Προς το περιεχόμενο

H Honor ετοιμάζει το Magic 2 που είναι “σκέτη οθόνη” και έχει slide-out κάμερες

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Ειχα το ascend y530 πριν κατι χρονια. Αλλα απο τοτε εχω δοκιμασει αρκετα και ηταν αρκετα χαλια😁.

Συγνώμη λες ότι κινητό με επεξεργαστή Huawei δεν ξανά αγοράζεις γιατί είχες το anscend y530 αυτό το κινητό είχε τον snapdragon 200 που είναι της Qualcomm εγώ τώρα έχω το one plus 5 αλλά πριν είχα το p10 lite με τα 4 GB ram και ήταν τέλειο για τα 260 ευρώ που το είχα πάρει 

Επεξ/σία από xelidoni
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Μόλις τώρα, xelidoni είπε

Συγνώμη αλλά λες ότι κινητό με επεξεργαστή Huawei δεν ξανά αγοράζεις γιατί είχες το anscend y530 αυτό το κινητό είχε τον snapdragon 200 που είναι της Qualcomm εγώ τώρα έχω το one plus 5 αλλά πριν είχα το p10 lite με τα 4 GB ram και ήταν τέλειο για τα 260 ευρώ που το είχα πάρει 

Ειπα οτι δεν ειναι το μονο που εχω δοκιμασει. Επισης, ειχα και αλλα budget-low end κινητα αλλα την σαβουρα της Huawei δεν την ειδα πουθενα. Δεν θα κατσω να κανω αναλυση τωρα. 

• Sad 2

45 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Ειπα οτι δεν ειναι το μονο που εχω δοκιμασει. Επισης, ειχα και αλλα budget-low end κινητα αλλα την σαβουρα της Huawei δεν την ειδα πουθενα. Δεν θα κατσω να κανω αναλυση τωρα. 

Συμφωνώ μαζί σου... huawei p20 pro ΧΆΛΙΑ, mate 10 pro ΧΆΛΙΑ, p10 plus ΜΑΥΡΑ ΧΆΛΙΑ... απορώ πως αυτή η εταιρεία είναι δεύτερη σε πωλήσεις. Εννοείται πως αστειεύομαι. Δε απέχει πολύ που η huawei θα είναι πρώτη παγκόσμια. Για μένα είναι ένα μικρό βήμα πίσω από την samsung και χρόνο με τον χρόνο αυτό το μικρό βήμα αρχίζει κλείνει.

Mate7, honor 6 plus που ειχα για την εποχη τους πολυ δυνατα κ τα δυο κ καλυτερα απο πολυ πιο ακριβες συσκευες .ειχα κ s5 galaxy lg g3 πολυ χειροτερες συσκευες απο της χαβαη .κ τωρα με βλεπω αν μπορεσω καποια στιγμη να περνω p20 pro η mate10 pro 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πολλά μοντέλα τη χρονιά από Hauwei και την Honor της δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα καλό αυτό... Φοβερά κινητά όμως..

Επεξ/σία από nosstrom
  • Like 1

3 ώρες πριν, niksor είπε

Πως φαίνεσε οτι είσαι κάτω των 30, δεν έχεις δουλέψει με σονυ ερικσον.

30αρης ακριβως...Επειδη εχω δουλεψει πορτακι, γιαυτο ακριβως το λεω

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Αλήθεια μιας και δεν είχα ποτέ μου καμία συσκευή από την Huawei/Honor... από αναβαθμίσεις και διορθώσεις σε bugs, τι λέει??? 

Πηρα το honor 8 πριν δύο χρόνια με Android 6. Τώρα είμαι με Android 8 +αναβαθμίσεις ασφαλείας και μικροδιορθώσεις. Καλά είναι νομίζω δύο μεγάλα update. Δίνει κάνεις άλλος σε android  πάνω από δύο μεγάλα update;  ακόμα και οι συσκευές  Android 1 έχουν το νεότερο λογισμικό αλλά δύο χρόνια δίνουν. Δεν μιλάμε για pixel που είναι άλλη κατηγορία. 

• Thanks 1

4 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Ότι να'ναι. 

Ακόμα και το low budget έγινε budget low!! 

3 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Ότι να'ναι. 

Ακόμα και το low budget έγινε budget low!! 

Εγραψα budget - low end . Εβαλα παυλα. Διαβαζε πριν γραψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, djdidi είπε

.... τότε τα πρόλαβες σαν Έρικσον (σκέτο)...κ χωρίς "ενεργό πορτακι" (νομίζω τα ενεργά ξεκίνησαν 98-99)

Αθάνατο GF768 μου....ματριξ οθόνη κ 3 μέρες άνετα η μπαταρία του.... νομίζω είχε κ email client υποστήριξη αλλά δεν θυμάμαι αν υποστήριζε wap(μάλλον όχι)

Επεξ/σία από TechnoState

4 ώρες πριν, djdidi είπε

Γενικά ο κόσμος τότε δεν είχε κακή εμπειρία με τα μηχανικά μέρη, τι να σου πω.

Αν είναι μάγκες ας κατασκευάσουν inscreen κάμερες και ηχείο που να μην επηρεάζουν καθόλου την οθόνη. Ούτε notch ούτε τπτ άλλο... Όλα κάτω από την οθόνη... Για φτιάξτε το να προχωρήσουμε μπροστά επιτέλους... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...