβι..υπαρχει και δεκτης καπου στην τιβι για να λαμβανει το σημα απο αυτο το module αλλα απο οσο καταλαβα ειναι καποιο μικρο παπαρακι οποτε σμπουτσαμ μας :)

Επεξ/σία από mphxths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...