Digital-Entity Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 20 minutes ago, leonidas_fs said: Όσοι υπερασπίζεστε windows laptop, θέλω να μου πείτε ποσό κρατάει η μπαταρία σας μετά από 3-5 χρόνια.. Εμείς με τα "'άχρηστα" windows laptops, μπορούμε απλά να αλλάξουμε την μπαταρία και όχι να στραβώνουμε το σασί του laptop για να ξεκολήσουμε τις "θεϊκές" apple μπαταρίες. 8
panosveto12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παιδί μια χαρά τα είπε . Καλύτερα να πάρει mac 💻 με 1500€ ! Πρέπει όμως να τον ενημερώσω ότι αν θέλει office στο mac του θα πρέπει να το αγοράσει . Δεν υπάρχει πειρατικό , αλλά κάνει μόνο 100€ το χρόνο ! Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από panosveto12
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 37 minutes ago, panosveto12 said: Το παιδί μια χαρά τα είπε . Καλύτερα να πάρει mac 💻 με 1500€ ! Πρέπει όμως να τον ενημερώσω ότι αν θέλει office στο mac του θα πρέπει να το αγοράσει . Δεν υπάρχει πειρατικό , αλλά κάνει μόνο 100€ το χρόνο ! Να σε ενημερώσω και εγώ ότι υπάρχει πειρατικό. Παρόλα αυτά, έχεις δωρεάν με το macOS τη σουίτα της Apple (pages, keynote, numbers) που προσωπικά χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και βρίσκω πολύ πιο εύχρηστη και με περισσότερα features (πχ, real time collaboration). Επίσης υπάρχει και σε web based που είναι OS independent. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω δεν εχω μπ[αταρια βρε αδερφε στο λαπτοπ την κατεργησα δεν μπορω να την υπερασπιστω😂😂
ss13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Αν είναι να δώσω ~1500€ σε λαπτοπ, παίρνω μακ! + 1000 η ποιότητα κατασκευής της Apple δεν παίζεται , δεν υπάρχει σύγκριση εκτός εαν κάποιος πιστεύει πως το Lada είναι καλύτερο από την Lamborghini , ακόμα η μπαταρία είναι όπως τα λες , πολύ δυνατές , στην αρχή έλεγα κι εγώ για τα Pc αλλά τώρα που έχουν πάρει όλοι οι δικοί μου Apple ( και έκατσα και τα δούλεψα λίγο ) συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει σύγκριση . Απλά είναι λίγο ακριβότερα για την τσέπη του Έλληνα με αυτά τα σφιξίματα που έχουμε τώρα ως χώρα , γι αυτό και αντιδρά ο κόσμος ( υποσημείωση : είμαι οπαδός των καλών Thinkpad ) αλλά η αλήθεια να λέγεται Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από ss13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Όσοι υπερασπίζεστε windows laptop, θέλω να μου πείτε ποσό κρατάει η μπαταρία σας μετά από 3-5 χρόνια.. 7 ώρες , σε ζενμπουκ τριετίας με φθορά μπαταρίας μόλις 14%. Ίσως πάρω το extreme στη φοιτητική του τιμή. Το εισαγωγικό μοντέλο Αγγλία τώρα είναι στις 1430 λίρες. Θα ειναι φτηνότερο από 1500 ευρώ.Με ανεξάρτητη gpu.Για τη δουλειά μου ( εργαστήριο, δουλειά, σπίτι) με υπερκαλύπτει. Το gaybook με το touchbar το 13άρι χωρίς GPU θέλει 2χιλιαρικα με την "εκπαιδευτική" τους έκπτωση. Το 15αρι στα specs του εισαγωγικού extreme με έκπτωση βγαίνει τουλάχιστον 1200 ευρώ πανω. 1500 ευρώ έχει μόνο το 13αρι το περσινό με τον διπυρηνο επεξεργαστή και την ενσωματωμένη gpu. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Fortistis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Οι μόνοι λόγοι για αγορά είναι η NVIDIA GPU στο Χ ή η ανάγκη χρήσης Linux OS ή Windows OS. Σε τόσο υψηλές τιμές δεν υπάρχει άλλος λόγος για να μην πάει κανείς σε ένα Apple laptop ή iPad/iPad pro. Τα πειρατικά κτλ είναι εντελώς οξύμωρο. Θα δώσει κανείς 1000€ για μηχάνημα αλλά δεν θα μπορεί να πάρει software; Μήπως να το ξανασκεφτεί να αγοράσει 1000€ μηχάνημα; 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 9 hours ago, leonidas_fs said: Όσοι υπερασπίζεστε windows laptop, θέλω να μου πείτε ποσό κρατάει η μπαταρία σας μετά από 3-5 χρόνια.. Αν μαζευτούν αυτοί με τα Windows Laptops κι εσείς με τα Macbooks, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΡΕΙ ΠΟΙΟΝ?
cpgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Όσοι υπερασπίζεστε windows laptop, θέλω να μου πείτε ποσό κρατάει η μπαταρία σας μετά από 3-5 χρόνια.. 9 χρονια μετα, 12.9% wear level... ΗP Pavilion-dv3 με "touchbar" (ναι 9 χρονια πριν την apple υλοποιηθηκε η ιδεα του touchbar στα windows laptop)... Laptop των 900ε με windows... Αν εξαιρεσεις το πλαστικο build, δε θα ειχα κανει καλυτερη αγορα με το mac... και τοτε που τα παλαιοτερα μακ δεν ειχαν τοσα προβληματα... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από cpgr
eaglos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Πόσο δύσκολο είναι να βγει ένα laptop 1080p ανάλυση, 16GB Ram και 6/12 cpu στα 600 Ευρώ;
toyo73 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Βρε η εταιρεία καλά κάνει και βγάζει ότι θέλει, απλά θέλω να πω ότι αν είναι να δώσω 80,000€ για αυτοκίνητο θα παρω Mercedes, όχι Hyundai! Οταν θα φτασει η Hyundai να σου ζητηση 80.000 για αυτοκινητο, θα ειναι πολυ καλυτερο απο το αντιστοιχο Mercedes και θα πληρωσεις την αξια του αυτοκινητου και οχι το 50% σε ονομα.
Piterakos83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ξεκολλάτε με το οπαδηλικι... Ήμαρτον! Lenovo laptop λέει το θέμα όχι Apple Vs the world. 3
cpgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, eaglos είπε Πόσο δύσκολο είναι να βγει ένα laptop 1080p ανάλυση, 16GB Ram και 6/12 cpu στα 600 Ευρώ; Ουτε σταθερο δε φτιαχνεις με τετοια σπεκς στα 600ε.. και εσυ θες λαπτοπ..? 41 λεπτά πριν, toyo73 είπε Οταν θα φτασει η Hyundai να σου ζητηση 80.000 για αυτοκινητο, θα ειναι πολυ καλυτερο απο το αντιστοιχο Mercedes και θα πληρωσεις την αξια του αυτοκινητου και οχι το 50% σε ονομα. Οχι οταν, ζηταει ηδη και ειναι καλυτερο στα χαρτια απο mercedes...βεβαια αναμεσα σε mercedes και huyndai θα δυσκολευομουν να αγορασω το 2ο.. Τωρα στη περιπτωση των λενοβο/ντελλ δεν αντιστοιχιζονται σε huyndai σε καμια περιπτωση, bmw μπορει.. Αμα η απλ μπορουσε να βγαλει αυτα που εχουν βγαλει οι λενοβο/ντελλ (στα αντιστοιχα price points) θα ηταν οτι καλυτερο... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από cpgr
Black Demis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, eaglos είπε Πόσο δύσκολο είναι να βγει ένα laptop 1080p ανάλυση, 16GB Ram και 6/12 cpu στα 600 Ευρώ; οχι ιδιαίτερα δύσκολο και υπάρχουν αλλα έχουν εκπτώσεις αλλού πχ πλαστικά απο jumbo οθονη κακής ποιότητας ψήκτρες και εξαερισμό από κόλαση κλπ οταν κερδίζει κάπου χάνεις άλλου τωρα αν θέλεις μηχανή απο ferrari στο σώμα ενως fiat uno πάω πάσο (υπάρχει παντος ψαξε λιγο aliexpress) Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Black Demis
ideal09 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, cpgr είπε 9 χρονια μετα, 12.9% wear level... ΗP Pavilion-dv3 με "touchbar" (ναι 9 χρονια πριν την apple υλοποιηθηκε η ιδεα του touchbar στα windows laptop)... Laptop των 900ε με windows... Αν εξαιρεσεις το πλαστικο build, δε θα ειχα κανει καλυτερη αγορα με το mac... και τοτε που τα παλαιοτερα μακ δεν ειχαν τοσα προβληματα... Πως το καταφερες αυτο; Πρεπει η να εισαι πολυ ψειρας η απλα η hp βαζει τοσο ποιοτικες μπαταριες... Εγω σε 2ετιας dell με πολυ αγχος και μερακι, εχω καταφερει να το κρατησω στα 7%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα