Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Το ιδιο προγραμμα το ειχα εγκαταστησει και σε ενα αλλο μηχανημα , σε ενα mini pc που εχω , αλλα εκει δεν εχει προκυψει καποιο θεμα , ευχαριστω για τις απαντησεις

απο hardware σε hardware διαφορες ειναι τρομερες το ποσο τελεια μπορει να δουλεψει σε ενα και ποσο χαλια μπορει να κανει το αλλο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, contoriano είπε

Δεν ξέρω πότε θα το αποτολμήσουν ξανά και ελπίζω να μην πάρουν πάλι καμια εταιρία στο λαιμό τους, καλή ώρα NOKIA, αλλά για την ώρα φαίνεται ότι πηγαίνουν με το ρεύμα (apple) και με τον χείμαρο (android).

Προσπαθούν να κερδίσουν ότι μπορούν από τον "εχθρό", χωρίς ντροπή.

Έτσι ακριβώς. Μόνο που στην πορεία ξεπέρασαν τον apple ως προς την συμβατότητα μεταξύ συσκευών. τον χειμαρο android δεν νομίζω να καταφέρουν ποτέ εκτός αν βγάλουν λειτουργικό αντάξιο των desktop δηλαδή ότι τρέχει στο DESKTOP τρέχει και στο KINHTO. Εν μέρει πλησιάσανε αλλα έχουν ακόμη δρόμο

Δημοσ.
2 hours ago, pluss said:

Και ανοιχτά να τα είχες τα updates, δεν θα άλλαζε κάτι. Ό,τι έλαβαν τα XP, έλαβαν. :P

Ναι αλλά τα XP τού Federer δεν έλαβαν ποτέ τίποτα! Κλειστά είναι τα Updates, day one!😄

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pluss είπε

Και ανοιχτά να τα είχες τα updates, δεν θα άλλαζε κάτι. Ό,τι έλαβαν τα XP, έλαβαν. :P

Μάλλον δεν ξέρεις Federer. Ο άνθρωπος είναι κάθε μέρα στο mirc chattarei με τον κούκο κατεβάζει μουσική από kazaa με 56kbps γουστάρει να ακούει το μπιπ μπιπ όταν συνδέετε ο υπολογιστής στο ίντερνετ και κυκλοφορεί με ένα 3310 για να γράφει με T9 γρήγορα κάτω από το θρανίο και ένα παπι crypton R με αλλαγμένη εξάτμιση. Θα τον μάθεις σιγά σιγά. 

2 ώρες πριν, pluss είπε

Μάλλον δεν ξέρεις Federer. Ο άνθρωπος είναι κάθε μέρα στο mirc chattarei με τον κούκο κατεβάζει μουσική από kazaa με 56kbps γουστάρει να ακούει το μπιπ μπιπ όταν συνδέετε ο υπολογιστής στο ίντερνετ και κυκλοφορεί με ένα 3310 για να γράφει με T9 γρήγορα κάτω από το θρανίο και ένα παπι crypton R με αλλαγμένη εξάτμιση. Θα τον μάθεις σιγά σιγά. 

Δημοσ.

Τα εχουμε πει καιρο τωρα

Στα 10αρια πρεπει να δωσουν την δυνατοτητα στους χρηστες να διαλεγουν τις αναβαθμισεις τους οπως συνεβαινε στα προηγουμενα , με αυτο το τροπο εντοπιζωνται ευκολοτερα τα προβληματα , επισης δεν γουσταρει ο αλλος να του κανει κουμαντο στο υπολογιστη του με το ετσι θελω η ms

Eνας λογος ειναι αυτος που μεγαλη μεριδα χρηστων δεν εφυγαν ποτε απο τα 7αρια 

Δημοσ.

10αρια Ltsb με backup arch kde κ ο μηνας εχει εννια

Στις 1/9/2018 στις 7:35 ΜΜ, Black Demis είπε

lifetime κλειδι για τα LTSB Enterprise ???????? χωρις να χρειάζεται να αγοράσω ολόκληρο volume licensing (σαν να έχω εταιρεία?)

πες μου που μόνο με ενδιαφέρει πάρα πάρα πολύ μεχρι 150 ευρω δινω ανετα

δεν μπορεις νομιμα ως ιδιωτης να αγορασεις entreprise class 10αρια

δυστυχως κ εγω ltsb με ματσακονια αναγκαστικα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, crashnburn είπε

10αρια Ltsb με backup arch kde κ ο μηνας εχει εννια

δεν μπορεις νομιμα ως ιδιωτης να αγορασεις entreprise class 10αρια

δυστυχως κ εγω ltsb με ματσακονια αναγκαστικα

το ξέρω για αυτο οταν είπαν το αντίθετο χάρηκα (νωμιζα άλλαξε κατι )

Ltsb  ειναι ακριβος το αντιθετο απο αυτο που θελει να κανει η ms για αυτο και ειναι τοσο δυσκολα να βρεθουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...