Προς το περιεχόμενο

H Honor ετοιμάζει το Magic 2 που είναι “σκέτη οθόνη” και έχει slide-out κάμερες

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην αρχίσετε τη γκρίνια για τα κινητά μέρη που χαλάνε επί χρόνια είχαμε κινητά slide up της Samsung και της sony-ericsson και δεν έπαθαν τίποτα.

Άντε να ξεφύγουμε και λίγο από το notch.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Πηρα το honor 8 πριν δύο χρόνια με Android 6. Τώρα είμαι με Android 8 +αναβαθμίσεις ασφαλείας και μικροδιορθώσεις. Καλά είναι νομίζω δύο μεγάλα update. Δίνει κάνεις άλλος σε android  πάνω από δύο μεγάλα update;  ακόμα και οι συσκευές  Android 1 έχουν το νεότερο λογισμικό αλλά δύο χρόνια δίνουν. Δεν μιλάμε για pixel που είναι άλλη κατηγορία. 

Δεν ξέρω αν στο απαντήσανε και άλλοι η one plus ανακοίνωση και 3ο μεγάλο στο op3 δίνοντας του και το android 9 μετά ξέρω την apple με 5 μεχρι τώρα αλλά ναι και εγώ πιστεύω 2 είναι καλά άσε που πάνω από 2 έτη οι περισσότεροι δεν κρατάμε το ιδιο κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Istros είπε

Μην αρχίσετε τη γκρίνια για τα κινητά μέρη που χαλάνε επί χρόνια είχαμε κινητά slide up της Samsung και της sony-ericsson και δεν έπαθαν τίποτα.

Άντε να ξεφύγουμε και λίγο από το notch.

Και slide γενικά. Εγω δουλεύω ακόμα για εταιρικό ενα Nokia με slide . To κινητό δουλεύει άψογα ακόμα , δεν θυμάμαι καν πόσο χρονών είναι , symbian λειτουργικό. Αθάνατο και πολύ πρακτικό το slide για να απαντάω σε μια κλήση με το ένα χέρι οταν δεν χρησιμοποιώ bluetooth.      

1.jpg

Ας μου βρει κάποιος πιο ευκολο και πρακτικό τρόπο για να απαντάς σε μια κλήση ευκολα και γρήγορα οταν τα χέρια σου είναι βρώμικα ,βρεγμένα ή με γάντια !

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Πηρα το honor 8 πριν δύο χρόνια με Android 6. Τώρα είμαι με Android 8 +αναβαθμίσεις ασφαλείας και μικροδιορθώσεις. Καλά είναι νομίζω δύο μεγάλα update. Δίνει κάνεις άλλος σε android  πάνω από δύο μεγάλα update;  ακόμα και οι συσκευές  Android 1 έχουν το νεότερο λογισμικό αλλά δύο χρόνια δίνουν. Δεν μιλάμε για pixel που είναι άλλη κατηγορία. 

Καλησπέρα επειδή εχω το pro μπορώ να πω ότι το oreo 8 είναι απογοήτευση...μόνο και μόνο από την κακιστη διαχείριση μνήμης… έχω αφήσει το προηγούμενη εκδοση

Επεξ/σία από nosstrom

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panoskatos είπε

Και slide γενικά. Εγω δουλεύω ακόμα για εταιρικό ενα Nokia με slide . To κινητό δουλεύει άψογα ακόμα , δεν θυμάμαι καν πόσο χρονών είναι , symbian λειτουργικό. Αθάνατο και πολύ πρακτικό το slide για να απαντάω σε μια κλήση με το ένα χέρι οταν δεν χρησιμοποιώ bluetooth.      

1.jpg

Ας μου βρει κάποιος πιο ευκολο και πρακτικό τρόπο για να απαντάς σε μια κλήση ευκολα και γρήγορα οταν τα χέρια σου είναι βρώμικα ,βρεγμένα ή με γάντια !

Nokia 6210 navigator.Το είχα παλιά,φοβερη συσκευή. τότε που η nokia κυριαρχουσε.Δεν χαλάνε τα slide up απλά πρέπει να χούμε κάτι να γκρινιάζουμε.Απλα οι εταιρίες βρήκαν την εύκολη λύση που καθιέρωσε η apple,το notch.τα κινητά μέρη κοστίζουν και θέλουν σχεδιασμό απ την αρχή.που να τρέχεις τώρα!!!βάζεις ένα notch που είναι και στη μόδα και καθαρισες

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1

7 ώρες πριν, nosstrom είπε

Καλησπέρα επειδή εχω το pro μπορώ να πω ότι το oreo 8 είναι απογοήτευση...μόνο και μόνο από την κακιστη διαχείριση μνήμης… έχω αφήσει το προηγούμενη εκδοση

Στο απλό το 8αρι έκατσε καλά και σε πλαϊνό φόρουμ που παρακολουθώ δεν έχει ακουστεί κάτι για τη διαχείριση μνήμης στο απλό το 8αρι. Το έβαλες και είχες θέμα ή από αυτά που διάβασες; έκανες καμία επαναφορά εργοστασιακών μετά την εγκατάσταση; 

Αν όντως παίζει θέμα πάντως πιθανότατα να στρώσει με κανένα από τα update ασφαλείας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎2‎/‎9‎/‎2018 στις 9:46 ΜΜ, vastegial_74 είπε

Στο απλό το 8αρι έκατσε καλά και σε πλαϊνό φόρουμ που παρακολουθώ δεν έχει ακουστεί κάτι για τη διαχείριση μνήμης στο απλό το 8αρι. Το έβαλες και είχες θέμα ή από αυτά που διάβασες; έκανες καμία επαναφορά εργοστασιακών μετά την εγκατάσταση; 

Αν όντως παίζει θέμα πάντως πιθανότατα να στρώσει με κανένα από τα update ασφαλείας. 

Tο έβαλα και είχα θέμα, δεν έκανα επαναφορά αλλά μετά διάβασα ότι οι περισσότεροι που το βάλανε θέλανε να γυρίσουνε στο 7. Είμαι σε αναμονή...αλλά μάλλον χλωμό το κόβω

Επεξ/σία από nosstrom

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...