liverpoolman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, mpokwsths είπε Να φανταστώ δεν έχεις (δει) Freesync ή G-Sync σύστημα... εχω free sync αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι δεν ειναι μαρκετινγκ
nek4d Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ειναι μαρκετινγκ, ειναι τεχνικα δεδομενα και οφθαλμοφανη. 2
Votritis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, liverpoolman είπε εχω free sync αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι δεν ειναι μαρκετινγκ εχεις καρτα που υποστηρίζει το freesync ? ........ εχω freesync οθονη και μια 580 4gb και λειτουργεί αρκετα καλά . 1
liverpoolman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Votritis είπε εχεις καρτα που υποστηρίζει το freesync ? ........ εχω freesync οθονη και μια 580 4gb και λειτουργεί αρκετα καλά . οχι δεν εχω αλλα εχω οθονη... περιμενω να μου πουν καποιοι χρηστες με πραγματικα επιχειρηματα σε real word τις διαφορεςς και αν ειναι χρησιμο... επισης να μου πουν ποια ειναι πιο δυνατη αντικειμενικα η rx580 8gb ή η 1060 6gb? Kανεις δεν μπορει να απαντησει αυτες τις ερωτησεις γτ πλ απλα δεν υπαρχει ουσιαστικη συγκεκριμενη απαντηση
mpokwsths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα μας κουφάνεις μεσημεριάτικα φίλε; Τι επιχειρήματα ζητάς; Απλά πράγματα: Όσο το frame rate του παιχνιδιού είναι μέσα στο ωφέλιμο range της οθόνης μειώνεται/εξαφανίζεται το tearing, το stuttering και το input lag (ανάλογα αν έχεις ενεργοποιήσει και το VSync μαζί με το Freesync). Όσοι έχουν δοκιμάσει Freesync ή G-Sync δε διανοούνται να ξαναγυρίζουν σε οθόνη σταθερού ρυθμού ανανέωσης. Τόσο απλό. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από mpokwsths 4
radeon9700 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Για εμενα στην κατηγορια του 1080p gaming τα πράγματα είναι πολύ απλά, η 580 είναι λίγο καλύτερη από την 1060, οι κάρτες γενικά είναι στα ίδια επίπεδα με μερικά FPS διαφορα πάνω κάτω ανάλογα το παιχνίδι. Όσο για την RAM στα 1080p τα 4GB δε νομίζω να κάνουν σε κανένα παιχνίδι ουσιαστική διαφορα σε σχέση με τα 8GB και εάν κάνουν θα είναι ~1 με 5 FPS.. Την ουσιώδη διαφορα την κάνει το Freesync όπου μπορείς να αγοράσεις ένα φτηνό 24'' monitor 1080p με Freesync 72-75hz οποτε η 580 είναι η καλύτερη και φτηνότερη επιλογή για αξιοπρεπές 1080p gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα