Gibo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:<BR>ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ DOS ΜΟΥ "ΞΕΧΑΣΕ" ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ WINDOWS ΤΑ "ΞΕΡΕΙ" ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ DOS... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!<BR>ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ... ΑΓΝΩΣΤΟ. HACKER? ΜΠΟΡΕΙ!<BR>ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!
imported_Dimitris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Οταν λες κινέζικα εννοείς πραγματικά κινέζικα ή ελληνικά που στην οθόνη φαίνονται σαν κινέζικα δηλαδή ακαταλαβίστικοι χαρακτήρες. Μπορείς να κοιτάξεις στο autoexec.bat να δεις τι χαρακτήρες φορτώνει ο υπολογιστής σου στην εκκίνηση. Πρέπει να είναι codepage 737. Υπάρχει περίπτωση με χαρακτήρες ελληνικούς αλλά διαφορετικό νούμερο πχ 937 να μην βλέπεις ελληνικά μέσα απο όλες τις εφαρμογές.<BR
iccon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 To problima to exeis giati den fortonete i Elliniki kodikoselida sto DOS. H entoli gia tin kodikoselida mpainei sto config.sys pou einai sto Root tou sklirou sou. Des sto Root an iparxei kanena arxeio Config.xxx (Opou xxx diafores katali3eis)<BR>An to exeis des ekei pou leei gia Code Page kai grapse ta idia sto kanoniko Config.sys. (prin kaneis otidipote allagi, krata antigrafo tou config.sys pou exeis twra) <BR>To pio pi8ano einai an pros8eseis tis parakatw grames sto Config.sys na li8ei to problima sou.<P>device=display.sys con=(ega,,1)<P>country=030,737,.sys<P>install=mode.com con cp prepare=((737) ega2.cpi)<P>install=mode.com con cp select=737<P>install=keyb.com gk,,keybrd4.sys<P>An ta parapanw iparxoun, des an iparxoun ta arxeia keybrd4.sys,country.sys & display.sys <BR>Elpizw na boi8is
Gibo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INSOMNIA!!!<BR>ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΜΜΕΣΗ...<BR>ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΙΣΩ!!
Gibo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 ΛΟΙΠΟΝ,<BR>ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ!!!<BR>ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?<BR>ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
imported_Dimitris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Λοιπόν μεγάλε κοίτατα ΟΛΑ. Δοκίμασε σε επανεκίνηση σε ms-dos και κοίταξε αν φορτώνωνται οι κωδικοσελίδες. Μετά απο την κάρτα ήχου, το cdrom θα δεις και τις κωδικοσελίδες. Επίσης δοκίμασε απο dos prompt αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Διαφορετικά πες μου να σου στείλω το grkeyb.com μήπως φορτόνωντάς το, αλλάξει τίποτα.<BR>Εγώ είχα ένα πρόβλημα με μία εφαρμογή ελληνική σε dbase. ενώ έβλεπα τα ελληνικά στα windows και στο dos δεν τα έβλεπα στο πρόγραμμα. Πείραξα κάτι στο αρχείο .bat που φόρτώνει το πρόγραμμα, και διορθώθηκε. <BR>Αλλά όταν λές κινέζικα δεν είναι πραγματικά κινέζικα αλλά ελληνικά που τα δείχνει σε άλλη κωδικοσελίδα ετσι ? (σαν να λέμε encoding δηλαδή
kkal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 RE PAIDIA MIN TO BAIRDEUETAI TO PAIDI..DEN EINAI TIPOTA TRAGIKO...LOIPON...<BR>DOKIMASE...NA GRAPSEIS ELLINIKA XORIS NA BEIS STA WINDOWS...<BR>DILADI PATA F8 GIA NA MIN SINEXISEIS..<BR>TORA..AN DEN GRAFEIS ELLINIKA PAEI NA PEI OTI DEN EXEIS MESA 2 ARXEIAKIA ENONOMATI...<BR>Grmh.com<BR>Vgafont.com<BR>AN DEN TA EXEIS AUTA TA 2 FILES MESA STON DISKO SOU KAI KYRIOTERA STO PATH DOS H STON ROOT H PREPEI NA TA PERASEIS...<BR>H NA BALEIS TA KAINOURIA FILES GIA TEXT TA OPIA DEN TA KSERO...<BR>TORA H 2H PERIPTOSI EINAI AN BIANEIS STA WINDOWS..KAI META PIGENEIS SE MS-DOS Prompt YPARXEI MEGALI PITANOTITA TA WIN NA EPANAFORRTONOUN KAPIA ARXEIA STA OPIA NA MIN EINAI MESA KATAXORIMENES OI 2 ENTOLES POU SE DOSAN TA PAIDIA PARAPANO..ME APOTELESMA NA MHN BOREI NA SE DIABASEI TA GREEK..<P>ANTE KALI EPITIXIA...!<BR
Gibo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2000 ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ kkal.<BR>ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΟΛΑΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!<BR>ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ [email protected]<BR>ΑΝΤΕ ΝΕ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.