kostostos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω εάν το iPhone μου θα υποστηρίζει ελληνική sim στην Ελλάδα; Αγόρασα από Γερμανία το κίνητο και γυρνάω σε λίγες μερες και θα ήθελα να ξέρω αν θα έχω θέμα. Ευχαριστώ!
isay Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν το αγόρασες χωρίς συμβόλαιο σε εταιρεία, δηλαδή χωρίς sim, θα παιζει και στην Ελλάδα. Αν το αγόρασες με συμβόλαιο σε εταιρεία (έστω voda DE) βαλε μια sim οποιασδησποτε αλλης γερμανικής εταιρείας που ΔΕΝ εχει σχέση με τη voda DE και αν παιζει κανονικά, τοτε μια χαρα θα παιζει και στην Ελλάδα. Ενα αντιστοιχο παραδειγμα αν ήσουν Ελλαδα θα ήταν να δοκιμάσεις sim που ΔΕΝ ανηκει στη voda (π.χ ανηκουν voda, cu, κλπ) αλλά μια πχ της cosmote (cote, whatsup, frog). Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από isay
kormos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, kostostos είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω εάν το iPhone μου θα υποστηρίζει ελληνική sim στην Ελλάδα; Αγόρασα από Γερμανία το κίνητο και γυρνάω σε λίγες μερες και θα ήθελα να ξέρω αν θα έχω θέμα. Ευχαριστώ! Μιλά για ποιο έγκυρα με τον πάροχο σου εκεί και ρώτησε αν μπορεί να παίξει άλλη κάρτα εκτός του δικτύου σου καθώς και ρωτά για συγκεκριμένη χώρα που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα