Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, She Devil είπε Ήταν 8ωρη. Είναι στη Θεσσαλονίκη😋 Δεν μου ζήτησε τον τρ. λογαριασμό μου. Οπότε μάλλον στο χέρι. Αν ειναι στο χερι ειναι ...μαυρα . Σε 3-4 μηνες μπες με στοιχεια taxis στο ΙΚΑ/Ηλεκτρονικες υπηρεσιες να δεις τα ενσημα σου αν υπαρχουν. 1 1
opcorsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερα οπως σου ειπαν οι αλλοι ή κατι δεν χτυπησες και πηρες χρηματα ή εβαλες και μπουρμπουαρ μεσα στο ταμειο ή εκανες λαθος και πηρες παραπανω απο οσα επρεπε απο καποιον απαραβατος κανονας για να βγουν σωστα τα χρηματα στο ταμειο, μετραμε το ταμειο μας στην ΑΡΧΗ που παραλαμβανεις ... συνεννοεισαι με το αφεντικο πχ οτι δεν μετραω απο τα 20λεπτα και κατω και μετρας ποσα εχεις.. στο τελος της βαρδιας κανεις λογαριασμο το τι συνολο εχεις εισπραξει +αυτα που παρελαβες και πρεπει να ειναι ισα ή παραπανω.. το τελικο ζ της ημερας εσενα δεν σε νοιαζει ομως γιατι μετραει και τα προηγουμενα πριν απο εσενα.. αυτα 1 1
Aggeluska Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 6 hours ago, She Devil said: Γεια σας. Ξεκίνησα να δουλεύω σε μια καφετέρια ως σερβιτόρα και θα ήθελα να μου πείτε μερικά tips όσον αφορά το ταμείο, πώς να μου βγαίνουν σωστά τα τα χρήματα μετά τη λήξη της βάρδιας μου. Χθες για παράδειγμα οι παραγγελίες που πήρα ήταν 33 ευρώ, το αφεντικό μου είπε ότι ήταν σωστές αλλά για κάποιο λόγο το ταμείο μου βγήκε 5 ευρώ παραπάνω. Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή θα εκτιμηθεί. Ευχαριστώ! Μηπως ειχες ήδη στην τσεπη σ πεντε ευρω δικα σου απο πριν και τα πηρες κ αυτα κ τα εβαλες ταμειο; 1
She Devil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Aggeluska είπε Μηπως ειχες ήδη στην τσεπη σ πεντε ευρω δικα σου απο πριν και τα πηρες κ αυτα κ τα εβαλες ταμειο; Όχι. Ξεκίνησα κανονικά με το ταμείο, το οποίο πρέπει να είναι πάντα 20 ευρώ. Και χθες πάλι βγήκα 10 ευρώ παραπάνω. 😂😂😂 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, She Devil είπε Όχι. Ξεκίνησα κανονικά με το ταμείο, το οποίο πρέπει να είναι πάντα 20 ευρώ. Και χθες πάλι βγήκα 10 ευρώ παραπάνω. 😂😂😂 Μαλλον απο φιλοδωρημα ειναι .
tsioulak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, She Devil είπε Όχι. Ξεκίνησα κανονικά με το ταμείο, το οποίο πρέπει να είναι πάντα 20 ευρώ. Και χθες πάλι βγήκα 10 ευρώ παραπάνω. 😂😂😂 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μαλλον απο φιλοδωρημα ειναι . Και εγω αυτο πιστευω, δεν γινεται να δινεις τοσο λαθος τα ρεστα, ποσους πελατες θα ειχε για να εδωσε 10 ευρω λαθος ρεστα, 50-100; και δεν το καταλαβε κανεις τους; κομματακι δυσκολο, οποτε μαλλον πρεπει να ριχνει το φιλοδωρημα μεσα στο ταμειο.
She Devil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, tsioulak είπε Και εγω αυτο πιστευω, δεν γινεται να δινεις τοσο λαθος τα ρεστα, ποσους πελατες θα ειχε για να εδωσε 10 ευρω λαθος ρεστα, 50-100; και δεν το καταλαβε κανεις τους; κομματακι δυσκολο, οποτε μαλλον πρεπει να ριχνει το φιλοδωρημα μεσα στο ταμειο. Επειδή το μαγαζί έχει κάμερες, αν κανω κατι τετοιο το αφεντικό θα μου την πει, συν θα μου τα παρει κιόλας. Θα μου πει έβαλες χέρι στο ταμειο. 1
d_gkal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 5 χθες, 10 σήμερα, 15 η 20 αύριο? Καλή είσαι συ! Τι ταμείο έκανες και είχες συν 10 ευρώ?
She Devil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, d_gkal είπε 5 χθες, 10 σήμερα, 15 η 20 αύριο? Καλή είσαι συ! Τι ταμείο έκανες και είχες συν 10 ευρώ? Χαχαχαχα! Λες να του πλουτισω το Ταμείο?😂 ηταν γυρω στα 45 ευρω. 😕
nipoa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 αποτι βλεπω πρεπει να εισαι η χαρα του καθε εργοδοτη
Zerg13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, nipoa είπε αποτι βλεπω πρεπει να εισαι η χαρα του καθε εργοδοτη Βάζει και απ την τσέπη της @She DevilΔίνε μόνο ότι έχεις σε αποδείξεις όλα τα άλλα κράτα τα, με κάποιο τρόπο. Να είσαι σίγουρη μόνο ότι τα πάντα έχουν αποδείξεις αλλιώς... Σε ένα γειτονικό μαγαζί όταν λείπει ο ιδιοκτητης τον ψηριζουν οι υπάλληλοι με αυτό τον τρόπο. Κάτι δεύτερες παραγγελίες δεν παίρνουν αποδείξεις Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13 2
She Devil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Βάζει και απ την τσέπη της @She DevilΔίνε μόνο ότι έχεις σε αποδείξεις όλα τα άλλα κράτα τα, με κάποιο τρόπο. Να είσαι σίγουρη μόνο ότι τα πάντα έχουν αποδείξεις αλλιώς... Σε ένα γειτονικό μαγαζί όταν λείπει ο ιδιοκτητης τον ψηριζουν οι υπάλληλοι με αυτό τον τρόπο. Κάτι δεύτερες παραγγελίες δεν παίρνουν αποδείξεις Να σου πω την αλήθεια το εχω σκεφτεί. Αλλά φοβάμαι μην βρω τον μπελά μου. Αν συνεχισω να του δίνω μπονους στο Ταμείο, θα φαω ποδι και δεν το θελω αυτό. 😞😞😞😞 Επίσης ολοι σχεδόν οι πελάτες μου δινουν χοντρά και τα ψιλά φεύγουν Έτσι.
Aggeluska Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 14 minutes ago, She Devil said: Να σου πω την αλήθεια το εχω σκεφτεί. Αλλά φοβάμαι μην βρω τον μπελά μου. Αν συνεχισω να του δίνω μπονους στο Ταμείο, θα φαω ποδι και δεν το θελω αυτό. 😞😞😞😞 Επίσης ολοι σχεδόν οι πελάτες μου δινουν χοντρά και τα ψιλά φεύγουν Έτσι. γιατι να φας ποδι; αφου ουτε πελατης παραπονεθηκε και τους δινεις κ εξτρα λεφτα. 😁😁 1
mylo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Σε ποια περιοχή είναι το καφέ; για 8ωρο λίγα φαίνονται
vrwmiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, mylo είπε Σε ποια περιοχή είναι το καφέ; για 8ωρο λίγα φαίνονται Έρχομαι παρέα να πάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα