Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NinjaMan είπε

δεν πειραζει γιατι τωρα εχω σχεση 2 χρονια με "αλλη κοπελα"

Έρχεται Παρασκευιάτικο μπλοκμπάστερ..

XRLz2lX.gif

Επεξ/σία από momotis
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά μην νοιάζονται για το Ι5 αν και  στη ουσία στην καλύτερη τα ίδια πράγματα θα κάνεις.

Σκοπάνθρωπος στα τυριά.
Περίπολο στο διάδρομο με τα ποτά/είδη υγεινής.
ΚΕΠΙΚ
Αλφαμίτης στην είσοδο.
κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, krixos είπε

trollια ειναι μην ασχολείστε.

Φίλε δεν είναι τρολιά . Δυστυχώς αν δις και από αλλά θέματα του το ι5 για ψυχολογικά δεν είναι ψεύτικο.

Δυστηχως ο άνθρωπος έχει πρόβλημα 

Επεξ/σία από Alexandros7474
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Muchacho είπε

Σιγά μην νοιάζονται για το Ι5 αν και  στη ουσία στην καλύτερη τα ίδια πράγματα θα κάνεις.

Σκοπάνθρωπος στα τυριά.
Περίπολο στο διάδρομο με τα ποτά/είδη υγεινής.
ΚΕΠΙΚ
Αλφαμίτης στην είσοδο.
κτλ

Αν και εχουν περασει πολλα χρόνια από τον στρατό.... με i5 δεν πας καν. Με i3 ψυχολογικό δεν παίρνεις καν όπλο οποτε μόνο θαλαμοφυλακας.

3 ώρες πριν, NinjaMan είπε

Σκεφτομαι να κανω λειζερ για τον αστιγματισμο που εχω και μετα να σπασω το ι5 και να μπω αλεξιπτωτα και υστερα να κανω την πρακτικη αφου πρωτα θα εχω τελειωσει τις σπουδες εννοειται. Το θεμα ειναι αν θα με αφησουν να μπω ειδικες δυναμεις ενω παιρνω φαρμακευτικη αγωγη σε χαπια (νοσος wilson). Κατα τ'αλλα ειναι ονειρο ζωης να τα καταφερω ολα αυτα για εμενα.

Στα αλεξιπτωτα δεν νομίζω το πρόβλημα ότι θα είναι μόνο τα ματια στην περιπτωση σου. Στο στρατό είχα ενα γνωστό από το κέντρο που του εβγαλαν ι3 ψυχολογικό. Είμασταν μαζί σε όλη την θυτεία και όπλο δεν πήρε ούτε λεπτό. Και όχι δεν είχε καποια νόσο ή είχε θέμα. Απλά στα ψυχοτεστ που εκανε στο κέντρο κάτι επιασαν και περασε από ψυχολογο. Εκεί είπε ότι ο πατέρας του είχε θεματα υγείας και ήταν στα τελευταια του.  Το όπλο του το πήραν για αυτό. Και καλα κάνανε γιατί όταν πεθανε λίγους μήνες αργότερα..... δεν ξερω τι θα εκανε αν είχε όπλο.

Οπότε στην περιπτωση σου.... το θεωρώ απιθανο

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nipoa είπε

εχουν οι σεκιουριταδες οπλα?

Όχι άλλα το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το αν θα έχει όπλο ή όχι. Το πρόβλημα είναι στο Ι5 ψυχολογικό! Εσύ θα έπαιρνες κάποιον με ψυχολογικά για φύλαξη οποιουδήποτε χώρου; ούτε για πλάκα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετα με το νημα αλλα επειδη το βλεπω γενικα ενας που εχει ψυχολογικα προβληματα δεν ειναι ντε και καλα τρελος υπαρχουν πολλες ψυχικες νοσοι, επισης μπορει να ειχε τοτε ι5 πχ να περασε μια βαρια καταθλιψη και τωρα μετα απο ψυχοθεραπια και φαρμακευτικη αγωγη να ειναι κομπλςε.

Ξεκολατε με τα στερεοτυπα ,

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

η ΜΟΝΗ περιπτωση που ΔΕΝ θα σε παρουν ΛΟΓΩ Ι5 ειναι η εργασια ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ

Μονο στα σωματα ασφαλειας ως κανονικο προσωπικο ή ειδικων καθηκοντων, στο υπολοιπο δημοσιο δεν υπαρχει τυπικο προβλημα ουτε με το Ι5Π ουτε με το Ι5Ψ, παλια υπηρχε οντως ζητημα αλλα (αν θυμαμαι καλα) καπου στις αρχες της δεκαετιας του 2000 αλλαξανε τα πραγματα.

4 ώρες πριν, nipoa είπε

εχουν οι σεκιουριταδες οπλα?

Οχι, αλλα εδω και χρονια πιεζονται καταστασεις ετσι ωστε να παρουνε.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NinjaMan είπε

Γεια σας. Οπως γραφει και ο τιτλος εβαλα φετος πρωτη επιλογη προσωπικο ασφαλειας προσωπων και υποδομων και μετα το τουρισμου υποδοχης και φιλοξενιας. Το προβλημα ειναι οτι εχω ι5 ψυχολογικο (εχω την δυνατοτητα να το μετατρεψω και σε παθολογικο) και αν με παρουν για σεκιουριτι δεν ξερω αν θα με αφησουν στο τελος να κανω την πρακτικη εργασια. Τι να κανω;

Μετατροπή Ι5 από ψυχολογικό σε παθολογικό? Οτι να ναι. Εγώ θα έλεγα να το μετατρέψεις σε Ι1. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε εισαι τυχερος διοτι λογω ποσοστωσης απασχολησης ατομων με ειδικες αναγκες παιρνεις εξτρα μορια και πας δημοσιο με κλειστα ματια., χωρις αλλα κριτηρια.

Ακομη και σε στρατιωτικη υπηρεσια αλλα οπλο σιγουρα οχι. Και ο ακης και ο βενιζελος ητα ι5 και ο εγιναν υπουργος εθνικης αμυνας και παραλιγο πρωθυπουργος. Ολα γινονται.

Επεξ/σία από ELTASSOS
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Φιλε εισαι τυχερος διοτι λογω ποσοστωσης απασχολησης ατομων με ειδικες αναγκες παιρνεις εξτρα μορια και πας δημοσιο με κλειστα ματια., χωρις αλλα κριτηρια.

Καμια σχεση, αλλο πραγμα το ΚΕΠΑ και αλλο το Ι5Ψ, το δευτερο ειναι ευκολο ενω το πρωτο πολυ δυσκολο (πλεον).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Μετατροπή Ι5 από ψυχολογικό σε παθολογικό? Οτι να ναι. Εγώ θα έλεγα να το μετατρέψεις σε Ι1. 

Εγώ θα πρότεινα i7, η έστω threadripper ειδικών δυνάμεων 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...