Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τελικα τα Windows θελουνε καθαρη εγκατασταση και να μην κανουνε ενημερώσεις μονο ετσι είναι γρηγορα καθαρα και χωρις προβλήματα εγω αυτό καταλαβα μετα από τοσα χρονια με xp vista W7 W8 & W10 τελος~!!!!

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, jimmyl είπε

Τι να κοιταξω ακριβως ; ποιους drivers ; , ειχα εγκαταστησει ενα εργαλειο για update στους drivers αλλα το απεγκατεστησα μηπως εφταιγε αυτο , το κακο αρχισε μετα το τελευταιο μεγαλο update τον μηνα Απριλιο

κατα 99,99% αυτο το εργαλειο σου εκανε την ζημια περνοντας οτι του κατεβαινε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Inuyasha είπε

κατα 99,99% αυτο το εργαλειο σου εκανε την ζημια περνοντας οτι του κατεβαινε

Το εχω  απεγκαταστησει , αλλα τωρα τι μπορω να κανω εκτος απο format;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmyl είπε

Γράψε reset στο search των windows.Το reset είναι αντί για φορμάτ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, GBorb είπε

Το ότι συμβαίνει σε εσένα δεν σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλους. 6 μηχανήματα δουλεύω και σε κανένα δεν το έχω δει. Να κοιτάξεις τους drivers σου.

Την εγκατάσταση γενικά και καμια κλόκα της πλάκας να δει...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, jimmyl είπε

Τι να κοιταξω ακριβως ; ποιους drivers ; , ειχα εγκαταστησει ενα εργαλειο για update στους drivers αλλα το απεγκατεστησα μηπως εφταιγε αυτο , το κακο αρχισε μετα το τελευταιο μεγαλο update τον μηνα Απριλιο

Το ίδιο και σε εμένα. Πάγωνε η οθόνη και ο ήχος. Διάβασα ένα κάρο forums και έκανα πάνω από 20 ρυθμίσεις για να πετύχω να μη κρασάρει. Και όλα αυτά μετά τη τελευταία αναβάθμιση.

Ωραίο λειτουργικό αλλά κάπου το έχουν χάσει.

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimmyl είπε

το 99% παρομοιων προγραμματων εκτος απο τους χαλια οδηγους φορτωνει και ενα σωρο σκουπιδια , οποτε θα ελεγα οτι η καλυτερη λυση ειναι ενα format

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jimmyl είπε

το να κατσεις να τσεκαρεις καθε driver καθε services κλπ χειροπκινιτα θα σου παρει αιονες απο την στιγμη που εβαλες οτι εβαλες και εκανς την ζημια

θα σου το πω αλλιος το να το βρεις θα σου παρει μπορει και ενα μηνα το format λιγοτερο

Δημοσ.
33 minutes ago, Black Demis said:

Το να κάτσεις να τσεκάρεις κάθε driver, κάθε service κλπ χειροκίνητα, θα σου πάρει αιώνες, από τη στιγμή που έβαλες ό,τι έβαλες και έκανες τη ζημιά.

θα σου το πω αλλιώς. Το να το βρεις μπορεί να σου πάρει και έναν μηνά. Το format λιγότερο.

+1

Δημοσ.
Στις 1/9/2018 στις 4:55 ΜΜ, bazzil είπε

Το έμαθαν το μάθημά τους. Ενα ενα και όχι όλα μαζί. Θεωρώ πως σε περίπου 2 χρόνια θα κάνει το μεγάλο come back που λένε και οι αμερικάνοι.

Δεν ξέρω πότε θα το αποτολμήσουν ξανά και ελπίζω να μην πάρουν πάλι καμια εταιρία στο λαιμό τους, καλή ώρα NOKIA, αλλά για την ώρα φαίνεται ότι πηγαίνουν με το ρεύμα (apple) και με τον χείμαρο (android).

Προσπαθούν να κερδίσουν ότι μπορούν από τον "εχθρό", χωρίς ντροπή.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Inuyasha είπε

το 99% παρομοιων προγραμματων εκτος απο τους χαλια οδηγους φορτωνει και ενα σωρο σκουπιδια , οποτε θα ελεγα οτι η καλυτερη λυση ειναι ενα format

Το ιδιο προγραμμα το ειχα εγκαταστησει και σε ενα αλλο μηχανημα , σε ενα mini pc που εχω , αλλα εκει δεν εχει προκυψει καποιο θεμα , ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/9/2018 στις 4:25 ΜΜ, Federer είπε

ΟΧΙ Micro$oft. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Έχω XP κι είμαι καλά. 😊

turn-off-automatic-updates-in-xp.JPG.12beedf0ff54dcd90087c044c6a07821.JPG

Και ανοιχτά να τα είχες τα updates, δεν θα άλλαζε κάτι. Ό,τι έλαβαν τα XP, έλαβαν. :P

Επεξ/σία από pluss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...