Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Μονο στο ακουσμα format αρχισε να με λουζει κρυος ιδρωτας , αλλη λυση δεν υπαρχει;

Ετσι ειναι, καθε 6μηνο και format. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα LTSB νόμιμο key και τέλος αυτές οι αηδίες. Δεν είναι δυνατόν κάθε 6 μήνες να υποχρεούται ο χρήστης να εγκαταστήσει νέα έκδοση λειτουργικού. Δεν καταλαβαίνω τι πείσματα είναι αυτά με την ιδέα των Windows 10 ως "Windows Forever", πραγματικά δεν αρέσει σε κανέναν αυτή η μέθοδος.

Από τη στιγμή που κυκλοφορεί νέο λειτουργικό κάθε 6 μήνες, ας το περιορίσουν στους 12 και να ονομάζονται Windows 20XX, ανάλογα με τη χρονιά δηλαδή. Και όλο αυτό να μην είναι υποχρεωτικό, οι παλιότερες εκδόσεις να έχουν τη δυνατότητα απλών security updates. Τόσο δύσκολο θα τους ήταν; Εμένα μου ακούγεται ιδανικό για όλους.

Επεξ/σία από Dr_Slump
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Ναι αλλά είναι τελείως διαφορετικό, και η Apple στην πραγματικότητα ένα λειτουργικό εχει αλλά σε επίπεδο μαρκετινγ,  το έχει διαχωρίσει και  δίνει κάθε χρόνο μια καινούργια έκδοση του και έπειτα επιμέρους ενημερώσεις. Η Microsoft είναι σαν να δίνει απλά ενημερώσεις κατά διαστήματα . Ας πούμε αν το πήγαινε  windows 10  (1-4) και σε ένα χρόνο windows 11 ίσως περνούσε καλύτερα και είχε χρόνο να δίνει βαρύτητα στην σταθερότητα  και στα χαρακτηριστικά .

Εσείς γκρινιάζετε όταν έδινε εκδόσεις. Και ενδιάμεσα έβγαζε service pack. 

Αποφασιστε πια τι θέλετε. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Θελουμε να κάνουν ψυχοθεραπεία οοοοοολοι εκεί στη Microsoft  😜😄

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Θελουμε να κάνουν ψυχοθεραπεία οοοοοολοι εκεί στη Microsoft  😜😄

Μου λες ακριβώς ότι έκανε , που δεν σας άρεσε γιατί βάζατε νέο λειτουργικό ,και όλα σας έφταιγαν. Και τώρα που το έκοψε και αναβαθμίζει το υπάρχων πάλι δεν σας αρέσει!

Ε ρε λινουξ που θέλετε.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Microsoft_Windows_versions 

Στην microsoft πρέπει να κάνουν οι εσείς???😂😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Μου λες ακριβώς ότι έκανε , που δεν σας άρεσε γιατί βάζατε νέο λειτουργικό ,και όλα σας έφταιγαν. Και τώρα που το έκοψε και αναβαθμίζει το υπάρχων πάλι δεν σας αρέσει!

Ε ρε λινουξ που θέλετε.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Microsoft_Windows_versions 

Στην microsoft πρέπει να κάνουν οι εσείς???😂😂

Ρε συ δεν έχει συνοχή και δημιουργεί συνέχεια σύγχυση αυτό θέλω να σου πω! Οκ εσυ μπορεί να είσαι προ χρήστης και να έχεις άλλη αντιμετωπίσει αλλά πολλά καλά πράγματα που κάνει  χάνονται γιατί δεν έχει καλό μαρκετινγ και όλοι μένουν στις άχρηστες ενημερώσεις και στα προβλήματα . Από τα Xp πήγε στα Vista και μετά 7,8 και 10! Ενδιάμεσα διαλύει τα mobile τα ενοποιεί όλα με λάθος τρόπο και δεν περνάει και τώρα  στρέφεται σε νέες κατηγορίες χωρίς να τα έχει βρει με τα βασικά της προβλήματα! Τι άλλο!? Ούτε dickhead μαϊμουδάκια ρομπότ δεν θα κάνανε τόσα!

Ε και προφανώς τα Linux είναι η λύση 

Επεξ/σία από ignome4
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Επιλογή θέλουμε οποίος θέλει σταθερότητα στήνει μια κάνει τα updates κλείνει τα updates αφαιρεί όλο το bloat και Spyware (που είναι και μπόλικο) και τέλος

οποίος είναι updatoanangastikos ας το έχει by default

Δλδ αν δεν υπήρχε ltsb έπρεπε ανανγαστικα να τρώμε όλες της μ.... Σ στην μάπα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Black Demis είπε

Επιλογή θέλουμε οποίος θέλει σταθερότητα στήνει μια κάνει τα updates κλείνει τα updates αφαιρεί όλο το bloat και Spyware (που είναι και μπόλικο) και τέλος

οποίος είναι updatoanangastikos ας το έχει by default

Δλδ αν δεν υπήρχε ltsb έπρεπε ανανγαστικα να τρώμε όλες της μ.... Σ στην μάπα?

Μα γι αυτό υπάρχει. Δεν το δημιούργησε κάποιος fan. Η Microsoft το έκανε. Και οποίος θέλει το βάζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι περισσότεροι τα λέτε απλά για να τα πείτε, εκτός κι αν όλοι πια είστε επαγγελματίες και χρησιμποιείτε τόσο ιδιαίτερα προγράμματα που δεν χρησιμποιούμε εμείς οι κοινοί θνητοί αλλά στην τελική εναλλακτικές υπάρχουν, τι σας κρατάει από το να βάλετε linux;... Σε 3 pc εχω win10 από την πρώτη μέρα, το ένα εκ των οποίων είναι 8ετίας και δεν είχα το παραμικρό θέμα ποτέ!

Επεξ/σία από madtheo
  • Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδια και τι να βαλουμε; 

Γιατι σε laptop με i5, intel γραφικα και 8 GB ram μονο τα windows 10 πάνε μπομπα. 

Fedora 28 και Ubuntu 18.04 ειναι ολο κουσουρια που βαριέμαι να ασχολουμαι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmyl είπε

Μονο στο ακουσμα format αρχισε να με λουζει κρυος ιδρωτας , αλλη λυση δεν υπαρχει;

In place install δλδ τα κάνεις install από πάνω χωρίς να σβήσεις αρχεία. Το έχω κάνει και παίζει μια χαρά!

56 λεπτά πριν, Dr_Slump είπε

Από τη στιγμή που κυκλοφορεί νέο λειτουργικό κάθε 6 μήνες, ας το περιορίσουν στους 12 και να ονομάζονται Windows 20XX, ανάλογα με τη χρονιά δηλαδή. Και όλο αυτό να μην είναι υποχρεωτικό, οι παλιότερες εκδόσεις να έχουν τη δυνατότητα απλών security updates. Τόσο δύσκολο θα τους ήταν; Εμένα μου ακούγεται ιδανικό για όλους.

Το σπαστικό είναι ότι είναι κάπως υποχρεωτικό αυτό με το Update αν και υπάρχει τρόπος να το κάνεις ignore αλλά τεσπά.

Αλλιώς εγώ θα ήθελα πιο συχνά updates με νέα χαρακτηριστικά, ξέρω για το windows insider αλλά αυτό πότε στο παραγωγικό pc μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα τόσο συχνά upgrade είναι μεν κουραστικά αλλά έχουν και το καλό ότι κάνουν και ένα έμμεσο refresh στο λειτουργικό. Και επίσης μπορεί να είναι κοπιαστική η διαδικασία αυτή της μόνιμης αναβαθμισιμότητας, αλλά από την άλλη η υποχρεωτικότητα των αναβαθμίσεων προστατεύει το οικοσύστημα από το κακόβουλο λογισμικό και εδώ βρίσκεται το μείζον για την έννοια της ύπαρξης ενός λειτουργικού. 

Τώρα όσοι αρέσκονται στη γκρίνια που τα upgrade είναι συχνά και υποχρεωτικά, ενδεχομένως πάλι θα γκρινιάζανε αν ποτέ επιβεβαιωνόταν η συνωμοσιολογία των περασμένων ετών ότι τα upgrade θα είχαν γίνει «επί πληρωμή»...

Και για να το κλείσουμε το θέμα, η Microsoft οφείλει να βρει έναν τρόπο για να κάνει πολύ πιο ανεπαίσθητη στο χρήστη τη διεργασία των αναβαθμίσεων. Και να φτιάξει αναβαθμίσεις που θα λειτουργούν αξιόπιστα και δε θα μεταβάλλουν ρυθμίσεις, λογισμικό και αρχεία στη διαδικασία της μετάβασης από την παλιά στη νέα έκδοση.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Μα γι αυτό υπάρχει. Δεν το δημιούργησε κάποιος fan. Η Microsoft το έκανε. Και οποίος θέλει το βάζει. 

εμ δεν ειναι τοσο απλο θελει κλειδακι εταιρικο που δεν μπορεις τοσο απλα να το παρεις...

εδω πως και πως το kms activator δουλευει με αυτα........

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...