Γαλαζοαιματος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καληπερα στη παρεα. Χθες παρελαβα την evga 1080ti sc black edition, εκανα την εγκατασταση με τους drivers ολα καλα. σμρ καθως επαιζα, ηθελα να εχω In game monitoring, την θερμοκρασια της καρτας, τα fps κτλ. Κατεβασα το evga precision xoc, ειδα βιντεακια στο youtube, αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη ρε παιδες. μπορει καποιος να με βοηθησει? (επισης την επιλογη Led, μου την εχει απενεργοποιημενη. μονο στην Sc2 και στην μεγαλυτερη ti ειναι διαθεσιμες αυτες οι επιλογες? εμενα το λογοτυπο πανω στην καρτα γραφικων ειναι led λευκο και δε αλλαζει παραμενει το ιδιο)
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Γαλαζοαιματος είπε Καληπερα στη παρεα. Χθες παρελαβα την evga 1080ti sc black edition, εκανα την εγκατασταση με τους drivers ολα καλα. σμρ καθως επαιζα, ηθελα να εχω In game monitoring, την θερμοκρασια της καρτας, τα fps κτλ. Κατεβασα το evga precision xoc, ειδα βιντεακια στο youtube, αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη ρε παιδες. μπορει καποιος να με βοηθησει? (επισης την επιλογη Led, μου την εχει απενεργοποιημενη. μονο στην Sc2 και στην μεγαλυτερη ti ειναι διαθεσιμες αυτες οι επιλογες? εμενα το λογοτυπο πανω στην καρτα γραφικων ειναι led λευκο και δε αλλαζει παραμενει το ιδιο) Για in game monitoring περνα καλυτερα το msi afterburner εχει πολυ περισσοτερες επιλογες για monitoring. Τωρα για το led μπορεις να δεις ευκολα αν αλλαζει χρωμα αν πας στην σελιδα των προιοντων της evga και βρεις την καρτα σου. Καπου εχει στα specs μια στηλη για τα led και γραφει αν ειναι μονο λευκο η εχει ολα τα χρωματα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μονο λευκο φιλε https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-6393-KR
Γαλαζοαιματος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 να σε καλα για τον χρονο σου φιλος 1
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μονο οι FTW και άνω ειναι RGB νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα