Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά σταματήστε αυτό το ανελέητο κράξιμο για τα Windows 10. Τα έχω στον υπολογιστή μου από Day One και ζήτημα αν μου έχουν κρασαρει δυο φορές. Πάντοτε κάνω εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων και αναγνωρίζω πως μια-δυο φορές κάποια update έκαναν το σύστημα λίγο πιο αργό για δυο-τρία reboot. Αλλά εδώ μέσα το έχετε πάει σε άλλο επίπεδο ! Αν δεις κάποια σχόλια νομίζεις ότι 10 είναι ίδιας απόδοσης με τα ‘95 !

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Black Demis είπε

εμ δεν ειναι τοσο απλο θελει κλειδακι εταιρικο που δεν μπορεις τοσο απλα να το παρεις...

εδω πως και πως το kms activator δουλευει με αυτα........

Βρίσκεις με 10 ευρώ κλειδί.

με τόσο φτηνά κλειδιά ασχολείστε με σπασμένα ακόμα ;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Βρίσκεις με 10 ευρώ κλειδί.

με τόσο φτηνά κλειδιά ασχολείστε με σπασμένα ακόμα ;

lifetime κλειδι για τα LTSB Enterprise ???????? χωρις να χρειάζεται να αγοράσω ολόκληρο volume licensing (σαν να έχω εταιρεία?)

πες μου που μόνο με ενδιαφέρει πάρα πάρα πολύ μεχρι 150 ευρω δινω ανετα

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

lifetime κλειδι για τα LTSB Enterprise ????????

πες μου που μόνο με ενδιαφέρει πάρα πάρα πολύ

eBay αν ψάξεις βρίσκεις. Δεν μπορώ να βάλω λινκ λόγω κανόνων 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gdimitris είπε

Καλα μην λεμε και οτι θελουμε. Χτες εβαλα τα 7 σε ενα pc που ειχα πριν τα 10αρια και η διαφορα ηταν χαοτικη τουλαχιστον

Τα 7αρια όταν είναι φρέσκα και χωρίς updates πάνε σφαίρα. Είτε πάρεις updates , είτε τρεις μήνες μετά η ταχύτητα τους πέφτει πολύ. Τα 10αρια έχουν σταθερή και γρήγορη αποδοση από την πρώτη μέρα. Μην λεμε λοιπόν ότι θελουμε.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

eBay αν ψάξεις βρίσκεις. Δεν μπορώ να βάλω λινκ λόγω κανόνων 

Για Pro βρήκα με το κιλό για enterprise κάποια λίγα για ltsb όλα θέλουν volume license server αν είναι να στήνω και server και να πληρώνω και συντρονη ε χε... Ε μας είπαμε 150 για single αντε και 200 στην χειρότερη αν δεν kms fake server και τέλος εφόσον την σαβούρα την δίνουν και τζάμπα (τα pro και τα home) τα καλά ούτε με σταγονόμετρο νομμημα δεν παίρνεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Για Pro βρήκα με το κιλό για enterprise κάποια λίγα για ltsb όλα θέλουν volume license server αν είναι να στήνω και server και να πληρώνω και συντρονη ε χε... Ε μας είπαμε 150 για single αντε και 200 στην χειρότερη αν δεν kms fake server και τέλος εφόσον την σαβούρα την δίνουν και τζάμπα (τα pro και τα home) τα καλά ούτε με σταγονόμετρο νομμημα δεν παίρνεις

Δεν είμαι σίγουρος εάν ισχύουν αυτά που λες αλλά στη χειρότερη πάρε education, και εκεί μπορείς να το παγώσεις το update

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gdimitris είπε

Δεν είμαι σίγουρος εάν ισχύουν αυτά που λες αλλά στη χειρότερη πάρε education, και εκεί μπορείς να το παγώσεις το update

δεν με νιαζει απλα να παγώσω το update θέλω ολα τα καλά του ltbs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, gdimitris είπε

Καλα μην λεμε και οτι θελουμε. Χτες εβαλα τα 7 σε ενα pc που ειχα πριν τα 10αρια και η διαφορα ηταν χαοτικη τουλαχιστον

Δεν την λες χαοτικη αλλα σημαντικη ναι

Το καλο ειναι οτι οι τελευταιες εκδοσεις που κυκλοφορουν εχουν σπασει τους περιορισμους στα update για τους intel-ryzen 

Οι χρηστες - hackers κανουν θαυματα 

Το κακο με 10αρια ειναι οτι δεν μπορεις να διαλεξεις τι update θα κατεβασεις οπως συνεβαινε με τα 7αρια , οσο περνα ο καιρος οι εταιριες σε θεωρουν προβατο προφανως και κοιτανε να αποφασιζουν για σενα

Στα 10αρια   δεν εφαρμοσαν την επιτυχημενη συνταγη των 7αριων , προτιμησαν να βελτιωσουν τα 8αρια αλλαζωντας τους ονομα

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

δεν με νιαζει απλα να παγώσω το update θέλω ολα τα καλά του ltbs

Αυτα στο ebay που δινουν γιατι λες οτι δεν κανουν για ltbs αφου ετσι τα περιγραφουν νομιζω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gdimitris είπε

Αυτα στο ebay που δινουν γιατι λες οτι δεν κανουν για ltbs αφου ετσι τα περιγραφουν νομιζω 

1 εχει ολο και ολο και ειναι για το volume license server (δεν κανει να το βάλεις σαν κανονικό κλειδάκι όπως κάνεις με ολα τα αλλά windows)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

1 εχει ολο και ολο και ειναι για το volume license server (δεν κανει να το βάλεις σαν κανονικό κλειδάκι όπως κάνεις με ολα τα αλλά windows)

Παρα πολλα εχει, και δεν λεει για VL πουθενα, τουλαχιστον δεν το βλεπω εγω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gdimitris είπε

Παρα πολλα εχει, και δεν λεει για VL πουθενα, τουλαχιστον δεν το βλεπω εγω. 

αν στείλεις pm θα δεις... αυτή είναι η κυρια διαφορά αυτον τον windows δεν δουλευουν χωρης license server......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...