gregdel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Είμαι σε φάση αγοράς ενός entry level laptop και βλέπω ότι η HP δίνει μόνο 1 χρόνο εγγύηση! Πως γίνεται αυτό; Επιτρέπεται; Αντίστοιχα η DELL δίνει 2 χρόνια. Οι υπόλοιπες δεν ξέρω καθώς ψαχνώ σε αυτές τις 2 εταιρείες... Πόσο "απαγορευτικό" θα ήταν για κάποιον από εσάς η αγορά λαπτοπ με 1 χρόνο εγγύηση;
m3lancholy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 'Οχι δεν επιτρέπεται. Εφόσον μιλάμε για αγορά από Ελλάδα ή Ευρωπαική Ένωση, είναι υποχρεωμένοι από νόμο να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι εσυ σαν πελάτης έχεις 2 χρόνια εγγύηση από τον ΠΩΛΗΤΗ και όχι απο την όποια εταιρία (DELL, HP). Το τι θα κάνει το όποιο μαγαζί που σου πούλησε laptop HP με την HP είναι δικό τους θέμα. Αν εσύ αντιμετοπίσεις πρόβλημα με το προιόν εντός 2 ετών, το πας στο μαγαζί που το αγόρασες και πρέπει μεσα σε εύλογο χρονικό διάστημα (15 μέρες νομιζω) να στο επισκευάσουν / αντικαταστήσουν. Μετά μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Μερικά παραδείγματα : Πριν 4-5 χρόνια περίπου η Apple έγραφε ακόμα σε προιόντα της "1 χρόνο εγγύηση". Όταν φίλος έιχε πρόβλημα με I Phone και του είπαν είναι εκτός εγγύησης απλά τους είπε "παιδιά σοβαρευτήτε, είναι νόμος κλπ" (όχι ακριβώς έτσι αλλά καταλαβαίνεις), έστειλε και ένα e-mail και το θέμα του λύθηκε γρήγορα. Του έκαναν και ενα δώρακι για την ταλαιπωρία. Εγώ αντίστοιχα (για το ότι η εγγύηση είναι απο τον πωλητή) πέρυσι έιχα θέμα με μια ASUS Motherboard που έιχα αγοράσει απο σχετικά μικρό μαγαζι στην Θεσσσαλονίκη και αφού περίμενα 1 μήνα+ (η ASUS δεν έχει service στην Ελλάδα και έπρεπε να την στείλουν έξω) τους είπα ότι εμένα δεν με νοιάζει τι κάνετε εσείς με την ASUS εγώ από εσάς αγόρασα... και πήρα τα λεφτά μου πίσω.
gregdel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Συμφωνώ με όσα έγραψες... και εγώ αυτό ήξερα... Πάντως αν δεις στα μεγάλα μαγαζιά στα όχι επαγγελματικά HP η εγγύηση αναγράφεται 1 έτος! Εξαίρεση το e-shop που αναγράφει διαφορετικά, αλλά αυτό ξέρω ότι εισάγει απευθείας από διάφορες χώρες και όχι μέσω επίσημων αντιπροσωπειών.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gregdel είπε Συμφωνώ με όσα έγραψες... και εγώ αυτό ήξερα... Πάντως αν δεις στα μεγάλα μαγαζιά στα όχι επαγγελματικά HP η εγγύηση αναγράφεται 1 έτος! Εξαίρεση το e-shop που αναγράφει διαφορετικά, αλλά αυτό ξέρω ότι εισάγει απευθείας από διάφορες χώρες και όχι μέσω επίσημων αντιπροσωπειών. εγγύηση e-shop γράφει οχι αντιπροσωπείας. Συνεπώς στο επισκευάζουν αυτοί και οχι η ΗΡ 1
ss13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Χιλιοειπωμένο https://www.adslgr.com/forum/threads/704411-Εγγύηση-Laptop-από-Κωτσόβολο διάβασε το μήνυμα #6 για την κακή εγγύηση του E - Shop , επίσης μη μπλέκεις με Hp ( με έχει και την καλύτερη τεχνική εξυπηρέτηση ) , πήγαινε σε Dell που είναι εγγύηση στο Support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα