denz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, Εδώ και λίγες μέρες τυραννιέμαι να φτιάξω ένα batchάκι για να κάνει πιο εύκολη την ζωή μου και να μην χρειάζεται να κάνω monitoring συνέχεια έναν server σε VM. Το batch θέλω λοιπόν να σκανάρει έναν φάκελο τοπικά, να τσεκάρει και αν βρει τα αντίστοιχα αρχεία (filenames δλδ) σε ένα datacenter dir να τα μετακινεί τοπικά σε έναν άλλο φάκελο ώστε να τα σβήσω μετά εγώ χειροκίνητα. Ένα απλό script που έχω γράψει και λειτουργεί κανονικά είναι: @echo off pushD \\server\files for /r %%i in ( *.pdf ) do ( if exist "%userprofile%\folder1\%%~nxi" ( move /y "%userprofile%\F1\%%~nxi" %userprofile%\folder3 ) else echo File %%~nxi is not a duplicate ) popD pause Το πρόβλημα είναι ότι τα αρχεία στον datacenter server είναι πραγματικά πάρα πολλά οπότε το batchάκι χρειάζεται πολλή ώρα για να ολοκληρωθεί. Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιο τρόπο να περιορίσω την αναζήτηση στο \\server\files με κάποια χρονική παράμετρο; π.χ. στην forfiles με /d +0 μπορώ να βρω τα αρχεία με σημερινό modified date. Στην if exist δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από denz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα