panozit Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Σύντομα θα αλλάξω τα ελαστικά στο αυτοκίνητο μου, τα παλιά τι τα κάνω; Εννοώ τα αγοράζει ο "λαστιχας" και μου κάνει κάποια έκπτωση στα καινούργια αν του το ζητήσω;
bilios40 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 εγω προσωπικα τα παλια ελαστικα της μηχανης τα βαζω στη πορτα του εξωχικου <αναμεσα η πορτα > ωστε να μην τη χτυπαει ο αερας κρατωντας την ανοιχτη... γιατι αν εβαζα πετρες θα κοπαναγε λιγο πανω σε αυτες και θα εκανε παλι θορυβο.. axaxxaxaxaxa αληθεια αυτο κανω...
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Τα κρατάνε εκεί που βάζεις τα καινούργια, δεν σε πληρώνουν όμως. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Για ανακυκλωση τα πανε....Αν ειναι σε πολυ καλη κατασταη και καποιος τα αλλαξει στο ..ετσι μπορει και να τα πουλησουν. 3
nik0laus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα παλιά τα βάζω στους τοίχους στη πυλωτή για να μην χτυπάνε οι γυναίκες της πολυκατοικίας τα οχήματά τους BTW bilios40 ωραία ιδέα αυτή για τις πόρτες στο εξοχικό Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από nik0laus
JimasGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ειναι σε σχετικα καλη κατασταση-οδηγησιμα ακομα- θα τα κρατησει για να τα βαλει σε αλλο αμαξι σε καποια προχειρη περισταση. Αν δεν ειναι οδηγησιμα θα τα πεταξει... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από JimasGR
opcorsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 -μεταξυ μας- σε μερικες περιπτωσεις χωριανοι τα χρησιμοποιουν για προσαναμα οταν καινε χορτα στο χωραφι τον χειμωνα μιλαμε και βρεγμενα να ειναι τα χορτα καιγονται γιατι καιει το λαστιχο που εχει απειρο πετρελαιο...ακομα και με βροχη καις χορτα το εχω δει... βγαζει "λιγο" ντουμανι βεβαια αλλα οκ δεν το συνιστω αλλα λεμε επισης κανουν ωραιες γλαστρες αν κοψεις λιγο τα πλαϊνα και τα γυρισεις αναποδα... been there done that, το τελευταιο
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω 2 τετράδες που έχω αλλάξει στο δικό μου και επειδή είναι μεγάλα 225-45-18 τα κρατάω μήπως χρειαστει να βάλω καμιά φωτιά και να κάνω ντουμάνι 😂😂😂 Τα κρατάω γιατί είχα δώσει 700€ ανά τετράδα και δεν μου πάει η καρδιά να τα πετάξω 😛 όλο και κάποια χρήση θα βρω να τους κάνω. Ίσως τα βάψω και τα κάνω τραπεζάκι και τίποτα τέτοιο που έχω δει στο youtube. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από stelios18120 1
ziaba Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν είναι χαμηλού προφίλ 18αρια όπως αναφέρεται ο φίλος πιο πάνω χωρίς ζημίες μπορείς να τα πουλήσεις στο καρ ... αν είναι τπτ 205/55/16 πέταξε τα Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από ziaba 1
panozit Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 215/55/16 είναι 😀 26000κμ έχουν κάνει μόνο. Να τα έδινα στο καρ; Κανένα 50αρι όλα μαζί;
talibanakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ίσως τα βάψω και τα κάνω τραπεζάκι και τίποτα τέτοιο που έχω δει στο youtube. Αν εχεις κατοικιδιο γινονται πολυ ωραια κρεβατακια παντως.
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, panozit είπε 215/55/16 είναι 😀 26000κμ έχουν κάνει μόνο. Να τα έδινα στο καρ; Κανένα 50αρι όλα μαζί; Νωρίς δεν φαγώθηκαν;
talibanakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Νωρίς δεν φαγώθηκαν; Ρισκαρω με την υποθεση,αλλα ισως να παλιωσαν και να θελει να τα αλλαξει. Στην τετραετια τα αλλαζεις,ο ελληνας βεβαια οδηγαει μοντελο του 10 με τα εργοστασιακα επανω επειδη "αντεχουν". 2
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Ρισκαρω με την υποθεση,αλλα ισως να παλιωσαν και να θελει να τα αλλαξει. Στην τετραετια τα αλλαζεις,ο ελληνας βεβαια οδηγαει μοντελο του 10 με τα εργοστασιακα επανω επειδη "αντεχουν". Σωστά, μπορεί να είναι λόγω χρόνου και όχι λόγω φθοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα