Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω ανοιχτό τον συγχρονισμό επαφών στο κινητο μου που εχει android, βλέπω οτι μεσα στις επαφες του gmail λειπει το 20% περίπου των επαφών που εχω στο κινητό και το κινητό μου λεει  οτι ο τελευταιος συγχρονισμός για τις επαφες ολοκληρωθηκε πριν 5 λεπτα, γιατι λοιπουν οι επαφες μπορει να βοηθησει καποιος?

Μετα ξαναβαζω αλλες 3 νέες τυχαιες επαφες στο κινητο, έπειτα απενεργοποιώ και ξαναενεργοποιω τον συγχρονισμό στις επαφές, στην συνέχεια  μπαινω παλι στο μενου του gmail-επαφες μετά απο refresh της σελίδας του gmail και βλέπω οτι οι 3 νέες επαφες δεν εχουν αποθυκευτει στο gmail, γιατι δεν περνιονται οι επαφες στο gmail αφου ο συγχρονισμος ειναι ανοικτός.

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Μήπως δεν έχει χώρο....

Το gmail εχει αλλα 10 giga χωρο, για τις επαφες στο gmail δεν βλέπω να υπάρχει οριο η ρυθμιση χωρου, εκτος και αν δεν την ξερω εγω

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Μήπως έχει να κάνει με την έκδοση του Gmail?

https://iguru.gr/2018/05/19/gmail-contacts/

Στην νέα έκδοση του gmail βρήκα τις επαφές τελικά κανονικά, πάνω δεξιά αντί για πάνω αριστερά που ήταν στο παλιό gmail,  τις ανοιξα και ειδα οτι και σε αυτο λοιπουν επαφες του τελευταιου 4μηνου, και καποιες καινουριες που προσθεσα στο κινητο για να τσεκαρω δεν περαστηκαν στο gmail.

slkvslvk.png

2222222222.png

Δημοσ.

Τις επαφές που λες ότι έβαλες στο κινητό τις αποθηκεύεις στο Google ή τις βάζεις στο τηλέφωνο;;; αν τις βάζεις στο τηλέφωνο δεν θα πάνε ποτέ Gmail.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, chios said:

Τις επαφές που λες ότι έβαλες στο κινητό τις αποθηκεύεις στο Google ή τις βάζεις στο τηλέφωνο;;; αν τις βάζεις στο τηλέφωνο δεν θα πάνε ποτέ Gmail.

Όπως επίσης και σε άλλον λογαριασμό. Φαντάζομαι, όπως και στο iOS, θα υπάρχει ρύθμιση για να επιλέξεις τον “default” λογαριασμό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι αυτο που λεει ο chios.... Αποθηκευεις τις επαφες στο τηλεφωνο. Οχι στο gmail. Και για οσες λειπουν πρεπει και αυτες να τις ανεβασεις στο gmail για να φανουν

Το πετσοκοψα λιγο για να ανεβει

Στην 2η επιλογη επιλεγεις το μαιλ σου και κανεις συγχρονισμο

Capture+_2018-09-03-00-50-35-1.png

Επεξ/σία από tsilitheo1
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 2/9/2018 στις 12:31 ΠΜ, CheOnWeb είπε

Όπως επίσης και σε άλλον λογαριασμό. Φαντάζομαι, όπως και στο iOS, θα υπάρχει ρύθμιση για να επιλέξεις τον “default” λογαριασμό. 

υπάρχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...