NinjaMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Οπως γραφει και ο τιτλος εβαλα φετος πρωτη επιλογη προσωπικο ασφαλειας προσωπων και υποδομων και μετα το τουρισμου υποδοχης και φιλοξενιας. Το προβλημα ειναι οτι εχω ι5 ψυχολογικο (εχω την δυνατοτητα να το μετατρεψω και σε παθολογικο) και αν με παρουν για σεκιουριτι δεν ξερω αν θα με αφησουν στο τελος να κανω την πρακτικη εργασια. Τι να κανω; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από NinjaMan
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει μπει στις πανελλήνιες σχολή security;! Δεν το ήξερα! Δεν το γράφει στις πληροφορίες της σχολής;
kallair Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλά με Ι5 ψυχολογικό κιολας.. Ποιος νοημων ανθρωπος θα επαιρνε για σεκιουριτι καποιον με ι5;;; κ εσυ με τι λογικη ακολουθησες αυτον τον κλαδο αφου εχεις τετοιο χαρτι; 5
NinjaMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Έχει μπει στις πανελλήνιες σχολή security;! Δεν το ήξερα! Δεν το γράφει στις πληροφορίες της σχολής; Για δημοσιο ιεκ ειναι αυτες οι επιλογες. 1
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Παρέλειψα το ΙΕΚ στον τίτλο, απλά διάβασα πρώτη επιλογή κλπ και πήγε το μυαλό σε πανελλήνιες!
tsioulak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω να σου δωσει κανενας δουλεια φυλαξης με Ι5 (ειτε Ψ ειτε Π), οι πιο πολλοι νεαροι securitαδες ειναι με Ι1 και ειδικες δυναμεις. Αν εχεις καμια ακρη να σε χωσει φυλαξη σε καμια δημοσια υπηρεσια τοτε πηγαινε σε αυτο ΙΕΚ, αλλιως διαλεξε κατι αλλο. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από tsioulak 1
NinjaMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, kallair είπε Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλά με Ι5 ψυχολογικό κιολας.. Ποιος νοημων ανθρωπος θα επαιρνε για σεκιουριτι καποιον με ι5;;; κ εσυ με τι λογικη ακολουθησες αυτον τον κλαδο αφου εχεις τετοιο χαρτι; Σκεφτομαι να κανω λειζερ για τον αστιγματισμο που εχω και μετα να σπασω το ι5 και να μπω αλεξιπτωτα και υστερα να κανω την πρακτικη αφου πρωτα θα εχω τελειωσει τις σπουδες εννοειται. Το θεμα ειναι αν θα με αφησουν να μπω ειδικες δυναμεις ενω παιρνω φαρμακευτικη αγωγη σε χαπια (νοσος wilson). Κατα τ'αλλα ειναι ονειρο ζωης να τα καταφερω ολα αυτα για εμενα.
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Περι ι5 παθολογικου: Και να πεις οτι δε στα λεγαμε; Στα λεγαμε, ο andrepaog συγκεκριμενα 3η απαντηση: https://www.insomnia.gr/forums/topic/483792-κατασκευή-υγρού-πυρ-για-εντυπωσιασμό-κοπέλας/
NinjaMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, krixos είπε trollια ειναι μην ασχολείστε. Ρε φιλε με ολο το συμπαθειο με ξερεις απο χθες και λες οτι ειναι τρολλια; Ενταξει εκανα και γω μια μαλακια στην ζωη μου που εγραψα το υγρο πυρ και ολο μου το χτυπατε εσεις εδω μεσα. Το θεμα ειναι σοβαρο για εμενα οποτε σε παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις! 1
kallair Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, NinjaMan είπε Ρε φιλε με ολο το συμπαθειο με ξερεις απο χθες και λες οτι ειναι τρολλια; Ενταξει εκανα και γω μια μαλακια στην ζωη μου που εγραψα το υγρο πυρ και ολο μου το χτυπατε εσεις εδω μεσα. Το θεμα ειναι σοβαρο για εμενα οποτε σε παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις! Kαι ελεγα που ξερω το νικνέιμ σου! τελικα τι αποτελεσμα ειχε η βραδια; χαχα 2
NinjaMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, kallair είπε Kαι ελεγα που ξερω το νικνέιμ σου! τελικα τι αποτελεσμα ειχε η βραδια; χαχα Ασ'τα φιλε η βραδια απετυχε αλλα δεν πειραζει γιατι τωρα εχω σχεση 2 χρονια με αλλη κοπελα απο αυτην του νηματος. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από NinjaMan 2
tsioulak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Εφοσον παιρνεις φαρμακευτικη αγωγη τις ξεχνας τις ειδικες δυναμεις.
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 η ΜΟΝΗ περιπτωση που ΔΕΝ θα σε παρουν ΛΟΓΩ Ι5 ειναι η εργασια ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
opcorsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 τυπε πρεπει να σαι λαμπρο μυαλο παντως σκεψου και για Σορβοννη, μονο η αρβελερ θα εχει τα πρωτεια? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα