xrysmara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 250 ευρώ περίπου και ύστερα από έρευνα κατέληξα μεταξύ του huewei mate 10 lite και του galaxy A6+. Ποιο μου προτείνετε; Με ενδιαφέρει κυρίως η καμερα, η ταχύτητα (σε νορμαλ πλαισια), και η διαρκεια μπαταρίας.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Τσεκαρε την φόρμα για προτάσεις και συμπλήρωσε τη. Κανένα από τα δύο κινητά που αναφέρεις δεν θα σου πρότεινα. Κάνεις νομίζω δεν θα σου τα πρότεινε... 1
vargas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, xrysmara είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 250 ευρώ περίπου και ύστερα από έρευνα κατέληξα μεταξύ του huewei mate 10 lite και του galaxy A6+. Ποιο μου προτείνετε; Με ενδιαφέρει κυρίως η καμερα, η ταχύτητα (σε νορμαλ πλαισια), και η διαρκεια μπαταρίας. Κινητό ως 250 κ κοιτάς τις χειρότερες επιλογές σ αυτά τα λεφτά γιατί ; redminote 5 mi a2 κ αν ανέβεις ένα 40 το nokia 8 η minote 3. Το lg g6 εχει ανέβει πάνω από 300.αλλα αξίζει
xrysmara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, vargas είπε Κινητό ως 250 κ κοιτάς τις χειρότερες επιλογές σ αυτά τα λεφτά γιατί ; redminote 5 mi a2 κ αν ανέβεις ένα 40 το nokia 8 η minote 3. Το lg g6 εχει ανέβει πάνω από 300.αλλα αξίζει Σχετικά με το redmi note 5 είδα αρκετά κακές κριτικές για τις κάμερες οποτε το απεκλεισα. Το mi a2 το έχω στο μυαλό μου απλώς δεν είχα ποτε ούτε εγώ ούτε κάποιος φίλος μου κινητό xiaomi οποτε δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να το εμπιστευτώ. Τα άλλα δύο που είπες τα αφήνω στην άκρη λόγω χρημάτων. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από xrysmara
vargas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, xrysmara είπε Σχετικά με το redmi note 5 είδα αρκετά κακές κριτικές για τις κάμερες οποτε το απεκλεισα. Το mi a2 το έχω στο μυαλό μου απλώς δεν είχα ποτε ούτε εγώ ούτε κάποιος φίλος μου κινητό xiaomi οποτε δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να το εμπιστευτώ. Τα άλλα δύο που είπες τα αφήνω στην άκρη λόγω χρημάτων. Kανε αρχικά αυτό που σου λέει κ ο Μακιαβέλι ., Συμπλήρωσε την φόρμα για να έχουμε ένα μπουσουλα ..
saruman123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vargas είπε Το lg g6 εχει ανέβει πάνω από 300.αλλα αξίζει Υπάρχει και 279€
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα και απο εμενα . Εγω απευθειας καταλβαινω οτι σε ενδιαφερει η καλη καμερα, ειμαι υπερ της huawei αλλα το συγκεκριμενο που λες δεν το εχω δουλεψει. Το Α6 απο την αλλη επεσε στα χερια μου οταν δουλευα στο σερβις της vodafone που ειχε ερθει για επιδειξη ενας απο την Samsung για αλλη συσκευη και μας το εδειξε . Πολυ δυνατο εχω να πω παρολο που ηταν φορτωμενο σαν το γαιδουρι απο εφαρμογες και η καμερα του ηταν αρκετα αξιολογη. Απο εκει και περα ναι καλοθα ηταν να συμπληρωσεις την φορμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα